5 Σημεία στο Σπίτι που δεν Πρέπει να Κρεμάσετε Καθρέφτη

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

5 Σημεία στο Σπίτι που δεν Πρέπει να Κρεμάσετε Καθρέφτη

Οι καθρέφτες είναι ένας δυνατός "σύμμαχος" της διακόσμησης καθώς εκτός από κομψότητα χαρίζουν λάμψη και πολυτέλεια. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται λάθη ακόμα και με αυτό το τόσο όμορφο και πρακτικό διακοσμητικό αντικείμενο. 

Υπάρχουν ορισμένα σημεία μέσα στο σπίτι, που η παρουσία ενός καθρέφτη μπορεί να βλάψει τόσο την αισθητική του χώρου όσο και τη διάθεσή σας. Δείτε ποια είναι αυτά για να τα αποφύγετε ή για να τα διορθώσετε. 

Απέναντι από το κρεβάτι Ένας καθρέφτης απέναντι από το κρεβάτι δημιουργεί όλων των ειδών τις ψευδαισθήσεις και είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσει αϋπνία. Η καλύτερη λύση είναι να τοποθετήσετε έναν στο φύλλο της ντουλάπας ή οπουδήποτε αλλού εκτός από απέναντι από το κρεβάτι.

καθρέφτη

Καλό είναι να μην υπάρχει καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα και κυρίως απέναντι από το κρεβάτι.

Πώς να Φτιάξετε Βήμα-Βήμα Τοίχο από Καθρέφτη

Σε έναν τοίχο από όπου θα φαίνεται το σπίτι του γείτονα Μην βάλετε ποτέ καθρέφτη σε τοίχο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του γείτονα. Δεν θέλετε σε καμιά περίπτωση να βλέπετε μέσα από τον καθρέφτη σας το σπίτι κάποιου άλλου και να μεταφέρετε την όποια ενέργειά του μέσα στο δικό σας σπίτι.

Απέναντι σε ακαταστασία Οι καθρέφτες αντανακλούν τα πάντα. Επομένως, δεν θα θέλετε να βλέπετε την ακαταστασία που μπορεί να έχετε σε κάποιο χώρο σας επί δύο. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να μην βάλετε έναν καθρέφτη απέναντι από κάποιο χώρο που είναι συνεχώς ακατάστατος.

«Πώς Μπορώ να Εξαφανίσω Αποτελεσματικά τις Γρατζουνιές Από τον Καθρέφτη;»

Απέναντι από άλλο καθρέφτη Δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρεται η ενέργεια από τον ένα καθρέφτη στον άλλο. Θα νιώθετε πολύ καλύτερα όταν οι καθρέφτες σας δεν αντανακλούν ο ένας τον άλλον.

καθρέφτη

Μην βάζετε καθρέφτη απέναντι από την εξώπορτα του σπιτιού σας.

Απέναντι από την εξώπορτα Μην βάλετε ποτέ καθρέφτη απέναντι από την εξώπορτα του σπιτιού σας. Αν μπει στο σπίτι σας καλή ενέργεια από κάποιο θα φεύγει κατευθείαν μιας και θα αντανακλά πάνω στον καθρέφτη.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε τις Γωνιές του Υπνοδωματίου σας Μοναδικές

.

Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά του υπνοδωματίου σας με έξυπνες ιδέες που θα κάνουν την κρεβατοκάμαρα σας ξεχωριστή!

Μεταμορφώστε το Σπίτι σας Δημιουργώντας Όμορφες Γωνιές!

.

Έτσι θα δημιουργήσετε τις πιο όμορφες γωνιές στο σπίτι σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

9 Tips για να Διατηρήσετε το Μπάνιο Καθαρό για Περισσότερες Ημέρες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

To Σπιτικό Καθαριστικό για να Κάνετε τους Τοίχους σας Καινούργιους!