Ο Σπύρος Σούλης σας Δίνει 15+1 Συμβουλές για το 2015 (video)

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Αυτές τις ημέρες, όλοι δίνουμε υποσχέσεις στον εαυτό μας, για όλα όσα ελπίζουμε να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε, να αλλάξουμε και να διορθώσουμε τη νέα χρονιά. Κάνατε λίστες που έχουν να κάνουν με την υγεία: «Θα κόψω το κάπνισμα/Θα ξεκινήσω γυμναστική». Κάνατε λίστες για αντικείμενα που θέλετε να πάρετε: «Θέλω σίγουρα αυτά τα παπούτσια/το τάδε ρούχο». Κάνατε σίγουρα και λίστες για τα προσωπικά σας «Να χωρίσω/Να παντρευτώ/Να κάνω παιδί». Και για το σπίτι σας, το καταφύγιο σας, τι θα κάνετε φέτος; Ο Σπύρος έχει ετοιμάσει για εσάς τη λίστα που αν την τηρήσετε θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρεφικό δωμάτιο (video)

.

Δείτε τις νέες τάσεις για τη διακόσμηση στο βρεφικό δωμάτιο, μάθετε για την απαραίτητη ασφάλεια που πρέπει να έχει, τρόπους για τη σωστή οργάνωσή του καθώς και όλα όσα πρέπει να αποφύγετε!

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Έξυπνα Tips για Προβλήματα του Σπιτιού (video)

.

Δείτε έξυπνα tips και βρείτε λύσεις για προβλήματα που έχει κάθε σπίτι.

Συμβουλές για εργένηδες... (video)

.

Πώς να το φτιάξετε και πώς να την φτιάξετε! Αν θέλετε να επιστρέφουν οι γυναίκες στο σπίτι σας, προσπαθήστε να δείτε κάποια πράγματα και μέσα από τα δικά τους μάτια. Έτσι εκτός από τις... απαραίτητες πινελιές αδρεναλίνης και ανδρισμού βάλτε και τίποτα πιο χαλαρό και... ρομαντικό.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει τα πιο Συχνά Διακοσμητικά Λάθη που Κάνουμε (video)

.

Δείτε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα διακοσμητικά λάθη που κάνετε και μάθετε πώς μπορείτε να τα αποφύγετε!

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει τις Νέες Τάσεις Διακόσμησης για το 2015

.

Δείτε τις νέες προτάσεις στα χρώματα, τα υφάσματα και τα έπιπλα καθώς και συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων για να είναι το σπίτι σας στιλάτο και τη νέα χρονιά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνες και Οικονομικές Ιδέες για Λαμπερό Γιορτινό Τραπέζι από τον Σπύρο Σούλη (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει τις Νέες Τάσεις Διακόσμησης για το 2015