5 Tips για να Κρατήσετε τα Μαγιό σας σαν Καινούργια

Κατηγορίες: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

5 Tips για να Κρατήσετε τα Μαγιό σας σαν Καινούργια

Είτε βρίσκεστε σε μια ηλιόλουστη παραλία είτε απολαμβάνετε μια χαλαρωτική βουτιά στην πισίνα, το μαγιό είναι ο ιδανικός σας  σύντροφος. Ακολουθήστε τις 5 συμβουλές για να το διατηρήσετε λαμπερό όπως την ημέρα που το αγοράσατε:

Άμεση Φροντίδα μετά το Κολύμπι Η κάθε βουτιά στη θάλασσα ή στην πισίνα είναι μοναδική, αλλά το αλάτι, το χλώριο και η αντηλιακή κρέμα μπορεί να αποτελέσουν σοβαρούς εχθρούς του μαγιό σας. Συνηθίστε να ξεπλένετε το μαγιό σας με κρύο, γλυκό νερό αμέσως μετά τη χρήση για να απομακρύνετε τα βλαβερά υπολείμματα που μπορεί να βλάψουν το ύφασμα.

Η Σωστή Πλύση Αντιμετωπίστε το μαγιό σας ως έναν πολύτιμο θησαυρό. Καλό είναι να μην το πλένετε στο πλυντήριο ρούχων και να προτιμάτε το πλύσιμο στο χέρι. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό και χλιαρό νερό για να καθαρίσετε απαλά το ύφασμα του, για να διατηρείται άθικτο το χρώμα και η ελαστικότητά του.

Ο Καλύτερος Τρόπος για να Στεγνώσετε Απλώστε το μαγιό σας οριζόντια σε ένα δροσερό μέρος σε σκιά για να στεγνώσει φυσικά. Αποφύγετε να το στύψετε ή να το κρεμάσετε, διότι αυτές οι πρακτικές μπορεί να τεντώσουν τις ίνες του. Το φυσικό στέγνωμα βοηθά στη διατήρηση του σχήματος και της ακεραιότητας του υφάσματος.

Διατήρηση της Φρεσκάδας Αν και μπορεί να προτιμάτε ένα συγκεκριμένο μαγιό, είναι σημαντικό να το εναλλάσσετε με άλλα. Με αυτόν τον τρόπο δίνετε περισσότερο χρόνο στο ύφασμα να ανακτήσει την αρχική του μορφή και μειώνει την πίεση στις ίνες, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του κάθε κομματιού.

Φροντίδα Εκτός Σεζόν Όταν η σεζόν ολοκληρωθεί, η σωστή αποθήκευση είναι κρίσιμης σημασίας. Βεβαιωθείτε ότι το μαγιό σας είναι πλήρως στεγνό πριν το αποθηκεύσετε. Αποθηκεύστε το οριζόντια σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος, αποφεύγοντας τα συνωστισμένα συρτάρια ή κουτιά που μπορούν να το ταλαιπωρήσουν.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές, εξασφαλίζετε ότι το μαγιό σας θα διατηρήσει τη ζωντάνια και την τέλεια εφαρμογή του, βουτιά μετά τη βουτιά. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις μπανιέρες σας με ένα μαγιό που δείχνει σαν καινούργιο, όλη τη σεζόν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Σίγουρος Τρόπος να Αφαιρέσετε τον Ανεξίτηλο Μαρκαδόρο από μια Ξύλινη Επιφάνεια

.

Με αυτό το εύκολο trick μπορείτε να εξαφανίσετε λεκέδες από ανεξίτηλους μαρκαδόρους από μια ξύλινη επιφάνεια.

6 Ροφήματα που θα σας Βοηθήσουν να Χωνέψετε Καλύτερα

.

Την επόμενη φορά που θα νιώσετε φούσκωμα θα ξέρετε ποιο ρόφημα πρέπει να επιλέξετε.

Πώς Πρέπει να Τοποθετείτε τα Ποτήρια σας στο Ντουλάπι; Προς τα πάνω ή προς τα κάτω;

.

Υπάρχει σωστός τρόπος για να τοποθετείτε τα ποτήρια μέσα στο ντουλάπι;

6 Tips Καθαριότητας Ιδανικά για το Καλοκαίρι

.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη αυτό το καλοκαίρι με αυτά τα φανταστικά καθαριστικά tips!

10 Iδέες για να Διακοσμήσετε το Πασχαλινό σας Τραπέζι

.

Δημιουργήστε το απόλυτο πασχαλινό τραπέζι όπου κι αν βρίσκεστε μέσα από 10 ιδέες που προσαρμόζονται εύκολα στα δικά σας μέτρα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Τρόποι να Προστατευτείτε από τα Έντομα αν Δεν Έχετε Σίτες στο Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

O Aπλός Τρόπος να Διώξετε τις Μέλισσες από το Σπίτι