6 Tips για να Μεταμορφώσετε το Στενό και Μικρό σας Χολ!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

6 Tips για να Μεταμορφώσετε το Στενό και Μικρό σας Χολ!

Έχετε μικρό ή στενό χολ; Αφού δεν μπορείτε να το αλλάξετε, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να δουλέψει για εσάς.

Κάντε τους πάντες να κοιτάξουν ψηλά Αν το ταβάνι σας είναι ψηλό τότε βάλτε έναν μικρό ή μεγάλο πολυέλαιο στο χoλ σας. Αν, από την άλλη μεριά, το χολ σας είναι χαμηλοτάβανο τότε μπορείτε να βάλετε κάτι πιο μικρό αλλά εντυπωσιακό όπως είναι τα φωτάκια δεξιά και αριστερά του ταβανιού που φωτίζοντας θα δίνουν έμφαση στους τοίχους που βρίσκονται στις δύο μεριές του χολ. Ο λόγος είναι γιατί θα θέλετε να τραβήξετε την προσοχή από το μέγεθος του χώρου και να την στρέψετε στο ταβάνι.

χολ

Βάλτε έναν καθρέφτη για να μεγαλώσει ο χώρος σας.

Δώστε έμφαση στους τοίχους Αν σας αρέσουν οι ρίγες τότε θα μπορούσατε να κάνετε ριγέ τους τοίχους του χολ σας και να το μετατρέψετε αμέσως σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο. Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο σχέδιο ή κάποιο άλλο χρώμα για να του δώσετε στιλ. Πάντως μην το αφήσετε μονόχρωμο.

Αδιάφορος Διάδρομος στο Σπίτι σας; 8 Διακοσμητικές Ιδέες που θα τον Μεταμορφώσουν!

Δημιουργήστε έναν όμορφο τοίχο με ενδιαφέρουσες φωτογραφίες Στον έναν από τους δύο τοίχους μπορείτε να βάλετε μερικές ιδιαίτερες οικογενειακές φωτογραφίες. Για παράδειγμα, βάλτε τα παιδιά σας να κάνουν διάφορες γκριμάτσες και τραβήξτε τα φωτογραφίες. Βάλτε αυτές τις φωτογραφίες στον τοίχο του χολ. Μετά κάντε το ίδιο και με τον εαυτό σας. Έτσι, όποιος περνάει από το χολ θα εντυπωσιάζεται από τις αστείες φωτογραφίες σας και θα μπαίνει με όμορφη διάθεση στο υπόλοιπο σπίτι σας. Επίσης, μπορείτε να βάλετε έναν μεγάλο καθρέφτη στον έναν τοίχο για να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος ο χώρος σας.

Το χαλί μπορεί να κάνει τη διαφορά Ένα μακρόστενο ριγέ χαλί που θα καλύπτει όλο το πάτωμα του χολ είναι μια όμορφη ιδέα για να ομορφύνετε και να αγαπήσετε το τόσο δα μικρό χολάκι σας. Διαφορετικά επιλέξτε ένα χαλί σε κάποιο έντονο χρώμα (μπορντό, μπλε, κόκκινο) για να κάνετε λίγο πιο ροκ τον χώρο σας.

χολ

Μια ταπετσαρία μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι πιο Όμορφες Διακοσμητικές Ιδέες για Στενά Χολ και Διαδρόμους!

Ένας καθρέφτης μπορεί να κάνει τον χώρο να δείξει πολύ μεγαλύτερος Βάζοντας έναν καθρέφτη σε έναν από τους απέναντι τοίχους του χολ σας μπορείτε να το κάνετε να δείχνει μεγαλύτερο. Άλλωστε ένας καθρέφτης είναι απαραίτητος στην είσοδο του σπιτιού σας έτσι ώστε να ρίχνετε μια τελευταία ματιά πριν βγείτε από το σπίτι.

χολ

Δώστε ζωή στο μικρό σας χολ.

Βάλτε μια ταπετσαρία που είναι και μεγάλη τάση Δεν χρειάζεται να βάλετε ταπετσαρία σε όλους τους τοίχους του χολ σας. Διαλέξτε έναν από αυτούς και τοποθετήστε μια όμορφη ταπετσαρία που θα κερδίζει τις εντυπώσεις. Προτιμήστε κάτι απλό και όμορφο και όχι κάτι υπερβολικό που θα βαρεθείτε σύντομα να βλέπετε. Αν, μάλιστα, το χολ βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού καλό είναι να μην το παρακάνετε μιας και αυτός ο χώρος θα είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που θα βλέπετε κάθε μέρα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Νέες Τάσεις στις Ταπετσαρίες Είναι Πανέμορφες!

.

Αυτές οι ταπετσαρίες είναι στις προτιμήσεις των σχεδιαστών και είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν.

12 «Αέρινα» και Φωτεινά Χολ που Υπόσχονται να σας Εμπνεύσουν

.

Υπέροχες ιδέες για να εμπνευστείτε και να διαμορφώσετε το δικό σας «αέρινο» χολ!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

30 Ιδέες Διακόσμησης για Μικρά Υπνοδωμάτια!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Ιδιαίτερες Κουζίνες θα σας Εντυπωσιάσουν!