Ο Λόγος που Πρέπει να Έχετε Τουλάχιστον μια Αυγοθήκη στο Μπάνιο σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Ο Λόγος που Πρέπει να Έχετε Τουλάχιστον μια Αυγοθήκη στο Μπάνιο σας

Αν δεν έχετε ακόμα καταλάβει τη χρησιμότητα της αυγοθήκης πέρα από το να τρώτε το αυγό σας μέσα σε αυτήν, τότε είστε πολύ πίσω.

Αυτά τα μικρά στρογγυλά ποτηράκια τα οποία μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο και να αγοράσετε με 3-4 ευρώ έχουν πολλές χρήσεις που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Τρεις από αυτές έχουν να κάνουν με το μπάνιο σας και θα λύσουν πολλά από τα προβλήματα αποθήκευσης που μπορεί να έχετε σε αυτό.

9 Χρήσεις της Κρέμας Μαλλιών που δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν

Βάλτε σε αυτήν το σφουγγαράκι του μακιγιάζ Για να μην το ακουμπάτε στο ράφι που βρίσκεται κάτω από τον καθρέφτη του μπάνιου μπορείτε να το έχετε πάντα μέσα σε μια αυγοθήκη. Έτσι και αυτό δεν θα λερώνεται ερχόμενο σε επαφή με τα υπόλοιπα πινέλα του μακιγιάζ και το ράφι σας θα διατηρείται καθαρό.

αυγοθήκη

Βάλτε μέσα το σφουγγαράκι του μακιγιάζ.

Αποθηκεύετε τα μικροσκοπικά μολύβια μακιγιάζ Πόσες φορές σας έχει τύχει να ψάχνετε τα μικροσκοπικά από το ξύσιμο μολύβια μακιγιάζ μέσα στο νεσεσέρ σας; Πάρτε όλα αυτά τα μικρά μολυβάκια και βάλτε τα μέσα σε μια αυγοθήκη. Έτσι θα τα βρίσκετε πανεύκολα όποτε τα χρειάζεστε.

18 Απίστευτες Χρήσεις της Βαζελίνης που Μάλλον δεν Γνωρίζετε!

Βάζετε σε αυτό τα τσιμπιδάκια σας Η αυγουλοθήκη έχει το τέλειο μέγεθος για να αποθηκεύετε σε αυτήν τα τσιμπιδάκια σας. Έτσι θα τα έχετε πρόχειρα όποτε χρειάζεστε μερικά για να φτιάχνετε τα μαλλιά σας.

αυγοθήκη

Βάζετε σε αυτό τα τσιμπιδάκια σας.

Αποθηκεύετε τα δειγματάκια αρωμάτων που έχετε Για να μην τα χάνετε 1-2 αυγοθήκες μπορούν να σας βοηθήσουν. Σε μια μόνο αυγολουθήκη μπορείτε να βάλετε μέχρι και 4-5 δειγματάκια αρωμάτων και κρεμών προσώπου. Τέλειο;

Πηγή φωτογραφιών: apartmenttherapy.com

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Πράγματα που Πρέπει να Υπάρχουν Οπωσδήποτε Μέσα στο Αυτοκίνητο

.

Μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει να προσέχετε να έχετε όλα εκείνα τα πράγματα που ενδεχομένως θα σας χρειαστούν σε ταξίδια αλλά και σε απλή χρήση στην πόλη. Δείτε ποια είναι αυτά.

Βάλτε Στοματικό Διάλυμα σε Λίγο Βαμβάκι και Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε με Αυτό! 

.

Κι όμως, το στοματικό διάλυμα έχει πολλές χρήσεις που δεν φαντάζεστε.

11 Πανέξυπνες Λύσεις με Αντικείμενα που Έχετε ήδη στην Κουζίνα σας

.

Δείτε 11 πράγματα στην κουζίνα σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητά σας με έξυπνο τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Βάλετε 900 Ευρώ στην Άκρη Χωρίς καν να το Καταλάβετε 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χάσιμο βάρους
Χάσιμο Βάρους: 7 Κινήσεις των 60 Δευτερολέπτων και θα σας Χαρίσουν το Σώμα των Ονείρων σας