Πώς να Διώξετε την Άσχημη Μυρωδιά από το Ψυγείο σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Πώς να Διώξετε την Άσχημη Μυρωδιά από το Ψυγείο σας

Αν το ψυγείο σας μυρίζει άσχημα και η μυρωδιά επιμένει, μην απογοητεύεστε γιατί υπάρχει ο τέλειος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτή μια και καλή.

Δείτε ποια είναι τα μέσα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε άμεσα λύση στο πρόβλημα:

Αδειάστε και Καθαρίστε το Ψυγείο: Αδειάστε το ψυγείο από όλα τα τρόφιμα. Τσεκάρετε μήπως υπάρχουν κάποια που έχουν σαπίσει ή μουχλιάσει και πετάξτε τα.

Βρέξτε ένα πανί με χλιαρό νερό και λευκό ξίδι ή ένα ήπιο απορρυπαντικό κατάλληλο για το ψυγείο και καθαρίστε το εσωτερικά με προσοχή.

Χρησιμοποιήστε Κάρβουνο: Το κάρβουνο απορροφά τις άσχημες μυρωδιές. Τοποθετήστε μέσα στο ψυγείο ένα μικρό πιατάκι με κάρβουνο και αφήστε το για μερικές ημέρες μέχρι να απορροφήσει τις μυρωδιές.

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα: Η μαγειρική σόδα έχει την τάση να απορροφά τις δυσάρεστες οσμές. Επομένως σας δίνει άλλη μια εναλλακτική λύση για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα. Τοποθετήστε μέσα σε ένα ράφι ένα μικρό μπολ με σόδα.

Χρησιμοποιήστε Αρωματικά Τρόφιμα: Τοποθετήστε σε ένα ράφι τρόφιμα που μοσχοβολάνε όπως λεμόνι κομμένο στα δύο ή ακόμη και μερικά ξυλάκια κανέλας για να απορροφήσουν τις μυρωδιές.

Καθαρίστε το εσωτερικό του ψυγείου: Το ψυγείο εσωτερικά μπορεί να συγκεντρώσει υγρασία και μυρωδιές. Καθαρίστε το με ένα μίγμα ίσης ποσότητας ζεστού νερού και ξινόγαλου για να αφαιρέσετε την υγρασία και τις μυρωδιές.

Αερίστε το ψυγείο σας: Αφού αδειάσετε το ψυγείο, ανοίξτε την πόρτα του για μερικές ώρες. Ο καλός εξαερισμός θα βοηθήσει να απομακρυνθούν οι δυσάρεστες μυρωδιές.

Ελέγξτε τα Τρόφιμα πριν τα Τοποθετήσετε ξανά στο Ψυγείο: Κλείστε καλά τις συσκευασίες και αποφύγετε να βάζετε βρεγμένα λαχανικά και φρούτα μέσα στο ψυγείο για να μην έρθετε ξανά αντιμέτωποι με το πρόβλημα των δυσάρεστων οσμών.

Ακολουθώντας τα παραπάνω tips θα καταφέρετε να διατηρήσετε φρέσκο και αρωματισμένο το ψυγείο σας για πάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα Έξοδα Διακοπών που δεν Έχετε Σκεφτεί

.

Μήπως τελικά κοστίζουν κάτι παραπάνω από οτι είχατε σκεφτεί οι διακοπές σας;

Αυτά Προσέχουν οι Καλεσμένοι με το που Μπαίνουν Σπίτι σας!

.

Από το πάρτι γενεθλίων σας μέχρι το δείπνο στο σπίτι με τα πεθερικά σας, αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι στην εντέλεια!

Συναισθηματικό Detox: Tι είναι και Πώς να Προσελκύουμε Κατάλληλα Άτομα στη Ζωή μας

.

Ένα είδος οδηγού για το πώς να ξεκαθαρίσουμε τα κολλημένα συναισθήματα και τις νοσηρές σχέσεις για να ανοίξουμε δρόμο για το καινούργιο.

3 Σημεία του Σπιτιού που Μπορείτε να Τακτοποιήσετε σε Λιγότερο από 20 Λεπτά!

.

Αυτά τα σημεία του σπιτιού είναι απαραίτητο να είναι τακτοποιημένα. Μπορείτε να το πετύχετε μέσα σε 20 λεπτά.

Η Αλλαγή που Μπορείτε να Κάνετε στο Ψυγείο σας για να Ελέγξετε το Βάρος σας

.

Αλλάξτε ΑΥΤΟ στο ψυγείο σας και μειώστε σταδιακά το βάρος σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κοτόπουλο Τandoori με Ρύζι από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα Σπιτικά Αντικείμενα Πρέπει να Αλλάζονται Συχνότερα