Ανανεώστε Πλήρως το Μπάνιο σας Μόνο με 50 Ευρώ

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Ανανεώστε Πλήρως το Μπάνιο σας Μόνο με 50 Ευρώ

Δείτε 8 υπέροχες, απλές και έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε το μπάνιο σας πολύ οικονομικά.

Σήμερα στο thehomissue θα σας δείξουμε μερικές πολύ έξυπνες και οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας και να το ανανεώσετε αρκετά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πάνω από 50 ευρώ.

Αδειάστε τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα σε όμορφα μπουκάλια Αγοράστε απλά πλαστικά μπουκάλια και βάλτε τους όμορφες ετικέτες. Βάλτε σε καθένα από αυτά σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες σώματος και υγρό σαπούνι και διακοσμήστε το μπάνιο σας.

Πανέξυπνες και Οικονομικές Ιδέες για το πιο Όμορφο Μπάνιο

Βάλτε τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα μέσα σε όμορφα μπουκαλάκια.

Βάλτε τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα μέσα σε όμορφα μπουκαλάκια.

Χρησιμοποιήστε κυλινδρικό κοντάρι για την κουρτίνα Αλλάζοντας το ίσιο κοντάρι που βάζετε την κουρτίνα του μπάνιου με ένα καμπυλωτό θα νιώσετε αμέσως ότι η ντουζιέρα-μπανιέρα σας είναι αρκετά μεγαλύτερη από ότι πραγματικά είναι.

Αν το κοντάρι της κουρτίνας κάνει καμπύλη, το μπάνιο σας θα φαίνεται μεγαλύτερη.

Αν το κοντάρι της κουρτίνας κάνει καμπύλη, το μπάνιο σας θα φαίνεται μεγαλύτερο.

Χρησιμοποιήστε μια σκάλα αντί για ράφια Μια ξύλινη ή σιδερένια σκάλα είναι ό,τι πρέπει για να στερεώνετε τις πετσέτες του μπάνιου σας αλλά και τα ρούχα που βγάζετε για να απολαύσετε το ντους σας μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Μπορείτε, μάλιστα, να βάψετε και τη σκάλα σας σε απόχρωση της επιλογής σας (ίσως σε κάποιο χρώμα που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα του μπάνιου σας) για να της δώσετε ακόμα περισσότερο στιλ.

7 Πράγματα που δεν Πρέπει Ποτέ να Αποθηκεύετε στο Μπάνιο σας

Χρησιμοποιήστε μια απλή ξύλινη ή μεταλλική σκάλα για να τοποθετήσετε πάνω τις πετσέτες σας. Βάψτε την σκάλα σας σε μια όμορφη απόχρωση για να προσθέσετε στιλ στο μπάνιο σας.

Χρησιμοποιήστε μια απλή ξύλινη ή μεταλλική σκάλα για να τοποθετήσετε πάνω τις πετσέτες σας.

Αν η σκάλα σας ανοίγει και έχει πιο πλατιά σκαλοπάτια μπορείτε να στερεώσετε ξύλινες πλάκες και να φτιάξετε μια όμορφη ραφιέρα. Επίσης μπορείτε να την βάψετε σε ό,τι χρώμα θέλετε. Το σίγουρο είναι πως θα σας δημιουργήσει αρκετό έξτρα χώρο αποθήκευσης ενώ θα δώσει και στιλ στο μπάνιο σας.

Καρφώστε πάνω στη σκάλα σας ξύλινες πλάκες για να φτιάξετε μια εναλλακτική ραφιέρα.

Καρφώστε πάνω στη σκάλα σας ξύλινες πλάκες για να φτιάξετε μια εναλλακτική ραφιέρα.

Προσθέστε διπλό κοντάρι κουρτίνας Βάζοντας διπλό κοντάρι στην κουρτίνα σας θα έχετε περισσότερο χώρο για να κρεμάτε τις πετσέτες σας. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε το δεύτερο κοντάρι στον εσωτερικό τοίχο της μπανιέρας ώστε να κρεμάτε εκεί και τα σφουγγάρια ή και άλλα μικροαντικείμενα που δεν έχετε πού να ακουμπήσετε.

3 Ενδείξεις ότι το Μπάνιο Σας Προκαλεί… Χασμουρητά

Με το διπλό κοντάρι κουρτίνας θα έχετε περισσότερο χώρο για να κρεμάτε πετσέτες και σφουγγάρια.

Με το διπλό κοντάρι κουρτίνας θα έχετε περισσότερο χώρο για να κρεμάτε πετσέτες, σφουγγάρια και τα σαμπουάν σας μέσα σε όμορφα νεσεσέρ.

Φτιάξτε ένα πατάκι από πέτρες Πάρτε ένα πατάκι με τρύπες για να περνάει το νερό μέσα από αυτές και κολλήστε με βενζινόκολλα (την οποία θα βρείτε σε χρωματοπωλείο) λείες πέτρες (που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη κήπου) πάνω του. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε εύκολα ένα πατάκι για το εσωτερικό της μπανιέρας που ταυτόχρονα θα σας χαρίζει και ένα χαλαρωτικό μασάζ στα πόδια.

Φτιάξτε Μπάνιο 5 Αστέρων με 5 Βήματα

Το πατάκι της εικόνας μπορεί να φτιαχτεί εύκολα με ένα αδιάβροχο πατάκι με τρύπες, λείες πέτρες και σιλικόνη.

Το πατάκι της εικόνας μπορεί να φτιαχτεί εύκολα με ένα αδιάβροχο πατάκι με τρύπες, λείες πέτρες και σιλικόνη.

Βάλτε το στοματικό διάλυμα σε κρυστάλλινο δοχείο Χαρίστε πολυτέλεια στο μπάνιο σας με μερικές απλές και όμορφες αλλαγές. Για παράδειγμα, βάζοντας το στοματικό διάλυμα σε ένα κρυστάλλινο δοχείο θα έχετε κάνει μια πολύ απλή αλλά σικ αλλαγή που δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να κάνετε και άλλες τέτοιες παρόμοιες μικροαλλαγές μετατρέποντας το απλό, λιτό και «βαρετό» σας μπάνιο στον πιο πολυτελή χώρο.

Μην αφήνετε τα κρυστάλλινα δοχεία που ίσως έχετε στο σύνθετο. Βγάλτε τα και διακοσμήστε με αυτά το μπάνιο σας.

Μην αφήνετε τα κρυστάλλινα δοχεία που ίσως έχετε ανεκμετάλλευτα. Βγάλτε τα και διακοσμήστε με αυτά το μπάνιο σας.

Βάψτε σε έντονη απόχρωση τον καθρέφτη σας Με λίγη μπογιά και ελάχιστα ευρώ μπορείτε να ανανεώσετε εντελώς τον καθρέφτη του μπάνιου σας. Το πετρόλ, το θαλασσί, το μπλε και το μπορντό είναι μερικές από τις πιo hot αποχρώσεις της σεζόν. Βάψτε το γύρω-γύρω του καθρέφτη και δείτε με άλλο μάτι τον εαυτό σας μέσα σε αυτόν.

8 Εκπληκτικές Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στο Μπάνιο σας

Βάψτε το κάδρο του καθρέφτη σας σε μια ζωηρή απόχρωση.

Βάψτε το κάδρο του καθρέφτη σας σε μια ζωηρή απόχρωση.

Προσθέστε λουλούδια Αν έχετε κήπο μπορείτε να ανανεώνετε τα λουλούδια στο μπάνιο σας τακτικά ενώ αν δεν έχετε μπορείτε με ελάχιστα χρήματα να αγοράζετε όμορφα μπουκέτα από το ανθοπωλείο της γειτονιάς σας. Αν δεν θέλετε να ξοδεύετε κάθε εβδομάδα χρήματα για να παίρνετε λουλούδια για το μπάνιο, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να φυτέψετε σε γλάστρες τα αγαπημένα σας λουλούδια ή φυτά.

Τα λουλούδια προσθέτουν εύκολα στιλ σε έναν χώρο. Βάλτε φρέσκα λουλούδια σε ένα βάζο ή μια γλαστρούλα που θα βάψετε σε όμορφες αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα χρώματα του μπάνιου σας.

Τα λουλούδια προσθέτουν εύκολα στιλ σε έναν χώρο.

Όπως είδατε υπάρχουν πάρα πολλές έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Ακολουθήστε κάποια από τα παραπάνω tips και ανανεώστε το μπάνιο σας με λιγότερο από 50 ευρώ.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φτιάξτε Πανεύκολα ένα Super Αποτελεσματικό Καθαριστικό για τα Πλακάκια και την Μπανιέρα σας

.

Φτιάξτε το δικό σας φυσικό καθαριστικό για τα πλακάκια και την μπανιέρα σας.

Το Έξυπνο Κόλπο για να μη Θολώνει ο Καθρέφτης του Μπάνιου

.

Αυτό είναι το πιο έξυπνο trick για να αποφύγετε το θόλωμα του καθρέφτη στο μπάνιο.

Ανανεώστε τα Ντουλάπια της Κουζίνας με Αυτές τις 4 Υπέροχες Ιδέες!

.

4 οικονομικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

7 Πράγματα που Κάνουν Καθημερινά οι Λάτρεις της Καθαριότητας

.

Η καθαριότητα (και η συνεπακόλουθη αρχοντιά) θέλει θυσίες. Για να σας βοηθήσουμε, σας παρουσιάζουμε ποια πράγματα φροντίζουν καθημερινά οι λάτρεις της καθαριότητας.

Πώς να Ξεφορτωθείτε τη Μυρωδιά της Μούχλας από τις Πετσέτες σας

.

Μάθετε πώς θα αποχαιρετίσετε τις άσχημες οσμές και τη μυρωδιά της μούχλας από τις πετσέτες του μπάνιου σας και κυρίως, πώς θα τις διατηρείτε πάντα φρέσκες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Κρατήσετε τα Μυρμήγκια Μακριά από το Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τραπεζαρία
5 Ιδέες που Μπορούν να Ανανεώσουν την Τραπεζαρία σας Σύμφωνα με τις Τάσεις της Μόδας!