«Τι Κάνω για να Ξεμυρίσει το Σπίτι Μετά το Βάψιμο;»

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Τι Κάνω για να Ξεμυρίσει το Σπίτι Μετά το Βάψιμο;»

Η φίλη μας Βουργίδου Τζένη αναρωτιέται τι μπορεί να κάνει για να ξεμυρίσει το σπίτι της μετά το βάψιμο. Εμείς της δίνουμε τη λύση με 3 απλά και γρήγορα tips.

Ο κλασικός και σίγουρος τρόπος Το κρεμμύδι αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και σίγουρες λύσεις για αυτό το πρόβλημα. Πάρτε λοιπόν, ένα μεγάλο κρεμμύδι κόψτε το κομματάκια μέσα σε ένα πιάτο με νερό και βάλτε το στη μέση του «προβληματικού» δωματίου. Το κρεμμύδι θα απορροφήσει όλη τη δυσάρεστη μυρωδιά από την μπογιά εύκολα και γρήγορα.

Διώξτε τις δυσάρεστες μυρωδιές λόγω μπογιάς με ένα κρεμμύδι και λίγο νερό.

Διώξτε τις δυσάρεστες μυρωδιές λόγω μπογιάς με ένα κρεμμύδι και λίγο νερό.

Έτσι Βγαίνουν οι Παλιές Μπογιές από Κουφώματα και Δάπεδα

Tip Για μελλοντικό βάψιμο τοίχων να ξέρετε πως οι οικολογικές βαφές είναι μια πολύ καλή λύση που δεν έχουν επικίνδυνα χημικά, δεν μυρίζουν αλλά έχουν ένα μειονέκτημα καθώς δεν αντέχουν το ίδιο όσο οι κανονικές χημικές βαφές. Επίσης βάζοντας μια βανίλια μέσα στη μπογιά σας το χρώμα δεν θα μυρίζει τόσο έντονα.

«Τα οικολογικά χρώματα είναι πράγματι ασφαλή για την υγεία μου;»

Ο εναλλακτικός τρόπος Το ξίδι είναι επίσης μια καλή λύση και θα βοηθήσει να εξαφανιστεί η δυσάρεστη μυρωδιά από το δωμάτιό σας. Βράστε ξίδι μέσα σε ένα κατσαρολάκι και στη συνέχεια βάλτε το μέσα σε ένα μπολ στο δωμάτιο που μυρίζει. Αφήστε το για 24 ώρες και κάθε δυσάρεστη μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

Αν έχετε σκοπό να βάψετε και άλλα δωμάτια φροντίστε να ρίξετε μια βανίλια μέσα σε κάθε δοχείο μπογιάς. Θα βοηθήσει στο να μην μυρίσει έντονα η μπογιά μετά το βάψιμο.

Αν έχετε σκοπό να βάψετε και άλλα δωμάτια φροντίστε να ρίξετε μια βανίλια μέσα σε κάθε δοχείο μπογιάς. Θα βοηθήσει στο να μην μυρίσει έντονα η μπογιά μετά το βάψιμο.

Το δυνατό χαρτί Πάρτε μερικά μπολ και βάλτε μέχρι τη μέση νερό. Προσθέστε μερικές φέτες λεμονιού και 1/4 φλ. αλάτι στο κάθε μπολ. Αντί για λεμόνι και αλάτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ξίδι. Βάλτε τα μπολ σε διάφορα σημεία μέσα στο δωμάτιο και αφήστε τα εκεί για όλη τη νύχτα. Το πρωί κάθε δυσάρεστη μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί. Πάρτε τα μπολ, αδειάστε το μείγμα στον νεροχύτη και πετάξτε στα σκουπίδια τα λεμόνια. Σε καμία περίπτωση μην δοκιμάσετε να φάτε τα λεμόνια γιατί πλέον είναι βλαβερά για την υγεία καθώς έχουν απορροφήσει όλα τα χημικά από τις μπογιές του χωρου σας.

Μόλις 5 Λεπτά Χρειάζεστε για να Διώξετε Κάθε Άσχημη Μυρωδιά από την Κουζίνα

Τα λεμόνια σε συνδυασμό με αλάτι και νερό κάνουν θαύματα.

Τα λεμόνια σε συνδυασμό με αλάτι και νερό κάνουν θαύματα.

Tip Το ίδιο τρικ μπορεί να λειτουργήσει και για οποιαδήποτε δυσάρεστη μυρωδιά μέσα στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διώξετε τη μυρωδιά ενός καινούριου αυτοκινήτου, ενός καινούριου χαλιού ή οποιαδήποτε άλλη τοξική μυρωδιά.

Έξτρα tip Ποτέ μην βάφετε τον τοίχο σας με δεύτερη στρώση μπογιάς αν προηγουμένως δεν έχει στεγνώσει εντελώς η πρώτη στρώση. Αν δεν το προσέξετε αυτό, τότε το δωμάτιό σας μπορεί να μυρίζει για χρόνια.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πώς θα καταφέρω να μην μυρίζει μπογιά το σπίτι μου;»

.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να διώξετε τη μυρωδιά από μπογιά.

Διώξτε Πανεύκολα τη Μυρωδιά του Σκόρδου από τα Χέρια με Ένα Υλικό από το Ψυγείο

.

Αυτή η ενοχλητική μυρωδιά σκόρδου μπορεί εύκολα να εξαφανιστεί από τα χέρια με ένα υλικό από την κουζίνα.

DIY: Φτιάξτε Απλά και Οικονομικά το Δικό σας Αρωματικό για τη Ντουλάπα σας!

.

Μπορεί η ιδέα του να φτιάξετε μόνοι σας ένα αρωματικό να σας τρομάζει ωστόσο η διαδικασία όπως θα δείτε είναι εξαιρετικά απλή.

DIY: Κάντε το Καθιστικό σας να Μυρίζει Καλοκαίρι!

.

Και ποιος δεν θέλει να μυρίζει το σπίτι του καλοκαίρι...

“Πώς μπορώ να βάψω το σπίτι μου χωρίς να μυρίσει ολόκληρο;”

.

Η αναγνώστριά μας θέλει να μάθει αν μπορεί να βάψει ένα δωμάτιο του σπιτιού της χωρίς να μυρίσει ολόκληρο το σπίτι κι εμείς τις δίνουμε τη λύση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα Μεγάλα Μυστικά Διακόσμησης των Μικροσκοπικών Σπιτιών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Μοναδικοί Τρόποι να Βάψετε και να Διακοσμήσετε το Καλοριφέρ σας