Αυτή Είναι η Νέα Διακοσμητική Τάση του 2018!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Αυτή Είναι η Νέα Διακοσμητική Τάση του 2018!

Μπορεί η τάση του 2017 να έδειχνε προτίμηση στους λείους και μίνιμαλ χώρους, το 2018 όμως φαίνεται να μας πηγαίνει… στο άλλο άκρο: τραχιές επιφάνειες και ακατέργαστα υλικά που δίνουν μία εντελώς νέα αισθητική στους χώρους.

Η διακοσμητική αυτή τάση δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε υλικά όπως το «σκουριασμένο» σίδερο, το ακατέργαστο ξύλο, το τούβλο, το τσιμέντο κ.α. και δημιουργεί τους χώρους που θα βρίσκονται στο επίκεντρο μέσα στο 2018.

Ιδέες για να Ανανεώσετε την Χειμερινή Διακόσμηση του Σπιτιού σας με Λιγότερο από 50 Ευρώ

Αποκαλύψτε έναν αυθεντικό τοίχο από τούβλο Μπορείτε να αποκαλύψετε οποιονδήποτε τοίχο στο σπίτι σας ώστε να εμφανιστεί το τούβλο που βρίσκεται από πίσω και να δώσει μια νέα μορφή στον χώρο σας. Τολμήστε το και συνδυάστε το με το λευκό για μια όμορφη αντίθεση και αν είναι δυνατόν εντάξτε και άλλες υφές στον χώρο.

τάση

Τολμήστε το και συνδυάστε το με το λευκό.

Βάλτε σε έναν τοίχο πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος Σε αυτό το υπνοδωμάτιο ο τοίχος μοιάζει να είναι «σφυρηλατημένος» καθώς έχουν δημιουργηθεί πολλές αποχρώσεις του γκρι που δίνουν την αίσθηση της ακατέργαστης επιφάνειας. Το λευκό ξύλο στο πάτωμα συνδυάζεται πολύ αρμονικά με τον τοίχο προσθέτοντας ακόμα ένα υλικό στον χώρο.

τάση

Οι πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος πάνω στον τοίχο δίνουν την αίσθηση της ακατέργαστης επιφάνειας.

Ανανεώστε το Σπίτι και τους Τοίχους σας Κρεμώντας Πράγματα που Ήδη Έχετε

Κρατήστε τα αυθεντικά στοιχεία του σπιτιού σας Το πανέμορφο καθιστικό της φωτογραφίας έχει εκμεταλλευτεί τον τοίχο από τσιμέντο αφήνοντας ακατέργαστε «λωρίδες» και συνδυάζοντάς τις με λωρίδες χρώματος σκούρου ραφ. Αντί, λοιπόν, να προσθέτετε στοιχεία στο σπίτι σας προσπαθήστε, όπου μπορείτε, να αφαιρείτε μερικά – το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

τάση

Αντί να προσθέτετε στοιχεία στο σπίτι σας προσπαθήστε, όπου μπορείτε, να αφαιρείτε μερικά.

Δοκιμάστε το λουστραρισμένο τσιμέντο Αν το πάτωμά σας είναι φτιαγμένο από τσιμέντο, τότε δεν χρειάζεται παρά να το λουστράρετε. Το λουστραρισμένο τσιμέντο δίνει την αίσθηση του ακατέργαστου υλικού, διατηρώντας παράλληλα μια ιδιαίτερη φινέτσα για τον χώρο σας. Διατηρήστε τους τοίχους λευκούς και βάλτε μερικά φυτά για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα «ενώνει» το εσωτερικό με το εξωτερικό περιβάλλον.

τάση

Αν το πάτωμά σας είναι φτιαγμένο από τσιμέντο, τότε δεν χρειάζεται παρά να το λουστράρετε.

Αυτές Είναι οι πιο Φρέσκες Ιδέες Διακόσμησης που Πρέπει να Δοκιμάσετε Σήμερα

Συνδυάστε τα ακατέργαστα υλικά με υφές και χρώμα Σε αυτό το σπίτι το ταβάνι έχει διατηρηθεί στην αρχική του ακατέργαστη μορφή και έχει συνδυαστεί πολύ όμορφα με τα ρετρό πλακάκια του πατώματος. Οι υφές και έντονα χρώματα έρχονται να συμπληρώσουν την σύνθεση και να δημιουργήσουν έναν χώρο που είναι γεμάτος ζωή.

τάση

Οι υφές και έντονα χρώματα συμπληρώνουν την σύνθεση.

Αγκαλιάστε την αυθεντική πατίνα Η οξείδωση που δημιουργείται σε τοίχους, πατώματα ή και διακοσμητικά αντικείμενα ως αποτέλεσμα της διάβρωσής τους μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική διακοσμητική υφή. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της παρακάτω φωτογραφίας αποφάσισε να αφήσει τον τοίχο του καθιστικού όπως είναι: με τα σημάδια και τις ατέλειές που δημιουργήθηκαν από τα διαδοχικά βαψίματα και την απομάκρυνση της ταπετσαρίας. Τα μαξιλάρια του καναπέ «δανείζονται» χρώματα του τοίχου και έτσι δημιουργείται μια μοναδική ατμόσφαιρα και αισθητική στον χώρο.

τάση

Η οξείδωση που δημιουργείται σε τοίχους και πατώματα ως αποτέλεσμα της διάβρωσής τους μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική διακοσμητική υφή.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η φύση εμπνέει τη διακόσμηση

.

Χρώματα, ανακυκλώσιμα υλικά και δροσερές ιδέες φέρνουν τη φρεσκάδα της φύσης στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

7 Διακοσμητικές Τάσεις που θα Δείτε Παντού Αυτό το Χειμώνα

.

Δείτε τις διακοσμητικές τάσεις που θα φιλοξενήσουν τα χειμωνιάτικα σπίτια του 2017.

Τούβλο: 11 Ιδέες για να Βάλετε το Μοναδικό Αυτό Υλικό στον Χώρο σας

.

Βάλτε διακοσμητικά στοιχεία από το τούβλο στον χώρο σας και κάντε τον να ξεχωρίσει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διακοσμητικές τάσεις
11 Διακοσμητικές Τάσεις που θα μας Απασχολήσουν Πολύ το 2018

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διακοσμητικές τάσεις
Αυτές Ήταν οι Καλύτερες και οι Χειρότερες Διακοσμητικές Τάσεις του 2017