Τέλος τα Αλλεργιογόνα Από τα Ρούχα σας! Μάθετε τα Πάντα Εδώ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία

Τέλος τα Αλλεργιογόνα Από τα Ρούχα σας! Μάθετε τα Πάντα Εδώ

Πολλές φορές όλοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα με αλλεργίες αρκετές από τις οποίες προκαλούνται από τα ρούχα που φοράμε.

Πώς μπορεί, όμως, ένα ρούχο να σας προκαλέσει αλλεργία;

Οι σκόνες που υπάρχουν μέσα στο σπίτι αλλά και τα μικρόβια που φέρνετε από έξω μέσα, μπορεί να γεμίσουν τα ρούχα με αλλεργιογόνα χωρίς καν να το καταλάβετε.

Πέρα από αυτό για να είστε σίγουροι ότι δεν μεταφέρετε μικρόβια επιβλαβή για εσάς και τους γύρω σας μέσα στο σπίτι καλό είναι να καθαρίζετε τα ρούχα σας και να τα πλένετε συχνά έστω και χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού.

Η τεχνολογία Steam+™ έχει λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την εξάλειψη του 99,9% των αλλεργιογόνων.

Τι μπορείτε να κάνετε για να αφαιρέσετε τα αλλεργιογόνα από τα ρούχα σας;

Τα πλυντήρια ρούχων LG Electronics (LG) προσφέρουν πρωτοφανή ασφάλεια και ευκολία στους καταναλωτές εν μέσω της αυξημένης ανησυχίας για επιβλαβείς ουσίες στην καθημερινή ζωή.

Με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες Ατμού η LG σας απαλάσσει από το άγχος του αν καθαρίζονται εις βάθος τα ρούχα σας μέσα στο πλυντήριο.

Αυτές οι τεχνολογίες Ατμού φροντίζουν τα ρούχα, απομακρύνοντας τα οικιακά αλλεργιογόνα όπως ακάρεα οικιακής σκόνης και βακτήρια που βρίσκονται σε αυτά. Πιο συγκεκριμένα εξαλείφει το 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων καθώς και των οσμών.

Σε ποια θερμοκρασία σκοτώνονται τα μικρόβια;

Με την τεχνολογία Steam+™ τα ρούχα πλένονται και καθαριζόνται σε θερμοκρασία 50-60℃ για 30 μόλις λεπτά. Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος αφαιρούνται οικιακά αλλεργιογόνα, σκόνη και βακτήρια.

Η LG κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη μέσα στο σπίτι και μετατρέπει το πλύσιμο και τι σιδέρωμα των ρούχων στην πιο εύκολη δουλειά του σπιτιού.

Ο Ατμός εκτός της υγιεινής που προσφέρει, μεταχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα, όπως είναι τα πουλόβερ, τα κασκόλ, τα παλτό αλλά και τα βρεφικά.

Με την λειτουργία Steam+TM διατηρεί ακόμα πιο απαλά τα ρούχα ενώ τα καθιστά και πολύ πιο εύκολα στο σιδέρωμα. Οι ζάρες μειώνονται κατά 30% και το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο!

Οικονομία στο μαλακτικό!
Τα πλυντήρια ρούχων την LG με την τεχνολογία TrueSteam™ βγάζουν τα ρούχα αφράτα και απαλά ακόμα και χωρίς τη χρήση μαλακτικού. Επιπλέον δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να φρεσκάρει απλώς τα ρούχα που δεν είναι ουσιαστικά βρώμικα χωρίς την χρήση απορρυπαντικού.

Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να κάνετε συχνά και καλό καθάρισμα στο ίδιο το πλυντήριο. Πώς θα το κάνετε; Ρίξτε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι μέσα στο κάδο και κάντε έναν κύκλο πλυσίματος στους 60℃.

Για να μάθετε περισσότερα για την νέα τεχνολογία των πλυντηρίων LG μπείτε στο lg.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κι Όμως! Το Πλυντήριο Πιάτων Μπορεί να Καθαρίσει Όλα Αυτά τα Αντικείμενα

.

Αν νομίζετε πως ένα πλυντήριο πιάτων είναι κατάλληλο μόνο για να πλένετε τα πιάτα, τότε σίγουρα θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσα πράγματα μπορείτε να καθαρίσετε με αυτό.

4 Λόγοι που Κάνουν τα Ρούχα να Βγαίνουν Άοσμα από το Πλυντήριο

.

Δείτε τους λόγους που τα ρούχα σας δεν μυρίζουν φρεσκάδα όταν βγαίνουν από το πλυντήριο.

5 Λάθη που Κάνετε Όταν Καίτε Αρωματικά Κεριά στο Σπίτι

.

Όσοι είστε λάτρεις των κεριών σίγουρα γνωρίζετε ότι ακόμα και αυτά χρειάζονται ειδική φροντίδα.

Ο Καθρέφτης που Βλέπετε Παντού στο Instagram Δίνει στο Καθιστικό Αριστοκρατική Πινελιά

.

Αυτός είναι ο καθρέφτης που θα κάνει το σπίτι σας να δείχνει πολύ πιο αριστοκρατικό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα Τέσσερα Χτενίσματα που θα Είναι Παντού το Φθινόπωρο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γκιούλμπασι Από την Άκη Πετρετζίκη