Ανανεώστε το Σαλόνι σας με Μια Κίνηση

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Ανανεώστε το Σαλόνι σας με Μια Κίνηση

Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Κάντε την κίνηση ματ αλλάζοντας τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια στον καναπέ σας. Δείτε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς για πλήρη ανανέωση.

Τώρα το καλοκαίρι το σαλόνι σας μπορεί εύκολα να ανανεωθεί με μερικές μικρές και καθόλου ακριβές αλλαγές. Αλλάζοντας κάποιες λεπτομέρειες στον χώρο σας, αυτός θα μεταμορφωθεί εντελώς. Τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια στους καναπέδες είναι δύο από εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να μεταμορφώσουν το σαλόνι σας με ελάχιστα χρήματα. Άλλωστε ο καναπές αποτελεί βασικό έπιπλο του σαλονιού και ανανεώνοντάς τον θα ανανεωθεί και η διακόσμηση σε όλο το σαλόνι.

Ανανεώστε τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια στον καναπέ σας και αμέσως το σαλόνι σας θα μεταμορφωθεί.

Ανανεώστε τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια στον καναπέ σας και αμέσως το σαλόνι σας θα μεταμορφωθεί.

1ος συνδυασμός: Βάλτε έντονες αποχρώσεις και σχέδια στον καναπέ και διακοσμήστε με πιο safe μαξιλάρια Κάντε τον καναπέ το επίκεντρο της διακόσμησης επιλέγοντας ένα πιο παιχνιδιάρικο ριχτάρι με σχέδιο λαχούρι, που είναι τρεντ αυτή τη σεζόν, ή με ριγέ σχέδιο που είναι ένα πολύ καλοκαιρινό στιλ διακόσμησης. Βάζοντας έντονα σχέδια στον καναπέ, αυτός έρχεται στο επίκεντρο και έτσι μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο απλό για τα μαξιλάρια.

Επιλέξτε ένα πολύχρωμο ή ριγέ ριχτάρι και συνδυάστε με πιο μίνιμαλ μαξιλάρια.

Επιλέξτε ένα πολύχρωμο ή ριγέ ριχτάρι και συνδυάστε με πιο μίνιμαλ μαξιλάρια.

Tip Το μπλε και το γκρι είναι αδιαμφισβήτητα τα χρώματα της σεζόν και αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για το καλοκαίρι. Ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι μπλε-άσπρο ριγέ ριχτάρι της σειράς Ravelia σε συνδυασμό με μπλε και γκρι μαξιλαράκια.

2ος συνδυασμός: Βάλτε έντονες αποχρώσεις και σχέδια στον καναπέ και διακοσμήστε με ακόμα πιο πολύχρωμα μαξιλαράκια Η σειρά Ravelia αποτελείται από ριχτάρια για πολυθρόνα/διθέσιο/τριθέσιο/τετραθέσιο καναπέ και διακοσμητικά μαξιλάρια. Τολμήστε να βάλετε έντονα χρώματα στον καναπέ σας και (γιατί όχι) βάλτε ακόμα πιο έντονα χρώματα και σχέδια στα μαξιλάρια σας.

Συνδυάστε ριχτάρι με έντονα σχέδια και μαξιλάρια με εξίσου έντονα ή πιο απαλά σχέδια. Δεν έχει σημασία τα σχέδια σε ριχτάρι και μαξιλάρια να είναι ίδια. Πλέον στο σαλόνι μας αρέσει η ανομοιομορφία.

Δεν είναι απαραίτητο τα σχέδια σε ριχτάρι και μαξιλάρια να είναι ίδια. Πλέον στο σαλόνι -και ιδιαίτερα στον καναπέ- μας αρέσει η ανομοιομορφία.

Tip Ο συνδυασμός διαφορετικών ριγέ υφασμάτων είναι επίσης ένα must που σας προτείνουμε και μας αρέσει πολύ. Φροντίστε μόνο να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα στις ρίγες για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Βάλτε, για παράδειγμα, ριχτάρι με ροζ-λευκές ρίγες στον καναπέ σας και από πάνω διακοσμήστε με μαξιλάρια με μπλε-άσπρες ρίγες.

Συνδυάστε ριγέ με ριγέ.

Συνδυάστε ριγέ με ριγέ.

Τοποθετήστε τα μαξιλάρια με τις ρίγες οριζόντια (αν το ριχτάρι σας έχει κάθετες ρίγες) για ακόμα περισσότερο στιλ αλλά και για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη αντίθεση ανάμεσα στο ριχτάρι και στα μαξιλάρια.

Βάλτε τις ρίγες του ριχταριού και των μαξιλαριών κάθετες μεταξύ τους.

Βάλτε τις ρίγες του ριχταριού και των μαξιλαριών κάθετες μεταξύ τους.

3ος συνδυασμός: Επιλέξτε μονόχρωμα ριχτάρια και παίξτε με πολύχρωμα μαξιλαράκια Αν δεν είστε των υπερβολών αλλά θέλετε μια μικρή τσαχπινιά στο σαλόνι σας τότε αυτός ο συνδυασμός είναι ο κατάλληλος για εσάς. Επιλέξτε μονόχρωμο ριχτάρι που θα βρείτε επίσης στη σειρά Ravelia. Εδώ θα ανακαλύψετε πολλά διαφορετικά χρώματα. Η σύνθεσή τους είναι 100% βαμβάκι, με νήμα ειδικής επεξεργασίας, φιλικό προς το περιβάλλον και είναι δροσερά και πανεύκολα στο σιδέρωμα! Το μπεζ και το γκρι είναι δύο καλές επιλογές που μπορούν να σας συντροφεύσουν όλους τους μήνες του χρόνου. Συνδυάστε με πολύχρωμα μαξιλάρια που θα αναβαθμίσουν τον καναπέ σας αλλά και όλο το σαλόνι.

Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ κομψός! Συνδυάστε μονόχρωμο ριχτάρι με μαξιλάρια με διακριτικά ή έντονα σχέδια.

Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ κομψός! Συνδυάστε μονόχρωμο ριχτάρι και μαξιλάρια με διακριτικά ή έντονα σχέδια.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τον μονόχρωμο καναπέ σας με κάποια πολύχρωμη τραβέρσα για το τραπεζάκι του σαλονιού. Αμέσως ο χώρος θα αποκτήσει ζωντάνια, χρώμα και στιλ.

Η πολύχρωμη τραβέρσα δίνει χρώμα σε όλο το σαλόνι.

Η πολύχρωμη τραβέρσα δίνει χρώμα σε όλο το σαλόνι.

4ος συνδυασμός: Επιλέξτε μονόχρωμα ριχτάρια και μονόχρωμα μαξιλάρια για πιο μίνιμαλ στιλ Για τους πιο "συντηρητικούς" της παρέας έχουμε την πιο μίνιμαλ εκδοχή. Μονόχρωμα ριχτάρια σε συνδυασμό με επίσης μονόχρωμα μαξιλάρια. Εδώ και πάλι μπορείτε να παίξετε με χρώματα ή να επιλέξετε τελείως παλ γήινους τόνους. Το απαλό γκρι, το μπεζ, το μπλε και το μοβ είναι μερικές επιλογές με ενδιαφέρον.

Συνδυάστε μίνιμαλ με μίνιμαλ για ένα πολύ safe αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψό και στιλάτο αποτέλεσμα.

Συνδυάστε μίνιμαλ με μίνιμαλ για ένα σίγουρο αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψό και στιλάτο αποτέλεσμα.

Αν επιλέξετε αυτό το στιλ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα ανακατεύοντας παστέλ αποχρώσεις του μπλε, του ροζ, του πράσινου και του μοβ.

Ασφαλείς επιλογές για όσους φοβούνται να τολμήσουν να βάλουν χρώμα στο σαλόνι αλλά και για τους αθεράπευτα κομψούς και στιλάτους!

Ασφαλείς επιλογές για όσους φοβούνται να τολμήσουν να βάλουν χρώμα στο σαλόνι αλλά και για τους «αθεράπευτα» κομψούς και στιλάτους!

Μπορείτε να βρείτε τη σειρά Ravelia στο  www.spitishop.gr, τo No1 e-shop λευκών ειδών στην Ελλάδα με την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από επώνυμα brands στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια που θα βρείτε εδώ αποτελούν μια οικονομική πρόταση για κάθε σπίτι, κρατώντας άριστη σχέση ποιότητας/τιμής.

thehomeissue_spitishop_logo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Επιλέξετε Εύκολα τα Κατάλληλα Έπιπλα για το Καθιστικό σας

.

Τα έπιπλα μπορεί να αναβαθμίσουν ή να καταστρέψουν το καθιστικό σας. Δείτε πώς θα πάρετε άριστα στην επιλογή τους.

Καλοκαιρινή Ανανέωση: 7 Ιδέες Για Ανάλαφρη Διακόσμηση Με Ελάχιστα Χρήματα!

.

Λίγη μπογιά και μερικές έξυπνες αλλαγές θα φέρουν στο σπίτι σας καλοκαιρινό αέρα χωρίς να χαλάσετε του κόσμου... τα χρήματα!

Οι 5 πιο Ροζ Αποχρώσεις του Γκρι στο Καθιστικό σας

.

Συνδυασμός γκρι – ροζ: Η επιτομή της χαλαρότητας και της δροσιάς!

Πριν & Μετά: Ένα Σαλόνι Μεταμορφώνεται Μπροστά στα Μάτια σας!

.

Αυτό το σαλόνι έγινε αγνώριστο με αλλαγές στους τοίχους και στα έπιπλα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε Αυτές τις 3 Αλλαγές στο Υπνοδωμάτιο για να Κοιμηθείτε σαν Πουλάκι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Πράγματα στο Σπίτι σας που Θέλουν Βαθύ Καθάρισμα Τώρα