Εύκολο DIY: Κάντε την Κουρτίνα του Μπάνιου σας Ξεχωριστή

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Εύκολο DIY: Κάντε την Κουρτίνα του Μπάνιου σας Ξεχωριστή

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί να κάνετε κάτι με τη βαρετή κουρτίνα του μπάνιου σας αλλά πάντα το αμελείτε; Ήρθε η ώρα να κάνετε αυτήν την μικρή αλλαγή και να την μετατρέψετε σε ένα απόλυτα δημιουργικό project.

Μπορείτε να βάλετε λίγο χρώμα στην κουρτίνα σας γράφοντας κάτι πάνω σε αυτή. Διαλέξτε ένα ρητό, μια λέξη ή μια φράση που σας λέει κάτι και «γράψτε» το με τον τρόπο που θα σας πούμε παρακάτω πάνω στην κουρτίνα.

thehomeissue_kourtina01

Μία όμορφη φράση που σας εκφράζει είναι ό,τι πρέπει για την κουρτίνα του μπάνιου σας μιας και είναι ένα σημείο του σπιτιού που βλέπετε κάθε πρωί.

Για να κάνετε αυτή τη διαδικασία θα χρειαστείτε: μια βαμβακερή μονόχρωμη κουρτίνα μπάνιου (αν έχετε κουρτίνα σε κάποιο άλλο ύφασμα ίσως δεν βγει τέλειο το αποτέλεσμα αλλά αξίζει να το προσπαθήσετε), πινέζες, ένα ψαλίδι, ένα σίδερο, ένα πινέλο, μια πετσέτα θαλάσσης, χαρτί ξεπατικωτούρας και πρόσβαση σε εκτυπωτή. Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε το αποτέλεσμα που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Βήμα Πρώτο Γράψτε σε διαφορετικές σελίδες στον υπολογιστή σας το κάθε γράμμα της φράσης που θέλετε να γράψετε με μεγάλα γράμματα και εκτυπώστε τα. Τοποθετήστε τα πάνω στην κουρτίνα για να δείτε πώς ακριβώς θέλετε να φαίνονται.

Κάντε την Διακόσμησή σας Προσωπική με το Μονόγραμμα σας.

Βήμα Δεύτερο Πάρτε το χαρτί ξεπατικωτούρας και ξεπατικώστε με ένα μολύβι το κάθε γράμμα ανάλογα με το τι απόσταση θέλετε αυτά να έχουν μεταξύ τους.

Βήμα Τρίτο Κόψτε με το ψαλίδι το εσωτερικό του κάθε γράμματος έτσι ώστε να μείνει το εξωτερικό τους. Στερεώστε με τις πινέζες το χαρτί ξεπατικοτούρας πάνω στην κουρτίνα.

Δείτε εδώ περισσότερες διακοσμητικές ιδέες με άποψη.

thehomeissue_kourtina02

Στερεώστε προσεκτικά το χαρτί με τα γράμματα πάνω στην κουρτίνα και βάλτε πινέζες γύρω γύρω για να μην σας φύγει την ώρα που το βάφετε.

Βήμα Τέταρτο Σιδερώστε το χαρτί πάνω στην κουρτίνα για να μην είναι τσαλακωμένο. Βάλτε την πετσέτα θαλάσσης κάτω από την κουρτίνα για να προστατέψετε το πάτωμά σας από το σίδερο.

Βήμα Πέμπτο Βάψτε το εσωτερικό των γραμμάτων με χρώμα της επιλογής σας. Αφήστε το να στεγνώσει και μόλις είστε σίγουροι ότι έχει στεγνώσει βγάλτε τις πινέζες και το χαρτί από την κουρτίνα. Το δημιούργημά σας είναι έτοιμο.

DIY για Γυναίκες: Μεταμορφώστε τις Πετσέτες της Κουζίνας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκτήστε Έξτρα Αποθηκευτικό Χώρο στο Μπάνιο σας με Αυτό το DIY!

.

Με αυτό το diy θα μπορείτε να αποθηκεύετε περισσότερα πράγματα στο μπάνιο σας.

Φτιάξτε Μόνοι σας Ρωμαϊκού Τύπου Κουρτίνες Εύκολα και Οικονομικά (VIDEO)

.

Φτιάξτε τις πιο ωραίες ρωμαϊκού τύπου κουρτίνες με λίγα χρήματα και χρησιμοποιώντας τις παλιές σας περσίδες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

DIY του Πεντάλεπτου: Φτιάξτε τα Δικά σας Σουπλά με τον Πιο Εύκολο Τρόπο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Καταπληκτικό DIY θα Διακοσμήσει Πρωτότυπα τον Τοίχο της Κουζίνας σας