Διώξτε την Αρνητική Ενέργεια Από το Σπίτι σας με 5 Τρόπους

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Διώξτε την Αρνητική Ενέργεια Από το Σπίτι σας με 5 Τρόπους

Η αρνητική ενέργεια ενός χώρου επηρεάζεται πολύ από την συμπεριφορά και την ψυχολογική μας  κατάσταση.

Αν είμαστε συνεχώς σε ένταση, γκρίνια και σε άσχημη διάθεση τότε όλο αυτό μεταφέρεται αρνητικά στον προσωπικό μας χώρο. Επειδή τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να νιώθετε χάλια μέσα στο ίδιο σας το σπίτι δείτε τι πρέπει να κάνετε για να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια μια και καλή!

Να αερίζετε το σπίτι σας Η πρώτη κίνηση για να διώξετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας είναι να το αερίσετε. Ανοίξτε όλα τα παράθυρα και αφήστε μια χαραμάδα ώστε να περνάει από μέσα ο αέρας ακόμα και αν κάνει πολύ κρύο έξω. Τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες το σπίτι σας επιβάλλεται να αερίζεται συνεχώς. Ο καθαρός αέρας είναι τα πάντα. Όταν το κάνετε, κυρίως πρωινές ώρες, τινάξτε επίσης τα μαξιλάρια και τα σκεπάσματά σας.

Ακόμα και τους χειμερινούς μήνες επιβάλλεται να αερίζετε το σπίτι σας.

Ακόμα και τους χειμερινούς μήνες επιβάλλεται να αερίζετε το σπίτι σας.

Δοκιμάστε να κάψετε αρωματικά sticks Αυτός ο αρωματικός καπνός αποτελούσε πάντα πνευματική πρακτική καθώς και πρακτική χαλάρωσης και σκέψης. Οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε και στο σπίτι; Στο εμπόριο θα βρείτε αρωματικά ξυλάκια τα οποία και μπορείτε να κάψετε έτσι ώστε να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια. Τα άρωμα θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να έχετε μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Επισκευάστε ή πετάξτε τα χαλασμένα πράγματα που έχετε στο σπίτι σας Είναι σημαντικό να μην έχετε στον χώρο σας χαλασμένα αντικείμενα. Σύμφωνα με το Feng Shui τα χαλασμένα πράγματα φέρνουν και αρνητική ενέργεια στον χώρο. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να φτιάξετε την καρέκλα του γραφείου σας που εδώ και μήνες έχει χαλάσει κάντε το γρήγορα, διαφορετικά πετάξτε την! Ακόμα και αν σκέφτεστε να φτιάξετε την καρέκλα του γραφείου σας ίσως και να μην αξίζει τον κόπο. Τα χαλασμένα πράγματα φέρνουν αρνητική ενέργεια στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Ψεκάστε με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού Αν η μυρωδιά του πορτοκαλιού σας θυμίζει χαμόγελα και τη λάμψη του ήλιου, σίγουρα δεν είστε οι μόνοι. Η μυρωδιά αυτού του εσπεριδοειδούς με την πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνη C δεν θα καθαρίσει μόνο την αρνητική ενέργεια αλλά θα φτιάξει και τη διάθεσή σας. Μπορείτε να ρίξετε λίγες σταγόνες μέσα σε νερό ή να χρησιμοποιήσετε βιολογικό σπρέι από αιθέριο έλαιο. Κάντε τα πάντα να μυρίζουν πορτοκάλι!

Τακτοποιήστε το σπίτι σας Όταν το σπίτι μας είναι τακτοποιημένο και οργανωμένο αισθανόμαστε χαλαροί και ήρεμοι μέσα σε αυτό. Φυσικά και υπάρχει λόγος που νιώθουμε τόσο καλά όταν έχουμε τακτοποιήσει τα διάφορα αντικείμενα, για παράδειγμα στον πάγκο της κουζίνας μας. Τα αντικείμενα κρατούν πολλή ενέργεια πάνω τους και εμποδίζουν την φυσική, διανοητική, συναισθηματική και πνευματική μας εξέλιξη. Ακόμα, η ακαταστασία μας κάνει να νιώθουμε κουρασμένοι και αγχωμένοι.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Βήματα για να Καθαρίσετε Τέλεια Όλο το Σπίτι Μέσα σε 24 Ώρες

.

Δείτε πώς να καθαρίσετε ένα πολύ βρώμικο σπίτι μέσα σε 24 ώρες ακολουθώντας συγκεκριμένο σχέδιο.

19 Tips για να Περάσετε ένα Ρομαντικό Βράδυ στο Σπίτι

.

Απογειώστε την ερωτική ζωή και τη λίμπιντό σας με 19 tips-φωτιά.

Φενγκ Σούι: Κάντε Αυτές τις Αλλαγές στο Σπίτι σας για να Πετύχετε τους Στόχους σας

.

Ο χώρος που ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας.

Ένα Απλό και Γρήγορο Κόλπο για να Διώξετε όλη την Αρνητική Ενέργεια από το Σπίτι σας

.

Θα χρειαστείτε μόνο 2 απλά υλικά για να φέρετε και πάλι τη χαρά μέσα στο σπίτι σας!

Φενγκ Σούι: Βάλτε τα Χρώματα της Αισιοδοξίας στο Σπίτι σας και Ανεβάστε τη Διάθεσή σας!

.

Βρήκαμε τα χρώματα της αισιοδοξίας και πώς πρέπει να τα βάλετε στο σπίτι σας ώστε να σας ανεβάσουν τη διάθεση σε ελάχιστο χρόνο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Tips για να Βάλετε το Ψυγείο σας στη Σωστή Θέση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ντουλάπια
Οργάνωση Σπιτιού: Αλλάξτε σε Μια Μόνο Μέρα το Σπίτι σας!