Αυτό το Χρώμα θα σας Προστατεύσει από τα Κρυολογήματα!

Κατηγορίες: ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Αυτό το Χρώμα θα σας Προστατεύσει από τα Κρυολογήματα!

Ποιο είναι το πραγματικό όπλο σας κόντρα στα συνεχή «Αψού!»; Δεν είναι η βιταμίνη C, δεν είναι η μανούλα σας και σίγουρα δεν είναι η κοτόσουπα, αλλά ένα νέο χρώμα!

Βιταμίνη C, εχινάκεια, βασιλικός πολτός, goji berry: μπορεί να κάνετε τα πάντα για να διατηρείτε την υγεία σας σε καλά επίπεδα, ωστόσο έρχεται μια στιγμή –και για την ακρίβεια μια ολόκληρη εποχή τον χρόνο- που ό,τι και να κάνετε είναι σχεδόν απίθανο να μην την... πατήσετε. Σύμφωνα μάλιστα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Yale, οι χαμηλές θερμοκρασίες φαίνεται ότι «ρίχνουν» την άμυνα του οργανισμού μας, αποδυναμώνοντας σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημά μας.

Πέρα από τη θερμοκρασία, εμπόδιο στα όνειρά σας για έναν χειμώνα χωρίς κρυολογήματα, ενδέχεται να μπαίνουν και διάφορες επιφάνειες κοινής χρήσης, για τις οποίες δε γνωρίζουμε πόσο καλά έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί και με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά στο γραφείο, τις μετακινήσεις ακόμα και στο ίδιο μας το σπίτι. Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε πού κρύβονται τα μικρόβια στην κουζίνα σας.

Σας βάλαμε σε κατάσταση συναγερμού; Μην ανησυχείτε όλα τα παραπάνω ίσχυαν μέχρι σήμερα! Και αυτό γιατί η βιομηχανία χρωμάτων Sherwin-Williams εισάκουσε τις αντιμικροβιακές προσευχές μας και πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο εξελιγμένο χρώμα τοίχου με την ονομασία Paint Shield, το οποίο υπόσχεται να παίξει τον ρόλο του... εξολοθρευτή των παθογόνων βακτηρίων που βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι μας. Κι όμως όλες οι επιθυμίες μας μπορούν να γίνουν απτή πραγματικότητα: δείτε εδώ ένα απίστευτο ξυπνητήρι που σας κερνάει (πρωινό) καφέ!

Όχι πια τσάι-μόνο μπογιά!

Όχι πια τσάι-μόνο μπογιά!

Το προϊόν, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016, αποτελεί το πρώτο μικροβιοκτόνο χρώμα τοίχου με τη δυνατότητα να σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων που απειλούν την υγεία του οργανισμού μας, συμπεριλαμβανομένων του σταφυλόκοκκου, του ιού MRSA και του E. Coli. Και όλα αυτά μέσα σε 2 ώρες από τη στιγμή που θα απλώσετε την πρώτη στρώση του!

Το χρώμα φέρει την σφραγίδα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας (EPA) και, ενώ, σχεδιάστηκε αρχικά με στόχο να μπει αποκλειστικά σε νοσοκομεία και κλινικές, εμείς πιστεύουμε ότι είναι εξίσου χρήσιμο σε κάθε σπίτι! Το μόνο πρόβλημα; Βγαίνει σε 590 διαφορετικές αποχρώσεις και έχουμε μπροστά μας μόνο μερικές μέρες προτού βγει στις...αγορές για να επιλέξουμε νέο (αντιμικροβιακό) χρώμα για το καθιστικό μας! Πού θα ξεκινήσουμε για ιδέές για χρώματα; H Pantone θα μας δείξει το δρόμο: πατήστε εδώ για να δείτε ποιες είναι οι hot τάσεις για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2016.

Δεν μας πιστεύετε; Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε τα πάντα για αυτό το απίστευτο χρώμα που ωφελεί σοβαρά την υγεία μας:

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Εγγυημένα Βήματα για να Καθαρίσετε σε Βάθος το Μπάνιο

.

Ξεφορτωθείτε για τα καλά τα βακτήρια που παραμονεύουν σε κάθε γωνιά του και μετατρέψτε το μπάνιο σας σε οχυρό υγείας και καθαριότητας.

Πόσο Ασφαλή είναι τα Οικολογικά Χρώματα

.

Έχετε ανάγκη από λίγη ανανέωση; Αν αυτή συνδέεται με ένα πινέλο στο χέρι, τότε διαβάστε παρακάτω όλη την αλήθεια για τις οικολογικές μπογιές!

Απολύμανση στο Σφουγγάρι Πιάτων Μέσα σε 5 Λεπτά!

.

Ένα εύκολο tip για να ξεφορτωθείτε τα μικρόβια που παραμονεύουν στην επιφάνειά του και να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το σφουγγάρι σας.

Αυτά Είναι τα Επικίνδυνα Πράγματα που Κρύβονται σε Κάθε Σπίτι

.

Δείτε ποια είναι τα επικίνδυνα καθαριστικά είδη που βλάπτουν σοβαρά την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

4 Πράγματα στο Σπίτι που θα Καθαρίσουν και θα Απολυμάνουν το Κινητό σας

.

Τα κινητά είναι ίσως τα πιο βρώμικα αντικείμενα καθημερινής χρήσης αλλά μπορείτε να τα καθαρίσετε εύκολα με μερικά προϊόντα που έχετε ήδη μέσα στο σπίτι σας. Δείτε ποια είναι αυτά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Χαλάκι Έχει Γίνει Trend και Όλοι το Θέλουν για το Σπίτι τους