7 Λόγοι για τους Οποίους Χρειάζεστε Animal Print Πινελιές στο Σπίτι σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

7 Λόγοι για τους Οποίους Χρειάζεστε Animal Print Πινελιές στο Σπίτι σας

Υπάρχουν τρόποι να βάλετε το animal print στο σπίτι σας για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τη διακόσμησή σας.

To animal print είναι ένα σχέδιο που ο περισσότερος κόσμος φοβάται να το βάλει στο σπίτι του. Αν και εσείς έχετε τις αμφιβολίες σας για τα συγκεκριμένα σχέδια, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να τα βάλετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας ώστε να τα αναδείξετε πιο σωστά.

Το κλασικό καφέ-μαύρο λεοπάρ σχέδιο ταιριάζει πολύ με χρωματιστά κομμάτια και μπορεί να κάνει έναν χώρο να δείχνει πιο κεφάτος και διασκεδαστικός, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε τις πιο δυνατές αποχρώσεις του. Από την άλλη μεριά τα πιο παλ animal prints ταιριάζουν με παστέλ χρώματα και δίνουν έναν πιο ρομαντικό τόνο με παιχνιδιάρικη διάθεση σε έναν χώρο.

Χαλί Ένα χαλί σε animal print μπορεί να δώσει χαρακτήρα σε έναν χώρο και να τον κάνει να δείχνει πιο σοφιστικέ. Αν επιλέξετε λεοπάρ χαλί θα πρέπει να κινηθείτε σε μονόχρωμα έπιπλα ενώ αν επιλέξτε ένα ασπρόμαυρο ζεμπρέ σχέδιο μπορείτε άφοβα να βάλετε χρώμα στη διακόσμησή σας.

Μερικές φορές οι κόντρα συνδυασμοί μπορεί επίσης να αναδειχθούν πετυχημένοι. Σε αυτό το χολ έχει τοποθετηθεί μια καταπράσινη βιβλιοθήκη η οποία έχει συνδυαστεί με ε΄να λεοπάρ χαλί.

Μερικές φορές οι κόντρα συνδυασμοί μπορεί επίσης να αναδειχθούν πετυχημένοι. Σε αυτό το χολ έχει τοποθετηθεί μια καταπράσινη βιβλιοθήκη η οποία έχει συνδυαστεί με ένα λεοπάρ χαλί.

Μαξιλάρια σε παλ αποχρώσεις Όπως είπαμε και προηγουμένως οι παλ αποχρώσεις ταιριάζουν με παλ και παστέλ χρώματα. Αυτοί οι χρωματικοί τόνοι είναι ιδανικοί για όσους από εσάς δεν τολμάτε να βάλετε εύκολα το animal print στη διακόσμηση του σπιτιού σας και προτιμάτε τα πιο απαλά σχέδια.

Τα παλ animal prints μπορούν πολύ εύκολα να διακοσμηθούν σε έναν χώρο.

Τα παλ animal prints μπορούν πολύ εύκολα να διακοσμηθούν σε έναν χώρο.

Μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις Αν θέλετε να δώσετε ένταση σε έναν χώρο με ουδέτερα χρώματα, μπορείτε να προσθέσετε μερικά μαξιλαράκια σε animal print με δυνατές αποχρώσεις και εκτυφλωτικά χρώματα. Δεν χρειάζεται όμως να το παρακάνετε. Το animal print είναι ένα έντονο σχέδιο που δεν του ταιριάζει η υπερβολή. Σε μικρή ποσότητα δείχνει σικ ενώ σε μεγάλη ποσότητα δείχνει δεύτερο. Γι'αυτό διακοσμήστε με μέτρο όταν χρησιμοποιείται έντονα σχέδια.

Τα μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις φαίνονται πολύ πιο όμορφα πάνω σε ουδέτερα υφάσματα.

Τα μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις φαίνονται πολύ πιο όμορφα πάνω σε ουδέτερα υφάσματα.

Πολυθρόνες Φανταστείτε ένα σαλόνι με μίνιμαλ διακόσμηση λευκό ή μαύρο καναπέ, γήινες αποχρώσεις και δύο όμορφες πολυθρόνες με animal print ύφασμα. Το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να γεμίσει έναν χώρο και να του δώσει την ένταση που του λείπει.

Δύο animal print πολυθρόνες μπορούν να δώσουν ζωντάνια και στιλ σε ένα σαλόνι.

Δύο animal print πολυθρόνες μπορούν να δώσουν ζωντάνια και στιλ σε ένα σαλόνι.

Συνδυασμός λεοπάρ με κίτρινο Το λεοπάρ είναι ένα σχέδιο που ταιριάζει πάρα πολύ με κίτρινες αποχρώσεις. Μπορείτε για παράδειγμα, να βάψετε τον έναν τοίχο στο σπίτι σας με μια όμορφη κίτρινη απόχρωση και να προσθέσετε ένα λεοπάρ χαλί ή μερικά λεοπάρ μαξιλάρια.

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με λεοπάρ.

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με λεοπάρ.

Συνδυασμός λεοπάρ με ταπετσαρία Συνήθως καλό είναι να μην συνδυάζονται πολλά διαφορετικά σχέδια στον ίδιο χώρο. Ωστόσο το λεοπάρ είναι ένα σχέδιο που ταιριάζει με αποχρώσεις όπως είναι το καφέ, το μαύρο και το κίτρινο. Αν λοιπόν η ταπετσαρία σας κινείται σε αυτές τις αποχρώσεις, τότε μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε λεοπάρ χαλί ή διακόσμηση σε λεοπάρ τόνους.

Μη φοβάστε να συνδυάσετε έντονη ταπετσαρία με λεοπάρ χαλί ή διακόσμηση.

Μη φοβάστε να συνδυάσετε έντονη ταπετσαρία με λεοπάρ χαλί ή διακόσμηση.

Συνδυασμός λευκού με animal print Όλες οι αποχρώσεις animal print ταιριάζουν πολύ με το λευκό αλλά και το μαύρο χρώμα. Για πιο μοντέρνα σαλόνια υιοθετήστε αυτόν τον συνδυασμό λευκού-λεοπάρ που ταιριάζει τόσο μα τόσο πολύ. Μπορείτε εναλλακτικά να συνδυάσετε ζεμπρέ μαξιλαράκια με λευκό καναπέ και να ενισχύσετε την υπόλοιπη διακόσμηση του σαλονιού με χρώμα.

Η αντίθεση που κάνει το λεοπάρ πάνω σε λευκό είναι εκπληκτική.

Η αντίθεση που κάνει το λεοπάρ πάνω σε λευκό είναι εκπληκτική.

Υπάρχουν αμέτρητα animal prints και ψάχνοντας μπορείτε να βρείτε το σχέδιο που θα ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες. Πλέον κυκλοφορούν animal prints σε όλες τις αποχρώσεις που μπορείτε να φανταστείτε και σε κάθε έπιπλο ή διακοσμητικό. Επιλέξτε μίνιμαλ διακόσμηση για το σπίτι σας και ενισχύστε με animal print κομμάτια που θα δώσουν ένταση και μυστήριο στο σπίτι σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Έξυπνοι και Εύκολοι Τρόποι για να Εντάξετε τα Παστέλ στη Διακόσμηση

.

Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μεταμορφωθεί ένας χώρος βάζοντας απλές παστέλ πινελιές.

Πώς να Βάλετε Σιγά-Σιγά την Ανοιξιάτικη Διακόσμηση στο Σπίτι σας

.

Δείτε πώς να αρχίσετε να βάζετε την ανοιξιάτικη διακόσμηση μέσα στο σπίτι σας.

6 Όμορφοι και Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Φθινόπωρο στο Σπίτι σας

.

Δε χρειάζεται να περιμένετε τα πρωτοβρόχια ούτε να αδειάσετε το πορτοφόλι σας για να μπείτε εσείς και το σπίτι σας σε φθινοπωρινό mood.

Μόνο με 20 Ευρώ: Υπέροχες Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας

.

Αυτές είναι οι πιο οικονομικές λύσεις για να διακοσμήσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διακοσμητικές τάσεις
5 Διακοσμητικές Τάσεις που θα Δούμε στα Σπίτια το 2022

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μπάνιο
6 Γρήγοροι και Οικονομικοί Τρόποι για να Δημιουργήσετε Ένα Σούπερ Πολυτελές Μπάνιο