Σταματήστε να Ψάχνετε τα Κλειδιά σας και Φτιάξτε τις πιο Οικονομικές Κλειδοθήκες

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Σταματήστε να Ψάχνετε τα Κλειδιά σας και Φτιάξτε τις πιο Οικονομικές Κλειδοθήκες

Ό,τι πιο βασανιστικό υπάρχει την ώρα που βιάζεστε να φύγετε από το σπίτι είναι να ψάχνετε που είναι τα κλειδιά. Δώστε ένα τέλος στο βάσανο αυτό και γλιτώστε χρόνο από την καθημερινότητά σας. Εμείς σας ετοιμάσαμε τις 3 πιο οικονομικές και στιλάτες DIY ιδές για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Το σημαντικότερο που πρέπει να κάνετε για να μην ψάχνετε κάθε φορά τα κλειδιά σας είναι να δώσετε σε αυτά τη θέση τους μέσα στο σπίτι, γιατί όταν τα αφήνετε μια εδώ και μια εκεί δεν θα είναι κανείς πάντα εκεί για να σας τα δίνει στο «πιάτο». Όταν εντάξετε στη ζωή σας αυτή τη συνήθεια τότε θα πάψετε και να τα ψάχνετε. Καταλήγουμε, λοιπόν, στο συμπέρασμα πως η θέση των κλειδιών πρέπει να είναι δίπλα στην είσοδο του σπιτιού έτσι ώστε μπαίνοντας να τα αφήνετε εκεί και βγαίνοντας να παίρνετε από εκεί ακριβώς που τα έχετε αφήσει. Τι πιο έξυπνο και εύκολο και μάλιστα   για μια κλειδοθήκη που θα έχετε ετοιμάσει με τα χεράκια σας!

Πρωτότυπο DIY: Φτιάξτε Μόνοι σας μια Αόρατη Βιβλιοθήκη

Επειδή δε θα σας δίνουν πάντα τα κλειδιά στο «πιάτο» φτιάξτε τη δική σας DIY κλειδοθήκη για να σταματήσετε επιτέλους να ψάχνετε τα κλειδιά σας.

Επειδή δε θα σας δίνουν πάντα τα κλειδιά στο «πιάτο» φτιάξτε τη δική σας DIY κλειδοθήκη για να σταματήσετε επιτέλους να ψάχνετε τα κλειδιά σας.

Η απλή Η πιο εύκολη και οικονομική λύση είναι να πάρετε μια κορνίζα που ήδη έχετε και να βάλετε επάνω της γάντζους. Αν η κορνίζα σας είναι ξύλινη τότε περάστε με ένα πινέλο το χρώμα της επιλογής σας και όταν στεγνώσει με ένα κομμάτι ψιλού γυαλόχαρτου τρίψτε ελαφρά τις άκρες και ορισμένα σημεία της επιφάνειας για να επιτύχετε ένα αποτέλεσμα πιο βίντατζ (χρώματα, πινέλα και γάντζους μπορείτε να βρείτε σε χρωματοπωλεία). Στη συνέχεια μπορείτε στο εσωτερικό της κορνίζας να βάλετε μια φωτογραφία ή ακόμη και ένα κομμάτι αυτοκόλλητης χάρτινης ταπετσαρίας (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία). Τέλος, βιδώστε στην πρόσοψη της κάτω φάσας της κορνίζας γάντζους για να κρεμάτε τα κλειδιά σας επάνω. Προσέξτε μονάχα οι γάντζοι που θα πάρετε να αναλογούν στα χιλιοστά της φάσας έτσι ώστε όταν τους βιδώστε να μην εξέχουν από πίσω. Κρεμάστε την DIY κλειδοθήκη σας δίπλα στην πόρτα από το γάντζο που ήδη έχει η πίσω επιφάνεια της κορνίζας με ένα καρφί στον τοίχο σας.

Το απαλό γαλάζιο της θάλασσας είναι ένα από τα πιο καλοκαιρινά χρώματα.

Το απαλό γαλάζιο της θάλασσας είναι ένα από τα πιο καλοκαιρινά χρώματα.

DIY: Φτιάξτε μια Τρισδιάστατη Κορνίζα με τον πιο Εύκολο Τρόπο

Η κρυφή Αν θέλετε να κρύψετε τα κλειδιά σας στη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σας αλλά όχι και από εσάς τους ίδιους τότε δεν έχετε από το να φτιάξετε μια DIY κλειδοθήκη όπως η παρακάτω.  Εδώ θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια κορνίζα το βάθος της οποίας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4cm. Στην περίπτωση αυτής της κλειδοθήκης, δεν θα κρεμάσετε την κορνίζα στον τοίχο αλλά θα τη στερεώσετε σε αυτόν με τη βοήθεια μικρών μεντεσέδων (θα βρείτε σε είδη κιγκαλερίας για μικρά ντουλάπια). Βιδώστε τους μεντεσέδες από την μία πλευρά της κορνίζας (τοποθετώντας τον ένα μεντεσέ στο πάνω μέρος και τον άλλο στο κάτω μέρος αφήνοντας ένα διάστημα μερικών εκατοστών από τα άκρα της κορνίζας) και αντιστοίχως την άλλη πλευρά των μεντεσέδων στον τοίχο σας. Στη συνέχεια, από την εσωτερική πλευρά πλέον βιδώστε στον τοίχο σας μικρούς γάντζους (θα τους βρείτε ακόμη και σε χρωματοπωλεία) για να κρεμάτε σε αυτούς τα κλειδιά σας. Τέλος για ένα ακόμη πιο «κρυφό» αποτέλεσμα τοποθετήστε συμπληρωματικά αντίστοιχες κορνίζες με την DIY κατασκευή σας έτσι ώστε η νέα σας κλειδοθήκη να ενσωματωθεί σε ένα σύνολο κορνιζών.

Κάντε την DIY «κρυφή» κλειδοθήκη σας μέρος της διακόσμησης της εισόδου σας.

Κάντε την DIY «κρυφή» κλειδοθήκη σας μέρος της διακόσμησης της εισόδου σας.

Απίθανο DIY: Φτιάξτε μια Απίθανη Vintage Κορνίζα με Πιρούνια!

Η στιλάτη Μια στιλάτη κλειδοθήκη απαιτεί το συνδυασμό πολλών και διαφορετικών μεταξύ τους στοιχείων. Πάρτε ένα έτοιμο τελάρο ζωγραφικής με χάρτινη επένδυση (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής) και ντύστε το με αυτοκόλλητη χάρτινη ταπετσαρία (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία) το σχέδιο της οποίας το αφήνουμε στην επιλογή σας. Στη συνέχεια, προμηθευτείτε έναν περίτεχνο γάντζο και στερεώστε τον με βίδες πάνω στην κορνίζα (θα βρείτε σε είδη κιγκαλερίας). Επάνω στον γάντζο κρεμάστε ένα βαζάκι (ακόμη και αυτό από μια συσκευασία μαρμελάδας) με τη βοήθεια ενός σπάγκου που θα έχετε τυλίξει γύρω από το στόμιο του βάζου προνοώντας φυσικά για τη δημιουργία της σχετικής θηλιάς. Στο κάτω μέρος της κορνίζας βιδώστε γάντζους για να κρεμάτε τα κλειδιά σας επάνω (γάντζους μπορείτε να βρείτε ακόμη και σε χρωματοπωλεία). Τέλος, για μια έξτρα στιλάτη πινελιά κολλήστε (με κόλλα στιγμής ή με πιστόλι θερμικής κόλλας που θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία και καταστήματα με είδη χόμπι) πάνω στο κάδρο σας λεκτικά της επιλογής σας (έτοιμα λεκτικά μπορείτε να βρείτε ακόμη και σε βιβλιοπωλεία).

Μέσα στο βάζο μπορείτε να βάλετε μπουκέτα λουλουδιών ή ακόμη και κεράκια για πιο ρομαντικά αποτελέσματα.

Μέσα στο βάζο μπορείτε να βάλετε μπουκέτα λουλουδιών ή ακόμη και κεράκια για πιο ρομαντικά αποτελέσματα.

Do It Yourself! Δείτε έξυπνες, εύκολες και πανέμορφες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Υπέροχοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε το πιο Μικρό Χολ

.

Ακόμη και ο πιο μικρός χώρος του σπιτιού μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μικρό αστέρι.

Φτιάξτε Αρωματικά Πουγκιά Για τα Συρτάρια σας Μόνο με 3 Υλικά

.

Τα αρωματικά πουγκιά είναι μια έξυπνη λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας μέσα σε ντουλάπες και συρτάρια καθαρά και φρέσκα.

DIY: Κάντε το Καθιστικό σας να Μυρίζει Καλοκαίρι!

.

Και ποιος δεν θέλει να μυρίζει το σπίτι του καλοκαίρι...

5 Απλοί Τρόποι για να Μεταμορφώσετε τα Παλιά Έπιπλα του Υπνοδωματίου σας

.

Κάντε τα έπιπλα σας σαν καινούρια με τους πιο απλούς και οικονομικούς τρόπους.

Ένα Πανεύκολο DIY Πουφ που θα σας Κρατήσει Παρέα Όλο το Καλοκαίρι (VIDEO)

.

Δεν θα πιστεύετε πόσο γρήγορα μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο καλοκαιρινό πουφ!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Πανεύκολο DIY που θα Μεταμορφώσει Ολοκληρωτικά κάθε Βεράντα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τσάντα και Πετσέτα Παραλίας 2 σε 1: Δείτε πώς να τη Φτιάξετε