Ανανεώστε τα Πλακάκια της Κουζίνας σας Χωρίς να τα Ξηλώσετε

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Ανανεώστε τα Πλακάκια της Κουζίνας σας Χωρίς να τα Ξηλώσετε

Βαρεθήκατε την κουζίνα σας και θέλετε να την ανανεώσετε αλλά δεν έχετε τα χρήματα; Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Αν θέλετε μια ανανέωση με πολύ μικρό κόστος, ανανεώστε μόνο το τμήμα εκείνο που είναι υπεύθυνο για το βασικό στιλ της κουζίνας σας: τα πλακάκια!

Δεν είναι απαραίτητο ωστόσο να αντικαταστήσετε τα πλακάκια σας, καθώς μπορείτε να μεταμορφώσετε τα ήδη υπάρχοντα και να τα κάνετε να φαίνονται σαν καινούργια.

Τα πλακάκια δίνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στην κουζίνα σας και η αλλαγή αυτή εκτός από το ότι θα σας αλλάξει τη διάθεση, θα σας κάνει και ιδιαίτερα δημιουργικούς.

Αυτά τα Πλακάκια Είναι Ό,τι πιο Μοντέρνο Υπάρχει Αυτή τη Στιγμή!

Ας δούμε λοιπόν, τι επιλογές έχετε:

Αν τα πλακάκια σας είναι παλιά και εκτός μόδας, αλλά δεν έχετε χρήματα να τα αλλάξετε, μπορείτε να τα βάψετε για να κάνετε μια πλήρη ανανέωση χωρίς κόστος. Καθαρίστε καλά τα πλακάκια, στεγνώστε τα και περάστε τα με ειδικό αστάρι που θα έχετε προμηθευτεί από κάποιο χρωματοπωλείο. Αφήστε τα να στεγνώσουν για 24 ώρες. Μετά μπορείτε να τα περάσετε με οποιοδήποτε πλαστικό χρώμα.

Πλακάκια: Τι να γνωρίζετε πριν τα στρώσετε

thehomeissue_plakaki01

Μια πολύ καλή επιλογή είναι να βάψετε μόνοι σας τα πλακάκια σας.

Διαλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν, αλλά προβλέψτε να ταιριάζουν με τα ντουλάπια σας και γενικά την υπόλοιπη κουζίνα. Αν επιλέξετε ένα μόνο το χρώμα τότε θα είναι πιο εύκολη η διαδικασία.

Μια δεύτερη πολύ δημιουργική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε στένσιλ για να κάνετε κάποιο μοτίβο που να τα διατρέχει. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε στένσιλ και αυτό σας δημιουργεί μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Το πινέλο που θα διαλέξετε έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε. Τα μαλακά και στρογγυλεμένα πινέλα είναι μια καλή επιλογή.

6 Λόγοι να Βάλετε στην Κουζίνα σας Αυτά τα Πλακάκια

thehomeissue_plakaki03

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στένσιλ και να επιλέξετε όποιο μοτίβο σας αρέσει.

Ζωγραφίστε τα δικά σας πλακάκια και δώστε μια πιο χαρούμενη νότα στην κουζίνα σας και ταυτόχρονα αφήστε και την προσωπική σας σφραγίδα.

thehomeissue_plakaki02

Φυσικά και μπορείτε να βάψετε μόνοι σας τα πλακάκια της κουζίνας σας.

Τέλος, υπάρχει ειδικό αστάρι για να βάψετε μόνο τους αρμούς αν θέλετε. Περνάτε από πάνω πλαστικό χρώμα με μυκητοκτόνο δράση σε όποια απόχρωση σας αρέσει. Προτιμήστε ένα έντονο χρώμα για να κάνει αντίθεση.

Ένα Απίστευτο Tip για να Διατηρείτε τα Πλακάκια του Μπάνιου σας Πεντακάθαρα!

Εφαρμόζοντας τα παραπάνω, θα ανανεωθεί η συνολική εικόνα της κουζίνας σας και εσείς θα απολαμβάνετε το νέο σας ντεκόρ, χωρίς να έχετε ξοδέψει σχεδόν καθόλου χρήματα!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε τα Πλακάκια να Αστράψουν: Δείτε πώς θα το Πετύχετε (VIDEO)

.

Τα πλακάκια είναι ανθεκτικά στη σκληρή χρήση και αντέχουν στην υγρασία. Δείτε μερικές απλές συμβουλές για τη φροντίδα τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σαλόνια
5 Πραγματικά Πανέμορφα Σαλόνια με Διαφορετικό Στιλ το Καθένα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Ταμπλέτες για να Απολυμαίνετε την Τουαλέτα σας!
More in ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ, ΣΠΙΤΙ
Close