Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει πώς να Φτιάξετε μια Στιλάτη Τραπεζαρία στο Μπαλκόνι σας

Κατηγορίες: OUTDOOR, ΒΕΡΑΝΤΑ, VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Η άνεση στο σπίτι είναι αυτό που όλοι μας χρειαζόμαστε. Εκτός, όμως, από την άνεση θέλουμε το σπίτι μας αλλά και οι εξωτερικοί του χώροι να έχουν στιλ και χαρακτήρα. 

Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να δώσετε λίγη έξτρα φροντίδα και αγάπη στον εξωτερικό σας χώρο και να τον διακοσμήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. 

Αν, μάλιστα, ακολουθήσετε και τις συμβουλές του Σπύρου, με πολύ λίγη προσπάθεια θα έχετε γρήγορα έτοιμο το πιο όμορφο, λειτουργικό μπαλκόνι. Για να απολαμβάνετε σε αυτό στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας αλλά και μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σας. 

Ένα ακόμα makeover είναι εδώ! Αυτή τη φορά ο Σπύρος Σούλης θα σας δείξει πώς να μεταμορφώσετε τη βεράντα σας και να φτιάξετε την πιο όμορφα διακοσμημένη εξωτερική τραπεζαρία! Όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία στο μπαλκόνι ή στη βεράντα σας, που θα είναι η πιο στιλάτη και μοναδική τραπεζαρία που έχετε δει ποτέ, είναι σε αυτό το βίντεο. Ακολουθήστε τις συμβουλές και τις ιδέες που σας δείχνει και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Το Makeover ξεκινά!

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι του. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Φτιάξετε Ονειρεμένο Boho Μπαλκόνι σε 8 Κινήσεις

.

Το boho chic ταιριάζει πολύ στους εξωτερικούς χώρους καθώς τους δίνει ένα μοναδικό vibe ανεμελιάς που όλοι μας αποζητάμε ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πανέμορφα Φυτά για Μπαλκόνια και Βεράντες

.

Θέλετε να μάθετε ποια είναι τα πιο στιλάτα φυτά για το μπαλκόνι σας; Δείτε εδώ!

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Διακοσμήσετε το Μπαλκόνι σαν Σκηνικό Ταινίας

.

Μπορείτε να φτιάξετε και εσείς ένα ονειρεμένο, μαγικό μπαλκόνι που θα θυμίζει σκηνικό ταινίας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

φυτά
Ξένοιαστες Διακοπές: Αυτά Είναι τα Φυτά που Αντέχουν Μέρες Χωρίς Νερό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Τέλειο Τραπεζάκι για το Μικρό σας Μπαλκόνι!