5 Πράγματα που Δεν Ανήκουν στο «Ακατάστατο» Συρτάρι της Κουζίνας σας

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

5 Πράγματα που Δεν Ανήκουν στο «Ακατάστατο» Συρτάρι της Κουζίνας σας

Οι περισσότερες κουζίνες έχουν και από ένα "ακατάστατο" συρτάρι - ένα συρτάρι που οι ιδιοκτήτες βάζουν μέσα διάφορα αντικείμενα που δεν έχουν βρει άλλη θέση. Υπάρχουν δύο τύποι τέτοιων συρταριών. Το ένα είναι το συρτάρι που με το ένα χέρι το ανοίγετε και με το άλλο ρίχνετε μέσα οτιδήποτε βρίσκεται στον πάγκο της κουζίνας σας. Το άλλο είναι αυτό που είναι μεν ακατάστατο, αλλά τα πράγματα βρίσκονται στη θέση τους και βρίσκετε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

Να Γιατί να Προτιμήσετε Συρτάρια και όχι Ντουλάπια για την Κουζίνα σας

Για να πετύχετε το δεύτερο θα πρέπει να αποφύγετε να βάζετε συγκεκριμένα πράγματα στα συρτάρια, καθώς κάποια από αυτά το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργήσουν ακαταστασία.

Οτιδήποτε δεν είναι σημαντικό Μπορεί το συρτάρι να είναι ένας εύκολος τρόπος για να απαλλαγείτε από την ακαταστασία, αλλά δεν χρειάζεται να πετάτε μέσα τα πάντα. Αποφύγετε να βάλετε τους λογαριασμούς,  εισιτήρια και τα λοιπά. Δώστε στα τελευταία ένα πραγματικό «σπίτι» για να τα βρίσκετε όποτε τα χρειάζεστε χωρίς να προκαλείτε χάος στο συρτάρι της κουζίνας.

συρτάρι της κουζίνας

Βάλτε στο συρτάρι αυτό πράγματα που χρειάζεστε.

Χάπια, βιταμίνες, τσίχλες Αυτά τα πράγματα συνήθως έχουν ημερομηνία λήξης, γι αυτό είναι καλό να τα διατηρείτε σε ένα σημείο εμφανές και όχι σε συρτάρι, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχαστούν. Εκτός αν δεν σας ενοχλεί οι τσίχλες σας να έχουν γεύση χαλασμένης μπαταρίας.

Πανέξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε τις Ντουλάπες και τα Συρτάρια σας

Άχρηστα πράγματα Έχει συμβεί σε όλους: η παρέα σας όπου να ναι καταφθάνει κι εσείς πρέπει να καθαρίσετε στα γρήγορα τους πάγκους της κουζίνας. Παίρνετε λοιπόν την απόδειξη του σούπερ μάρκετ που έχει ξεμείνει και την πετάτε μέσα στο συρτάρι. Θυμηθείτε πως το συρτάρι σας πρέπει να έχει πράγματα που θα ξαναχρησιμοποιήσετε και όχι σκουπίδια.

συρτάρι της κουζίνας

Όσα εργαλεία και να έχετε, θα πρέπει το καθένα να έχει τη δική του θέση.

Οργάνωση Κουζίνας: Με Αυτούς τους 10 Τρόπους θα Κάνετε τη Ζωή σας πιο Εύκολη

Εργαλεία σπιτιού Όσα εργαλεία και να έχετε, θα πρέπει το καθένα να έχει τη δική του θέση. Αν όχι, θα περιορίσουν την ποιότητα ζωής εντός του σπιτιού. Είναι εύκολο να τα ρίξετε όλα μέσα στο συρτάρι της κουζίνας και μετά να μην θυμάστε που είχατε βάλει εκείνο το κατσαβίδι την επόμενη φορά που θα το χρειαστείτε. Διατηρήστε εκεί λοιπόν αντικείμενα που προορίζονται για την κουζίνα σας και όχι όλα τα εργαλεία του σπιτιού.

Λογαριασμοί: Πολλές φορές οι λογαριασμοί του σπιτιού τυχαίνει να καταλήγουν στα συρτάρια της κουζίνας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ακαταστασία. Για να μην ξανασυμβεί αυτό πάρτε ένα μικρό φάκελο ή ντοσιέ και αποθηκεύστε τους εκεί. Τοποθετήστε το στο γραφείο σας ή στα συρτάρι του μπουφέ ή σε ένα ντουλάπι στη βιβλιοθήκη ή σε ένα κουτί στη ραφιέρα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα πιο Στιλάτα Αντικείμενα για Οργάνωση Κουζίνας!

.

Αυτά τα έξυπνα αντικείμενα θα σας λύσουν το πρόβλημα στην οργάνωση κουζίνας με στιλ.

Πώς να Οργανώσετε τα Πράγματά σας σε ένα Σπίτι Χωρίς Ντουλάπια

.

Αυτές είναι οι πιο έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους σε ένα σπίτι χωρίς ντουλάπια

Κολλημένη Τσίχλα σε Μαλλιά ή Ρούχα; Δείτε πώς να την Βγάλετε Πανεύκολα

.

Πανεύκολα tips για να βγάλετε την τσίχλα που κόλλησε στα μαλλιά ή τα ρούχα σας.

7 Τρόποι για να Οργανώσετε Μια Κουζίνα χωρίς Ντουλάπια

.

Έξυπνοι τρόποι για να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο σε μια κουζίνα που δεν έχει ντουλάπια.

Μικρή Κουζίνα: Έξυπνες Λύσεις για να Κερδίσετε Χώρο

.

Υπάρχουν ιδέες διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις μικρές κουζίνες σας σε όμορφους, λειτουργικούς χώρους. Δείτε μερικές από αυτές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Έπιπλα Ταιριάζουν σε Κάθε Σπίτι και Κάθε Διακόσμηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Πετύχετε το Mix & Match στη Διακόσμηση σαν Επαγγελματίες