5 Ιδέες για να Κάνετε πιο Μοντέρνο το Καθιστικό σας το Καλοκαίρι

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

5 Ιδέες για να Κάνετε πιο Μοντέρνο το Καθιστικό σας το Καλοκαίρι

Μεταμορφώστε το καθιστικό σας σε ένα καλοκαιρινό καταφύγιο γεμάτο ζωντάνια με αυτές τις στιλάτες και κομψές ιδέες που συνδυάζουν τη μοντέρνα αισθητική με το παιχνιδιάρικο πνεύμα του καλοκαιριού.

Καλλιτεχνική Πινελιά με Έντονα Μοτίβα
Ξεχάστε τα συνηθισμένα παστέλ του καλοκαιριού και βουτήξτε σε έντονα, γραφικά μοτίβα που δίνουν ενέργεια στον χώρο σας. Σκεφτείτε φλοράλ ή γεωμετρικές μεγάλης κλίμακας ταπετσαρίες  σε τοίχους για έμφαση ή σε statement χαλιά. Αυτά τα μοτίβα μπορούν να λειτουργήσουν και ως αντικείμενα τέχνης, δίνοντας στον χώρο σας ένα δυναμικό σημείο εστίασης.

Ενσωματώστε το Πράσινο με Ανατρεπτικό Τρόπο
Για να φέρετε τη φύση με μοντέρνο τρόπο στο καθιστικό σας μια καλή ιδέα είναι να επενδύσετε σε μερικά τροπικά φυτά.

Τοποθετήστε τα μέσα σε ιδιαίτερες γλάστρες, όπως μεταλλικές ή κρεμαστές μακραμέ.

Τοποθετήστε τα φυτά σε διάφορα ύψη χρησιμοποιώντας ράφια ή κομψές ανθοστήλες για να δημιουργήσετε την αίσθηση της ζούγκλας.

 

Συσκευές Ψύξης Υψηλής Τεχνολογίας
Η σύγχρονη τεχνολογία σε πολλές περιπτώσεις εξυπηρετεί τη διακόσμηση.  Πλέον υπάρχουν πολλά στιλάτα αντικείμενα και gadget όπως κομψοί ανεμιστήρες χωρίς λεπίδες ή έξυπνα κλιματιστικά που συγχρονίζονται με το σύστημα του σπιτιού σας όχι μόνο διατηρούν το χώρο σας δροσερό αλλά και ενισχύουν τη μοντέρνα αίσθηση του καθιστικού σας.

Παιχνιδιάρικες Λύσεις Φωτισμού
Ανταλλάξτε τις παραδοσιακές λάμπες για παιχνιδιάρικες επιλογές φωτισμού. Τοποθετήστε λωρίδες LED κάτω από τα έπιπλα ή κατά μήκος των μονάδων ραφιών για να προσθέσετε μια ανεπαίσθητη, αλλά δροσερή, καλοκαιρινή νυχτερινή ατμόσφαιρα. Επιλέξτε φώτα που μπορούν να αλλάξουν χρώματα για να ταιριάζουν με τη διάθεση ή τη δραστηριότητά σας.

Διαδραστικά κομμάτια Διακόσμησης
Ενσωματώστε διαδραστική διακόσμηση όπως ψηφιακές κορνίζες τέχνης που εμφανίζουν ζωντανά καλοκαιρινά τοπία ή αφηρημένη τέχνη που αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός είναι ένας τέλειος συνδυασμός σύγχρονης τεχνολογίας και τέχνης, κάνοντας το σαλόνι σας έναν συνεχώς εξελισσόμενο χώρο.

Αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα καθιστικό που δεν είναι μόνο μοντέρνο αλλά και γεμάτο καλοκαιρινή ενέργεια και καινοτομία, καθιστώντας το ένα τέλειο μέρος για χαλάρωση ή διασκέδαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

.

Τώρα το καλοκαίρι δεν υπάρχει πιο όμορφη διακόσμηση από αυτήν που μας θυμίζει διακοπές, πλοία στο Αιγαίο και το Ιόνιο και όμορφες καταγάλανες παραλίες.

Ιδέες για να Οργανώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς να Είναι στο Επίκεντρο η Τηλεόραση

.

Οργανώστε το καθιστικό σας χωρίς τηλεόραση και απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας ανθρώπων.

10 Καλοκαιρινά Σαλόνια που Όλοι θα Θέλαμε να Έχουμε! 

.

Δείτε μερικά πανέμορφα σούπερ καλοκαιρινά σαλόνια.

Κάντε το Σαλόνι σας Μοντέρνο με 8 Κινήσεις!

.

Τα 8 βήματα που θα σας χαρίσουν το πιο μοντέρνο σαλόνι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ταβάνι
Πώς να Κρύψετε την Υγρασία από το Ταβάνι του Μπαλκονιού σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καθαρίζετε υπερβολικά πολύ
6 Πράγματα που Καθαρίζετε Περισσότερο απ' Όσο Χρειάζεται