Καλοκαιρινή Είσοδος: Δείτε 10 Τρόπους για να την Ανανεώσετε σε Λιγότερο από 1 Ώρα

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Καλοκαιρινή Είσοδος: Δείτε 10 Τρόπους για να την Ανανεώσετε σε Λιγότερο από 1 Ώρα

Η είσοδος του σπιτιού είναι η πρώτη εντύπωση του εσωτερικού του, και όπως ξέρετε η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει. Όταν έχετε καλεσμένους, η είσοδος είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν και από εκεί θα βγάλουν τα πρώτα κρίσιμα συμπεράσματα για το σπίτι σας.

Όχι ότι πρέπει να αγχώνεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι (για εσάς ή για το σπίτι σας), αλλά γιατί να μην έχετε μια ωραία είσοδο αν μπορείτε; Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα νιώθετε και εσείς όταν θα επιστρέφετε σπίτι κουρασμένοι από τη δουλειά και το πρώτο πράγμα που θα αντικρίζετε θα είναι το εξωτερικό του σπιτιού σας όμορφο και τακτοποιημένο.

Χαλάκι πόρτας Το χαλάκι της εισόδου είναι πολύ σημαντικό για ένα σπίτι καθώς πέρα από αισθητικής άποψης, προσφέρει και ομορφιά στον χώρο. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο με κάποια αστεία ατάκα ή ένα με το όνομα της οικογένειάς σας.

Ένα χιουμοριστικό χαλάκι είναι ό,τι πρέπει για την είσοδο.

Ένα χιουμοριστικό χαλάκι είναι ό,τι πρέπει για την είσοδο.

Ένα πουά χαλάκι σε σχήμα σύννεφου είναι μια πολύ κομψή επιλογή και μας αρέσει πολύ. Αν προσθέσετε και μια όμορφη γλαστρούλα δίπλα, έχετε κάνει μια πολύ όμορφη αρχή για μια εντυπωσιακή είσοδο.

Δείτε τι όμορφο που φαίνεται το πουά χαλάκι δίπλα στη γλαστρούλα.

Δείτε τι όμορφο που φαίνεται το πουά χαλάκι δίπλα στη γλαστρούλα.

Vintage λεπτομέρεια Μια πανεύκολη λύση για να δώσετε στιλ στο χολ είναι να προσθέσετε ένα vintage στήριγμα για το φουλάρι και την τσάντα σας. Αυτό το όμορφο στήριγμα θα δώσει στιλ στον χώρο. Επιπλέον τώρα θα έχετε μια δικαιολογία παραπάνω για να μην πάτε τα πράγματά σας στη ντουλάπα με το που επιστρέψετε στο σπίτι από τη δουλειά (για εσάς δουλεύουμε).

Το vintage στήριγμα δίνει στιλ αλλά είναι επίσης πολύ λειτουργικό.

Η vintage κρέμαστρα δίνει στιλ αλλά είναι επίσης πολύ λειτουργικό.

Χειμερινό διακοσμητικό Βάλτε ένα ζευγάρι με γαλότσες που δεν χρησιμοποιείτε στην είσοδο του σπιτιού σας και βάλτε μέσα όμορφα φυτά. Τώρα το το καλοκαίρι οι γαλότσες θα μείνουν αχρησιμοποίητες, οπότε αξιοποιήστε τις διακοσμητικά.

Τι και αν είναι καλοκαίρι, οι γαλότσες με τόσες βροχές που έπεσαν φέτος στην Ελλάδα, είναι must ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Τι κι αν είναι καλοκαίρι, οι γαλότσες με τόσες βροχές που έπεσαν φέτος στην Ελλάδα, είναι must ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Τραπεζάκι Σε πολλά σπίτια παρατηρούμε πως το χολ είναι συνήθως άδειο χωρίς κάποια ιδιαίτερη διακόσμηση. Με 20 ευρώ μπορείτε να βρείτε σε μεγάλα πολυκαταστήματα μικρά τραπεζάκια που αναδιπλώνουν. Επιλέξτε μια δυνατή απόχρωση απλά για να δώσετε περισσότερη ζωντάνια και αισιοδοξία στον χώρο σας. Τοποθετήστε πάνω στο τραπεζάκι 2-3 διακοσμητικά της επιλογής σας και έναν πίνακα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με νερομπογιές.

Ένα χρωματιστό τραπεζάκι θα δώσει στιλ και ζωντάνια στο χολ.

Ένα χρωματιστό τραπεζάκι θα δώσει στιλ και ζωντάνια στο χολ.

Κρεμάστρες εισόδου Είναι πολύ λειτουργικό να έχετε στην είσοδο του σπιτιού σας μια σειρά από κρεμαστράκια για τα παλτό, τα μπουφάν ή τις τσάντες των φίλων σας. Γιατί λοιπόν να μην βάλετε ένα σετ από κρεμάστρες που να έχουν ιδιαίτερο στιλ ώστε να ομορφύνει η είσοδός σας ακόμα περισσότερο;

Δείτε πόσο ομορφαίνει ο τοίχος της εισόδου με μια μικρή σειρά από ιδιαίτερες κρεμάστρες σε ενιαίο σχέδιο.

Δείτε πόσο ομορφαίνει ο τοίχος της εισόδου με μια μικρή σειρά από ιδιαίτερες κρεμάστρες σε ενιαίο σχέδιο.

Μια καλή λύση είναι να βάλετε ένα σετ από κρεμάστρες που συνδυάζουν και αποθηκευτικό χώρο. Έτσι μπορείτε να έχετε ένα επιπλέον ράφι για να βάζετε κλειδιά, κινητό ή ό,τι άλλο θέλετε όταν μπαίνετε σπίτι. Είπαμε πάνω από όλα ομορφιά αλλά μη μένουμε πίσω στη λειτουργικότητα.

Αν θέλετε μπορείτε να συνδυάσετε κρεμάστρες με αποθηκευτικούς χώρους για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

Αν θέλετε μπορείτε να συνδυάσετε κρεμάστρες με αποθηκευτικούς χώρους για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

DIY project Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τις επιπλέον καρέκλες που έχετε όταν έρχεται κόσμος στο σπίτι σας μπορείτε να κάνετε το εξής DIY project. Κρεμάστε την ξύλινη αναδιπλούμενη καρέκλα στην εξώπορτα και βάψτε την από κάτω με μπογιά μαυροπίνακα. Γράψτε πάνω με κιμωλία ένα όμορφο αισιόδοξο μήνυμα για τους φίλους σας και κρεμάστε στο κάτω μέρος ένα όμορφο γλαστράκι.

Αν και πολύ ιδιαίτερο αυτό το diy project έχει ενδιαφέρον!

Αν και πολύ ιδιαίτερο αυτό το diy project έχει ενδιαφέρον!

Προσωποποιημένη είσοδος Αν θέλετε να κάνετε τους φίλους σας να νιώσουν πιο οικεία με την είσοδο του σπιτιού σας, τότε ένα χαλάκι που θα δίνει κάτι από εσάς θα τους αρέσει και θα τους κάνει να χαμογελάσουν μόλις το δουν. Μπορείτε να βάλετε το όνομα της οικογένειάς σας, ή τα αρχικά σας ή ακόμα και να εμπνευστείτε ένα σύμβολο για την οικογένεια που θα μπορείτε στη συνέχεια να τυπώσετε και σε πετσέτες, σεντόνια ή άλλα πράγματα μέσα στο σπίτι.

Μπορεί για κάποιους να είναι λίγο αμερικανιά ένα τέτοιο χαλάκι, αλλά μερικές αμερικανιές είναι πολύ cool!

Μπορεί για κάποιους να είναι λίγο αμερικανιά ένα τέτοιο χαλάκι, αλλά μερικές από τις αμερικανιές είναι πολύ cool!

Οδός και αριθμός Μια επίσης φανταστική ιδέα είναι να φτιάξετε μόνοι σας την οδό και τον αριθμό του σπιτιού σας ώστε να μπορούν να τα εντοπίσουν πιο εύκολα οι φίλοι σας και επιπλέον να δώσετε στιλ στην είσοδο.

Στο εξωτερικό συνηθίζονται πιο πολύ αυτά τα diy projects αλλά γιατί να μην τα υιοθετήσετε και εσείς στην πολυκατοικία σας; Δείτε πόσο όμορφο δείχνει αυτό το σύμβολο που δείχνει την οδό και τον αριθμό αυτού του κτιρίου.

Στο εξωτερικό συνηθίζονται πιο πολύ αυτά τα diy projects αλλά γιατί να μην τα υιοθετήσετε και εσείς στην πολυκατοικία σας; Δείτε πόσο όμορφο δείχνει αυτό το σύμβολο που δείχνει την οδό και τον αριθμό αυτού του κτιρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Μήνυμα για μικροπωλητές Ο περισσότερος κόσμος κρεμάει έξω από την είσοδο του σπιτιού ένα απλό χαρτί που γράφει ότι απαγορεύεται η είσοδος σε διανομή διαφημιστικών εντύπων και πλασιέ. Γιατί να μην κάνετε τη διαφορά φτιάχνοντας ένα όμορφο διακοσμητικό που θα στείλει το κατάλληλο μήνυμα αλλά με όμορφο τρόπο; Δείτε στην παραπάνω εικόνα πόσο όμορφο φαίνεται αυτό το μήνυμα.

Αντί να γράφετε σε ένα απλό χαρτί 'Απαγορεύεται η είσοδος σε μικροπωλητές', μπορείτε να κρεμάσετε ένα αντίστοιχο πινακάκι.

Αντί να γράφετε σε ένα απλό χαρτί "Απαγορεύεται η διανομή διαφημιστικών εντύπων", μπορείτε να κρεμάσετε ένα τέτοιο καδράκι.

Τομέας οργάνωσης Μια μικρή ξύλινη επιφάνεια στην πόρτα της εισόδου θα κάνει τη διαφορά και στην εμφάνισή της αλλά και από λειτουργικής άποψης. Κρεμάστε εκεί κλειδιά, σημειώσεις, γυαλιά ηλίου και οτιδήποτε θέλετε να βρίσκεται κοντά στην πόρτα σας.

Βάλτε στην είσοδο έναν ξύλινο πίνακα με ραφάκια και κρεμάστε εκεί όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας.

Βάλτε στην είσοδο ένα παλιό παντζούρι και κρεμάστε εκεί όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας.

Η είσοδος του σπιτιού και το χολ είναι δύο σημεία που παίζουν σπουδαίο ρόλο μέσα σε ένα σπίτι γιατί είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς και το τελευταίο πριν φύγει. Η πρώτη εντύπωση άλλωστε είναι αυτή που μετράει περισσότερο. Το να φτιάξετε και να οργανώσετε το χολ και την είσοδο του σπιτιού σας δεν θα σας πάρει πάνω από μια ώρα και αξίζει τον κόπο. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα υπάρχουν λύσεις.

Μπορείτε να βάλετε ένα τραπεζάκι που ήδη έχετε και απλά να το βάψετε σε μια χαρούμενη απόχρωση. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε μια ξύλινη πλάκα και να της προσθέσετε ραφάκια για να οργανώσετε τα κλειδιά, κινητά, γυαλιά και άλλα πράγματα που θέλετε να έχετε στην είσοδο σας. Γίνετε δημιουργικοί χωρίς να χρειάζεται να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη και χωρίς φυσικά να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλή ώρα από τον ελεύθερό σας χρόνο.

Πηγή: Elle Decor

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργάνωση Σπιτιού: Αυτά τα Tips Αποθήκευσης Βλάπτουν Σοβαρά τη Διακόσμηση

.

Προσέξτε να μην ξεφύγετε από το όριο της υπερβολικής οργάνωσης γιατί τότε θα έχετε ένα παραφορτωμένο σπίτι που θα δείχνει αποπνικτικό και κακόγουστο.

12 «Αέρινα» και Φωτεινά Χολ που Υπόσχονται να σας Εμπνεύσουν

.

Υπέροχες ιδέες για να εμπνευστείτε και να διαμορφώσετε το δικό σας «αέρινο» χολ!

Πανέξυπνες Ιδέες Διακόσμησης που Μπορούν να Υλοποιηθούν σε 1 Μέρα

.

Αυτές είναι οι πιο έξυπνες ιδέες διακόσμησης που μπορούν να γίνουν πάρα πολύ γρήγορα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

στούντιο
12 Μικρά Στούντιο Γεμάτα Δημιουργικές Ιδέες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πριν & Μετά: Αυτή η Κουζίνα Έγινε Αγνώριστη Μόνο με Λίγο Χρώμα