Xmas Κουίζ: Τι λέει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σας για τον Χαρακτήρα σας;

Κατηγορίες: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Xmas Κουίζ: Τι λέει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σας για τον Χαρακτήρα σας;

Ναι, τα στολίδια και το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μπορούν να αποκαλύψουν πάρα πολλά πράγματα για εσάς!

Η μισή χαρά των γιορτών κρύβεται στο στολισμό του έλατου και η άλλη μισή στο άνοιγμα των δώρων που φιλοξενούνται στις... ρίζες του. Σήμερα, όμως, θα σας αποκαλύψουμε άλλη μια εορταστική χαρά που σχετίζεται με το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας και το πώς αυτό φανερώνει κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σας. Για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι απόλυτα συμμετρικό; Μάλλον είστε τελειομανής.
Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή σας, έτσι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας πρέπει να είναι τέλειο! Και το εννοούμε με την πλήρη σημασία της λέξης. Για την ακρίβεια, η διαδικασία επιλογής του δέντρου που θα μπει σπίτι σας δεν αποτελεί για εσάς μια δουλειά που παίρνετε ελαφρά τη καρδία. Αντίθετα, ψάχνετε με τις ώρες να βρείτε ένα δέντρο που κάθε κλαδί του θα είναι είναι σταθερό, πλούσιο και καταπράσινο. Σε ό,τι αφορά δε τη διακόσμησή του, κάθε στολίδι έχει τη δική του θέση σε αυτό έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο και όμορφο. Με άλλα λόγια, το μόνο που λείπει από το δέντρο σας είναι η επιγραφή: «Μην Αγγίζετε!».

Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο υποδηλώνει ότι είστε λάτρεις της λεπτομέρειας.

Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο υποδηλώνει ότι είστε λάτρεις της λεπτομέρειας.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι πολύχρωμο; Μάλλον σας αρέσει το ρίσκο.
Ναι, το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, όπως και εσείς, δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο. Μάλιστα, επειδή σας αρέσει να πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα, είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει ίχνος πράσινου και κόκκινου σε αυτό. Αντίθετα, είναι χρωματιστό, παιχνιδιάρικο και πέρα για πέρα ονειρικό και εντυπωσιακό. Και είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλοι σας ζηλεύουν το -διακοσμητικό και μη- θάρρος σας.

Χρωματιστό δέντρο; Είστε επαναστατική φύση!

Χρωματιστό δέντρο; Είστε επαναστατική φύση!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι ο ορισμός του mix&match; Μάλλον νιώθετε νοσταλγία. Οι γιορτές δημιουργούν σε όλους μας μια αίσθηση προσμονής, νοσταλγίας και γλυκιάς μελαγχολίας. Κι εσείς βρίσκετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας τον απόλυτο καμβά για να εκφράσετε αυτά ακριβώς τα συναισθήματα. Δεν μας φαίνεται περίεργο λοιπόν που το δέντρο σας ακολουθεί τη δική του αφηρημένη θεματική κι, επομένως, σε αυτό θα βρούμε λίγο από όλα: από τα αγαπημένα σας vintage στολίδια και τα νέα αποκτήματα μέχρι τις χειροτεχνίες των μικρών σας και παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες! Σας επικροτούμε για το θάρρος σας να αντισταθείτε στο διακοσμητικό σας ένστικτο προκειμένου να ακούσετε την καρδιά σας. Είπαμε καρδιά; Δείτε εδώ τι αποκαλύπτουν για την υγεία της, 5 εκφράσεις που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά!

Αν το δέντρο σας κουβαλάει πάνω του ζωγραφιές των παιδιών σας, κάρτες και παλιά οικογενειακά κειμήλια, είστε μάλλον συναισθηματικός τύπος.

Αν το δέντρο σας κουβαλάει πάνω του ζωγραφιές των παιδιών σας, κάρτες και παλιά οικογενειακά κειμήλια, είστε μάλλον συναισθηματικός τύπος.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι vintage; Μάλλον είστε ρομαντική ψυχή. Πολύ συχνά νιώθετε ότι έχετε γεννηθεί την λάθος εποχή ενώ νοσταλγείτε τους «παλιούς, καλούς καιρούς». Είμαστε σίγουροι ότι το σπίτι σας, όπως και το δέντρο σας, αποπνέει ρετρό αέρα και είναι γεμάτο vintage αντικείμενα και οικογενειακά κειμήλια.

Το νέο είναι ωραίο αλλά το ρετρό είναι αλλιώς!

Το νέο είναι ωραίο αλλά το ρετρό είναι αλλιώς!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι πάντα φυσικό; Μάλλον είστε παραδοσιακός τύπος. Η παράδοση είναι πολύ σημαντική για εσάς-για αυτό, άλλωστε, δε θα βάζατε σπίτι σας ποτέ ένα τεχνητό δέντρο! Πέρα από τη μυρωδιά του, επιμένετε φυσικά στο δέντρο σας γιατί σας θυμίζει την εξοχή την οποία λατρεύετε. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει τις γιορτές καλύτερες για εσάς είναι η μυρωδιά του ξύλου που αναδύεται από το τζάκι.

Επιμένετε φυσικά; Είστε παραδοσιακός τύπος.

Επιμένετε φυσικά; Είστε παραδοσιακός τύπος.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι λευκό, χρυσό και ασημί; Μάλλον λατρεύετε το χειμώνα. Και θα δίνατε τα πάντα για να δείτε την πόλη σας ντυμένη στα... λευκά φέτος τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι ότι ένα χιονισμένο τοπίο δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς και αυτό θέλετε να πετύχετε μέσα από τη διακόσμηση του δέντρου σας. Στα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής, αξίζει να σημειώσουμε ότι αποτελεί έναν από τους πιο πολυτελείς, σικάτους και διαχρονικούς συνδυασμούς.

Χρυσό. λευκό και ασημί δημιουργούν το πλέον διαχρονικό και glamorous σκηνικό.

Χρυσό. λευκό και ασημί δημιουργούν το πλέον διαχρονικό και glamorous σκηνικό.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι ψεύτικο και του φαίνεται; Μάλλον είστε φαν της άνεσης. Ποιος τρέχει να αγοράζει δέντρο; Και μόνο η ιδέα του να αφήσετε το σπίτι σας ένα κρύο, χειμωνιάτικο πρωινό για να το αφιερωθείτε στην αναζήτηση του τέλειου ελάτου, σας χαλάει τη διάθεση. Για αυτό, λοιπόν, ψηφίζετε... τεχνητά. Η αποθήκευσή τους είναι εύκολη και έχετε σκοπό να το κρατήσετε όσο αντέξει!

Τεχνητό και εύκολο να στηθεί και να αποθηκευτεί; Αυτό θα πει άνεση!

Τεχνητό και εύκολο να στηθεί και να αποθηκευτεί; Αυτό θα πει άνεση!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι πάντα μικρό; Μάλλον είστε φαν του ρεαλισμού. Δεν είναι ότι δε σας αρέσουν τα Χριστούγεννα ή ότι οι γιορτές δε θα σας δημιουργούν μια αίσθηση χαράς και ευτυχίας. Ωστόσο, σκέφτεστε πρακτικά. Κι αυτό σημαίνει ότι δε θα βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη σας για να αποκτήσετε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο όταν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας εξίσου καλά με ένα μικρό και οικονομικότερο. Το έξτρα κέρδος στην δική σας περίπτωση, είναι ότι κερδίζετε όλη την ταλαιπωρία που δημιουργεί ο στολισμός και η... αποκαθήλωση ενός μεγάλο δέντρου.

Μικρό έλατο; Είστε πρακτικό μυαλό.

Μικρό έλατο; Είστε πρακτικό μυαλό.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας δεν είναι ποτέ ένα απλό δέντρο; Μάλλον είστε δημιουργική φύση. Τα συνηθισμένα δέντρα σας προκαλούν χασμουρητά. Εξάλλου, ποιος τα χρειάζεται όταν μπορεί να δημιουργήσει το δικό του έλατο χρησιμοποιώντας τη φαντασία του, χριστουγεννιάτικα φώτα, ξύλο, ράφια, αυτοκόλλητα, βιβλία ή μπογιά για να φτιάξει το δέντρο των ονείρων του; Εμείς υποκλινόμαστε στο ταλέντο και τη δημιουργικότητά σας που πάει τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μπροστά.

Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε το δικό σας ξύλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η δημιουργική σας φύση εμπνέει τάσεις! Συνεχίστε το avant-garde έργο σας.

Η δημιουργική σας φύση εμπνέει τάσεις! Συνεχίστε το avant-garde έργο σας.

Όλα όσα αφορούν τις εποχές και τις γιορτές θα τα βρείτε στην Κατηγορία Εποχικό πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψεύτικο ή Αληθινό; Όλη η Αλήθεια για τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα!

.

Μπορεί να επιμένετε στα ψεύτικα χριστουγεννιάτικα δέντρα γιατί η οικολογική σας συνείδηση δεν σας το επιτρέπει. Τι λένε όμως οι αριθμοί;

7 Διακοσμητικές Τάσεις που θα Είναι Ιδιαίτερα Δημοφιλείς Αυτόν τον Χειμώνα

.

Αυτές τις διακοσμητικές τάσεις θα τις δούμε σε όλα τα σπίτι αυτόν τον χειμώνα.

11 Βήματα για να Φτιάξετε το Τέλειο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μια άριστη ευκαιρία για να κάνετε εντύπωση και να ομορφύνετε τον χώρο σας. Ορίστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να το πετύχετε.

Αυτή Είναι η Νο 1 Τάση για το 2018!

.

Το Wabi-sabi θα σας αλλάξει άποψη για το τι σημαίνει "τάξη".

Στολίστε το Δέντρο σας με DIY Στολίδια από Κορδέλες

.

Αυτός είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Χριστουγεννιάτικες Αναποδιές που Σαμποτάρουν τις Γιορτές και Πώς να τις Αποφύγετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε στο Φούρνο τα Δικά σας Χριστουγεννιάτικα Στολίδια!