7 Oικονομικές Αλλαγές για να Ανανεώσετε το Καθιστικό σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

7 Oικονομικές Αλλαγές για να Ανανεώσετε το Καθιστικό σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε το σπίτι σας οικονομικά, ακολουθώντας μερικές από τις παρακάτω ιδέες.

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε την ανακαίνιση του σπιτιού μας. Με τη σωστή πληροφόρηση και τις κατάλληλες ιδέες, μπορείτε να πετύχετε πολλά με ελάχιστο έως μηδενικό κόστος.

Καθρέφτης με στιλ Οι καθρέφτες δίνουν στιλ σε κάθε χώρο και αν επιλέξετε έναν καθρέφτη με ιδιαίτερο σχέδιο ή κορνίζα, τότε θα έχετε το τέλειο έργο τέχνης που θα ενισχύσει το στιλ του χώρου σας. Επίσης οι καθρέφτες έχουν τη δυνατότητα, αν τοποθετηθούν σωστά σε σχέση με την μπαλκονόπορτα, να αντανακλούν το φως μεγαλώνοντας τον χώρο σας. Δοκιμάστε τη θέση του μέσα στην ημέρα για να βρείτε ποια αναδεικνύει περισσότερο τη διάταξη του δωματίου σας.

Αποθηκευτικοί χώροι Βρείτε ένα σημείο του σπιτιού με εσοχή και φτιάξτε εκεί μία αυτοσχέδια βιβλιοθήκη. Προσθέστε ράφια στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο για να φαίνεται σαν να προϋπήρχε και βάλτε πάνω βιβλία, διακοσμητικά ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Ριχτάρια Αν οι καναπέδες έχουν παλιώσει αλλά δεν μπορείτε να τους αντικαταστήσετε, τότε μπορείτε να τους ανανεώσετε προσθέτοντας ριχτάρια. Επιλέξτε ένα όμορφο μοντέρνο σχέδιο και κρύψτε στο λεπτό τις ατέλειες του σαλονιού σας.

Φτιάξτε μια σύνθεση με κάδρα Οι συνθέσεις με κάδρα είναι ένα από τα πιο hot trends στη διακόσμηση και μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς μια πολύ οικονομικά. Επιλέξετε φωτογραφίες που θέλετε να κορνιζάρετε και αγοράστε οικονομικές αλλά παιχνιδιάρικες κορνίζες.

6 Συχνά Λάθη που Κάνετε όταν Κρεμάτε Κάδρα.

Vintage έπιπλα Μπορεί ένα αυθεντικό vintage έπιπλο να είναι πανάκριβο. Εσείς  μπορείτε να πάρετε ένα παλιό έπιπλο που έχετε και βάφοντάς το να το ανανεώσετε και να αναδείξετε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Τα vintage έπιπλα δίνουν στιλ στο χώρο και μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά μόνοι σας χρησιμοποιώντας ως βάση μη επεξεργασμένο ξύλο

Αλλάξτε τη διακόσμηση στο coffee table: Το τραπέζι του καθιστικού εκτός από ένα πρακτικό έπιπλο είναι ένα σημείο ιδανικό για διακόσμηση. Εκμεταλλευτείτε το για να χαρίσετε μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο και διακοσμήστε το με ένα θαλασσινό θέμα όπως τα κοχύλια τα οποία είναι πολύ οικονομικά. Πάρτε μερικά και τοποθετήστε μέσα σε ένα στιλάτο μπολ και πλαισιώστε τα με ένα κομψό φανάρι ή αρωματικό κερί.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Oικονομικές Αλλαγές που θα Ανανεώσουν το Σαλόνι σας

.

Δείτε ποιες οικονομικές αλλαγές μπορείτε να κάνετε στο σαλόνι σας για να το ανανεώσετε χωρίς να ξοδέψετε σχεδόν τίποτε.

6 Οικονομικές Ιδέες για να Ανανεώσετε το Καθιστικό σας

.

Αυτοί είναι οι πιο οικονομικοί τρόποι για να φτιάξετε το πιο στιλάτο καθιστικό.

5 Βήματα για να Ανανεώσετε Οικονομικά το Καθιστικό σας

.

Θα δούμε σήμερα έξυπνες ιδέες και τρικ διακόσμησης για την ανανέωση στο καθιστικό με μικρές παρεμβάσεις που θα δώσουν μεγάλα αποτελέσματα!

6 Οικονομικές Ιδέες για Ένα Στιλάτο Καθιστικό

.

Αυτοί είναι οι πιο οικονομικοί τρόποι για να φτιάξετε το πιο στιλάτο καθιστικό.

7 Ιδέες για να Ανανεώστε το Σπίτι σας με Ελάχιστα Χρήματα!

.

Ψάχνετε μια αλλαγή; Με αυτές τις φρέσκες και –κυρίως– οικονομικές ιδέες θα δείτε το σπίτι σας... αλλιώς.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Ιδέες για να Τοποθετήσετε Φυτά στη Μικρή σας Κουζίνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

To Aπλό Κόλπο για να Χρησιμοποιείτε Λιγότερο Χαρτί Κουζίνας