Υπάρχει Άγιος Βασίλης! Δείτε πώς θα Πείσετε τα Παιδιά σας!

Κατηγορίες: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Υπάρχει Άγιος Βασίλης! Δείτε πώς θα Πείσετε τα Παιδιά σας!

Όταν τα παιδιά σας είναι μικρά δεν έχετε κανένα πρόβλημα να τα πείσετε πως υπάρχει Άγιος Βασίλης. Όσο όμως μεγαλώνουν παρατηρείτε μια δυσπιστία σχετικά με την ύπαρξη ή όχι του αγαπημένου αυτού Αγίου. Υπάρχουν κάποια tricks και κόπλα για να πείσετε τα παιδάκια σας ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και ότι αν και φέτος είναι καλά παιδιά θα τους φέρει τα δώρα που έχουν ζητήσει.

Κατεβάστε την εφαρμογή «Parents Calling Santa» Αν το παιδάκι σας ξέρει λίγα αγγλικά, έστω και τα στοιχειώδη, θα μπορέσει να μιλήσει με τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως. Η εφαρμογή κοστίζει περίπου 2 ευρώ και με αυτήν θα δείτε τον «Άγιο Βασίλη» να σας καλεί στο κινητό, να μιλάει με το παιδάκι σας και να του λέει πως αν δεν είναι καλό παιδί δε θα πάρει δώρο φέτος.

Χριστούγεννα στην Αυστραλία: Ήθη και Έθιμα Μέσα στο Κατακαλόκαιρο

Κατεβάστε την εφαρμογή 'Parents Calling Santa'.

Κατεβάστε την εφαρμογή "Parents Calling Santa" ή καταχωρήστε κάποιν δικό σας άνθρωπο ως 'Άγιο Βασίλη" και βάλτε τον να σας καλέσει.

Πιάστε τον Άγιο Βασίλη στα πράσα Τοποθετήστε μια κρυφή κάμερα μαζί με τα παιδιά σας με σκοπό να πιάσετε τον Άγιο Βασίλη στα πράσα να βάζει δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τραβήξτε τον μπαμπά της οικογένειας με τη στολή να βάζει τα δώρα και το πρωί δείξτε το βίντεο στα παιδιά σας.

DIY της Τελαυταίας Στιγμής: Φτιάξτε τα πιο Εντυπωσιακά Στολίδια με Λιγότερο από 20€!

Τοποθετείστε κρυφή κάμερα στο σπίτι σας μαζί με το παιδί σας με σκοπό να πιάσετε τον Άγιο Βασίλη στα πράσα.

Τοποθετείστε κρυφή κάμερα στο σπίτι σας μαζί με το παιδί σας με σκοπό να πιάσετε τον Άγιο Βασίλη στα πράσα.

Φροντίστε το παιδί σας να λάβει πακέτο από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη Υπάρχει ένα site, το packagefromsanta.com, από το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε 3 διαφορετικά πακέτα. Σε καθένα από αυτά υπάρχει γράμμα από τον «Άγιο Βασίλη» που θα απευθύνεται προσωπικά στο παιδί σας, κουλουράκι φτιαγμένο από την Κυρία Αγιοβασιλίνα και άλλες λιχουδιές και παιχνιδάκια. Μπορεί το γράμμα να είναι στα αγγλικά, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Καλύτερα να νομίζει το παιδί σας πως ο Άγιος μιλάει Αγγλικά παρά να πιστεύει από μικρή ηλικία πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Αυτά Είναι τα Πιο Πρωτότυπα Δώρα για Άντρες!

Μη χάνετε τον ενθουσιασμό σας Πολλά παιδάκια υποστηρίζουν πως έπαψαν να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη όταν παρατήρησαν πως οι γονείς τους δεν είχαν όρεξη να τους πάνε σε κάποιο εμπορικό κέντρο που θα εμφανιζόταν ο Άγιος. Τα παιδιά τονίζουν πως αν όντως υπήρχε ο Άγιος Βασίλης, οι γονείς θα ήταν επίσης πολύ ενθουσιασμένοι. Φροντίστε λοιπόν να γίνετε και εσείς παιδιά στις γιορτές έστω και για λίγες μόνο μέρες.

Δείξτε το ίδιο ενθουσιασμένοι με το παιδί σας αν τύχει να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη σε κάποιο εμπορικό κέντρο.

Δείξτε το ίδιο ενθουσιασμένοι με το παιδί σας αν τύχει να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη σε κάποιο εμπορικό κέντρο.

Μην γράφετε (ως Άγιος Βασίλης) με τα ίδια γράμματα Ένα κλασικό λάθος που κάνουν πολλοί γονείς είναι πως απαντού στα γράμματα των παιδιών τους ως «Άγιοι» κάνοντας τα ίδια γράμματα με τα δικά τους. Έτσι τα παιδιά συγκρίνουν τα γράμματα και καταλαβαίνουν γρήγορα την «απάτη».

Xmas Κουίζ: Τι λέει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σας για τον Χαρακτήρα σας;

Φτιάξτε ψεύτικο δίπλωμα οδήγησης Μέχρι πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για να πείσετε τα παιδιά σας για την ύπαρξη του Αγίου; Αν θέλετε πάση θυσία να το πετύχετε τότε αυτό το trick αξίζει τον κόπο. Φτιάξτε ένα ψεύτικο δίπλωμα του Άγιου Βασίλη και ρίξτε το κάτω από το δέντρο. Μόλις σηκωθείτε το πρωί δείξτε στα παιδιά σας τι έπεσε από την τσέπη του Άγιου και εκείνα θα πειστούν πιο εύκολα πως ο Άγιος όντως ήρθε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι σας και ξέχασε και το δίπλωμα οδήγησης του έλκυθρού του στο σαλόνι σας.

10 Οικονομικά Δώρα για τους Λάτρεις της Πολυτέλειας

Φτιάξτε ένα ψεύτικο δίπλωμα και φροντίστε να το βρει το παιδί σας κάτω από το δέντρο.

Φτιάξτε ένα ψεύτικο δίπλωμα και φροντίστε να το βρει το παιδί σας κάτω από το δέντρο.

Μην τυλίγετε τα δώρα με το χαρτί περιτυλίγματος που έχετε πάντα στο σπίτι Τα παιδιά είναι πανέξυπνα και αν δουν πως ο Άγιος Βασίλης χρησιμοποιεί το ίδιο χαρτί περιτυλίγματος με τη μαμά του θα μυριστεί πως κάτι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία και θα βάλει σκοπό της ζωής του να το ανακαλύψει.

Μην τυλίγετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα με το ίδιο χαρτί όπως τυλίγετε τα υπόλοιπα δώρα.

Μην τυλίγετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα με το ίδιο χαρτί που τυλίγετε τα υπόλοιπα δώρα.

Αφήστε μερικά μισοφαγωμένα καρότα έξω από την πόρτα Όλα τα παιδιά γνωρίζουν πως οι τάρανδοι του Άγιου Βασίλη τρώνε καρότα. Έτσι αν δούνε μερικά μισοφαγωμένα καρότα έξω από την πόρτα ή στην καμινάδα σας, θα πειστούν πως ο Άγιος έκανε την επίσκεψή του στο σπιτικό σας.

Ακόμα και αν το παιδί σας πειστεί πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, δείξτε του πως υπάρχει οικογένεια, πολύ αγάπη και αληθινό πνεύμα Χριστουγέννων.

Ακόμα και αν το παιδί σας πειστεί πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, δείξτε του πως υπάρχει οικογένεια, πολλή αγάπη και αληθινό πνεύμα Χριστουγέννων.

Όλα όσα αφορούν τις εποχές και τις γιορτές θα τα βρείτε στην Κατηγορία Εποχικό πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστουγεννιάτικα Έθιμα: Δείτε τα πιο Περίεργα από όλο τον Κόσμο

.

Δείτε ποια είναι τα ωραιότερα και πιο περίεργα χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλο τον κόσμο.

Αυτοί Είναι οι Πιο Όμορφοι Χριστουγεννιάτικοι Προορισμοί Σύμφωνα με το CNN (Μέρος Α’)

.

Οι συντάκτες του CNN προειδοποιούν: σε αυτά τα μέρη θα ζήσετε την πραγματική χριστουγεννιάτικη εμπειρία!

Βάλτε τα Χρώματα των Χριστουγέννων στο Σπίτι σας Όλο το Χρόνο

.

Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τα χρώματα των Χριστουγέννων.

8 Εύκολοι Τρόποι για Οικολογικά Χριστούγεννα

.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γιορτάσετε φέτος πιο οικολογικά τα Χριστούγεννα. Ορίστε οι πιο εύκολοι από αυτούς.

7+1 Πρωτότυπα Χειμερινά Tips Διακόσμησης με Φυτά

.

Οι πιο όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με πρασινάδα αυτό το χειμώνα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Υπέροχο DIY για να Φτιάξετε Διάφανες Νιφάδες Χιονιού Μόνο με δύο Υλικά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 4 Αντικείμενα που Χρειάζεστε για να Λάμψει το Σπίτι σας τις Γιορτές