5 Διακοσμητικοί Κανόνες που Μπορείτε να Σπάσετε Σήμερα!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

5 Διακοσμητικοί Κανόνες που Μπορείτε να Σπάσετε Σήμερα!

Μπορεί ο χώρος της διακόσμησης να διέπεται από κανόνες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να σπάσουν κάποιοι από αυτούς. Για την ακρίβεια υπάρχουν κανόνες που αν τους σπάσετε θα ανακαλύψετε νέους διακοσμητικούς κόσμους.

Αν, λοιπόν, είστε έτοιμοι να φτιάξετε κάποιους νέους, δικούς σας κανόνες και να αφήσετε στην άκρη κάποιους άλλους διαβάστε παρακάτω μερικές πολύ καλές ιδέες. Άλλωστε είναι βαρετό να διακοσμούν όλοι τα σπίτια τους με τον ίδιο τρόπο!

#1 Βάψτε τα μικρά δωμάτια σε ανοιχτό χρώμα γιατί οι σκούρες αποχρώσεις τα κάνουν να φαίνονται μικρότερα Αυτό ισχύει όταν χρησιμοποιείτε χρώματα που δημιουργούν μεγάλες αντιθέσεις. Αν χρησιμοποιείτε αποχρώσεις της ίδιας βάσης τότε δημιουργείτε μια ομοιογένεια που αγκαλιάζει τον χώρο αλλά δεν τον κλείνει.

#2 Μην αναμιγνύετε διαφορετικά μέταλλα Πρόκειται για έναν κανόνα που μπορείτε να σπάσετε… άφοβα. Ισχύει το ίδιο και για τα ξύλα. Ανοιχτά και σκούρα ξύλα μπορούν να συνυπάρξουν, όπως επίσης και οι χάλκινες με τις μπρούτζινες και τις ασημένιες πινελιές. Επειδή τα χερούλια της πόρτας σας είναι χάλκινα δεν σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να ισχύει το ίδιο και για τα μεταλλικά σας κουρτινόξυλα.

#3 Η διακόσμηση του υπνοδωματίου πρέπει να είναι «γαλήνια» Άλλος ένας διακοσμητικός κανόνας που συχνά έχει ως αποτέλεσμα βαρετά υπνοδωμάτια. Φυσικά το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος χαλάρωσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να έχει στυλ. Μπορείτε να βάλετε έντονες ταπετσαρίες, καθρέπτες ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείτε είναι να μην έχετε άμεση επαφή μαζί τους όταν ξαπλώνετε να κοιμηθείτε.

#4 Μην βάφετε ποτέ το ταβάνι σε σκούρο χρώμα γιατί θα σας «πνίξει» Τα σκούρα ταβάνια κάνουν δυναμική επιστροφή τα τελευταία χρόνια και σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη τάση (εφόσον σας αρέσει). Δεν είναι το χρώμα του ταβανιού που θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά η κλίμακα των επίπλων. Αν τα έπιπλα βρίσκονται σε μικρή κλίμακα τότε ο χώρος θα αναπνέει περισσότερο και έτσι θα φαίνεται μεγαλύτερος.

8 Από τα πιο Συνηθισμένα Λάθη που Γίνονται στη Διακόσμηση του Σπιτιού

#5 Να είστε εγκρατείς όταν αναμιγνύετε μοτίβα Τα μοτίβα δίνουν ένταση, στιλ και έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα στη διακόσμηση. Αντί να είστε εγκρατείς με αυτά προσπαθήστε να συνδυάσετε διαφορετικά μεταξύ τους.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Μοτίβα που θα Απογειώσουν τα Subway Πλακάκια σας!

.

Αυτά τα μοτίβα στα πλακάκια σας μπορούν να μεταμορφώσουν το μπάνιο και την κουζίνα σας.

Διακοσμήστε Έξυπνα τον Χώρο σας με Άχρωμους Συνδυασμούς

.

Αν τα έντονα χρώματα δεν είναι στο στιλ σας, σας έχουμε τη λύση!

7 Χρωματικοί Διακοσμητικοί Κανόνες που Μπορείτε να «Σπάσετε»

.

Οι χρωματικοί διακοσμητικοί κανόνες που δεν είναι απαραίτητοι και μπορείτε να τους παραβείτε.

5 Πράγματα που Αφαιρούν από το Σπίτι σας Κάθε Ίχνος Κομψότητας

.

Αν από το σπίτι σας λείπει η κομψότητα ίσως έχετε κάποιο από αυτά τα 5 πράγματα.

Αυτή η Τάση στα Ταβάνια θα Κάνει το Σπίτι σας να Ξεχωρίσει!

.

Η νέα τάση της χρονιάς θέλει τα ταβάνια στο επίκεντρο της διακόσμησης.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Πανέξυπνο Κόλπο για να Εξαφανίσετε τις Δαχτυλιές στην Κουζίνα Xωρίς Απορρυπαντικό!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

9 Eναλλακτικοί Tρόποι Ξεσκονίσματος για πιο Γρήγορο Καθάρισμα στο Σπίτι