Υπάρχει ένας Πολύ Σοβαρός Λόγος για να Φοράτε Χρωματιστά Ρούχα στην Καθημερινότητά σας

Κατηγορίες: ENDLESS STORIES

Υπάρχει ένας Πολύ Σοβαρός Λόγος για να Φοράτε Χρωματιστά Ρούχα στην Καθημερινότητά σας

Όλες οι νοικοκυρές έχουν στις ντουλάπες τους πεντακάθαρα και καλοπλυμένα ρούχα. Ποιο είναι αυτό το ένα πράγμα, όμως, που παραβλέπουν με αποτέλεσμα τα ρούχα να δείχνουν «χλωμά», άτονα και ξεθωριασμένα με την πάροδο του χρόνου; Δείτε παρακάτω το πιο χρήσιμο αντικείμενο για ρούχα που δεν πρόκειται να ξεθωριάσουν ποτέ!

Χρησιμοποιήστε χρωμομαγνήτη Ο χρωμομαγνήτης είναι το θαυματουργό πανάκι που μαγνητίζει και απορροφά τα υπολείμματα των χρωμάτων κατά τη διάρκεια της πλύσης, φροντίζοντας να διατηρηθούν τα ρούχα σας λαμπερά σαν καινούρια.

6 λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιείτε χρωμομαγνήτες στο πλύσιμο των ρούχων:

1. Για να βγάλετε από την ντουλάπα και πάλι τα χρωματιστά Σύμφωνα με έρευνες, ο περισσότερος κόσμος συνηθίζει να φοράει μαύρα, καφέ, μπλε, λευκά και γκρι χρώματα, χωρίς να κατανοεί πως το χρώμα πρέπει να υπάρχει στην καθημερινότητά μας και στα ρούχα μας για λόγους υγείας! Συγκεκριμένα η Jules Standish, συγγραφέας του «Πώς να μην φοράτε μαύρα», δηλώνει πως βάζοντας χρώμα στα ρούχα σας θα αλλάξει η ψυχολογία αλλά και η αυτοπεποίθησή σας δραματικά. Κοιτάζοντας ρούχα με κόκκινες και ροζ αποχρώσεις, ο εγκέφαλος εκλύει ντοπαμίνη, μια ορμόνη που βελτιώνει τη διάθεση και την ψυχολογία. Για να φοράτε έντονες αποχρώσεις και να νιώθετε καλά με αυτές θα πρέπει τα χρωματιστά ρούχα σας να είναι λαμπερά και όχι άτονα. Με τον χρωμομαγνήτη της Endless πετυχαίνετε αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα, εύκολα και γρήγορα!

Βάλτε τα πραγματικά... χρωματιστά ρούχα και πάλι στη ζωή σας και ξεχάστε τις άτονες και ξεβαμμένες μια για πάντα.

2. Για να μένει το μπορντό μπορντό και το κόκκινο κόκκινο Έρευνες έχουν δείξει πως το μπορντό είναι μια απόχρωση που κολακεύει κάθε τόνο δέρματος και κάθε απόχρωση μαλλιών. Από την άλλη μεριά το κόκκινο χρώμα στα ρούχα βοηθάει το οπτικό νεύρο να μεταφέρει μηνύματα στους επινεφρίδιους αδένες, αυξάνοντας τον μεταβολισμό σας και βοηθώντας να χάσετε πιο εύκολα κιλά. Κάθε χρώμα έχει ολόκληρη επιστήμη κρυμμένη πίσω του και γι’αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείτε όλα τα χρώματα στην καθημερινότητά σας για να ζείτε μια ακόμα πιο όμορφη και αισιόδοξη ζωή. Ο χρωμομαγνήτης της Endless βοηθάει ώστε τα ρούχα να διατηρούν την απόχρωσή τους χωρίς να μεταφέρεται χρώμα από το ένα ρούχο στο άλλο κατά τη διάρκεια μιας πλύσης στο πλυντήριο.

Για να φοράτε υγιεινά υφάσματα σε μεγαλύτερη συχνότητα Οι ειδικοί τονίζουν πως για να μην ξεβάφουν τα ρούχα σας καλό είναι να χρησιμοποιείτε περισσότερο συνθετικά υφάσματα, όπως το polyester και το nylon, τα οποία δεν «αιμορραγούν». Λάθος! Χρησιμοποιήστε χρωμομαγνήτες για να μπορείτε να φοράτε βαμβακερά και μάλλινα χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτά τα υφάσματα είναι καλύτερα για το δέρμα και την υγεία σας και με τον χρωμομαγνήτη δεν θα έχετε το άγχος μην τυχόν τα ρούχα σας ξεβάψουν!

Με τους χρωμομαγνήτες της Endless πλένετε πολύχρωμα ρούχα μαζί, κάνετε οικονομία και ανεβάζετε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη.

Για να καθαρίζονται τα ρούχα σας καλύτερα Ίσως αναρωτιέστε τι σχέση έχει ένας χρωμομαγνήτης με την καθαριότητα. Κι όμως! Οι περισσότερες νοικοκυρές χρησιμοποιούν κρύο νερό στις πλύσεις τους για να μην ξεβάφουν τα ρούχα. Έτσι όμως τα ρούχα σας δεν καθαρίζονται τόσο καλά όσο αν χρησιμοποιούσατε ζεστό νερό. Το ζεστό νερό σε συνδυασμό με τους χρωμομαγνήτες της Endless θα λειτουργήσει μοναδικά ώστε τα ρούχα σας να παραμείνουν στην απόχρωση που εσείς θέλετε!

Δείξτε τη ντουλάπα σας με περηφάνια! Κάθε απόχρωση πλέον -με τους χρωμομαγνήτες της Endless- διατηρείται για περισσότερο καιρό!

Για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο Στους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητας λίγες είναι πλέον οι νοικοκυρές που έχουν χρόνο για να ξεχωρίζουν ένα-ένα τα άπλυτα πριν τα βάλουν στο πλυντήριο ώστε να διαχωρίσουν τα χρώματα. Γλιτώστε χρόνο τοποθετώντας απλά έναν χρωμομαγνήτη στην πλύση σας.

Για περισσότερη οικονομία Το γνωρίζατε πως για να μην ξεβάφουν τα ρούχα καλό είναι να βάζετε μισογεμάτα πλυντήρια; Πλέον με τη χρήση του χρωμομαγνήτη της Endless γεμίζετε άφοβα με περισσότερα ρούχα το πλυντήριό σας κάνοντας οικονομία σε πλύσεις. Έτσι εξοικονομείτε ενέργεια αλλά και νερό!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Endless εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξαναδώστε το Απόλυτο Μαύρο στα Ρούχα σας με Μια Κίνηση

.

Χρειάζεστε μόνο τα σωστά tips για να επαναφέρετε το μαύρο χρώμα στα ρούχα σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Βήματα για Πλήρη Απολύμανση Μπάνιου σε 10 Λεπτά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

2+1 Τρόποι για Χέρια Τόσο Απαλά που δεν θα το Πιστεύετε