Ο Harry Potter Νοικιάζει το Απίστευτο Διαμέρισμά του στο Μανχάταν!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΣΗΜΑ ΣΠΙΤΙΑ

Ο Harry Potter Νοικιάζει το Απίστευτο Διαμέρισμά του στο Μανχάταν!

Με 19.000 δολάρια μπορούμε να γίνουμε οι νέοι ένοικοι του συγκλονιστικού διαμερίσματός του «Harry Potter»!

Ο αγαπημένος μάγος μικρών και μεγάλων Harry Potter μέχρι και πριν μερικά χρόνια δεν είχε ταυτιστεί με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό μας. Oκτώ πολύ επιτυχημένες ταινίες μετά όμως, ο Harry Potter απέκτησε σάρκα, οστά, μορφή και λάμψη.. σταρ μέσα από τον ηθοποιό Daniel Radcliffe που τον ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία στην μικρή οθόνη.

Κι αν αναρωτιέστε τι έχει κάνει ο ηθοποιός με τα απίστευτα κέρδη που του έφερε η συμμετοχή του στις ταινίες Harry Potter, ήρθε η ώρα να σας δείξουμε μιας και κάποια από αυτά τα επένδυσε για να αποκτήσει ένα απίστευτο διαμέρισμα στο Μανχάταν! Στο Mανχάταν βρίσκεται και το πανέμορφο διαμέρισμα που πρόσφατα πούλησε η Sarah Jessica Parker. Για να του ρίξετε μια ματιά, κάντε κλικ εδώ.

Το καθιστικό είναι απίστευτα φωτεινό και διαθέτει υπέροχη θέα προς την πόλη!

Το καθιστικό είναι απίστευτα φωτεινό και διαθέτει υπέροχη θέα προς την πόλη!

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην πανέμορφη περιοχή SoHo στο Μανχάταν και αποτελεί κομμάτι ενός ιδίαίτερα εντυπωσιακού ουρανοξύστη από γυαλί που φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου αρχιτέκτονα Jean Nouvel (ο οποίος έχει βάλει το χεράκι του και στη «δική» μας Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών). Για αυτό, άλλωστε, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι ο Daniel Radcliffe είπε εύκολα «αντίο» σε 4 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει. H γειτόνισσα του… Harry Potter, Kirsten Dunst, νοικιάζει επίσης το διαμέρισμά της στην περιοχή. Θέλετε να το δείτε; Πατήστε εδώ!

Το σούπερ μοντέρνο και λιτό υπνοδωμάτιο.

Το σούπερ μοντέρνο και λιτό υπνοδωμάτιο.

Τι ψώνισε σε αυτήν την τιμή o ηθοποιός; Ένα απίστευτα φωτεινό και άνετο διαμέρισμα 167 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, 3 μπάνια και μια απίστευτα μοντέρνα κουζίνα που διαθέτει συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα, τα 4 εκατομμύρια που «έσκασε» ο Daniel του χάρισαν πρόσβαση στην εντυπωσιακή πισίνα και το σούπερ εξοπλισμένο γυμναστήριο του κτιρίου.

Δείτε εδώ το σπίτι που στέγασε τον παθιασμένο έρωτα της Kate Moss και του Johnny Depp.

Ποιο είναι το αγαπημένο μας σημείο στο σπίτι του Harry Potter; Μπορεί το καθιστικό να προσφέρει πραγματικά μαγευτική θέα προς την πόλη που... δεν κοιμάται ποτέ, αλλά εμείς μάθαμε ότι το μπάνιο του μάστερ υπνοδωματίου διαθέτει χτιστή μπανιέρα, ντους και είναι αρκετά μεγάλο για να κάνουμε πάρτι!

Η υπέροχη κουζίνα συνδυάζει μοναδικά το μάρμαρο με το ξύλο!

Η υπέροχη κουζίνα συνδυάζει μοναδικά το μάρμαρο με το ξύλο!

Κι επειδή οι υποχρεώσεις του Daneil Radcliffe τον αναγκάζουν να ταξιδεύει πολύ με αποτέλεσμα να μη μπορεί να απολαμβάνει τη θέα από το σπίτι του όλους τους μήνες του χρόνου, ο ηθοποιός αποφάσισε να βάλει ενοικιαστήριο σε αυτό για 19.000 δολάρια το μήνα. Μήπως ενδιαφέρεστε;

Κι εμείς θα θέλαμε να μαγειρεύουμε με θέα το Μανχάταν!

Κι εμείς θα θέλαμε να μαγειρεύουμε με θέα το Μανχάταν!

Μπείτε σε όλα τα διάσημα σπίτια πατώντας εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά τα Πολυτελή Διαμερίσματα Έχουν την πιο Εντυπωσιακή Θέα

.

Στη Μέκκα του design, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, βρίσκεται ένα από τα πιο πολυτελή και ακριβά διαμερίσματα του κόσμου.

Δείτε το Απίστευτο Διαμέρισμα με τα 500 Φυτά!

.

Αυτή η κοπέλα έχει φέρει τη φύση στο διαμέρισμά της!

Δείτε Ποια Σταρ του Hollywood Μένει σε Σπίτι Μόλις 119 τ.μ.

.

Το εντυπωσιακό διαμέρισμα της πολυβραβευμένης ηθοποιού στη Νέα Υόρκη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Με αυτή την Εφαρμογή θα Επιστρέφετε Πάντα με Ασφάλεια στο Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Απίστευτα Πανέξυπνα Gadget για το Σπίτι