Διακοσμήστε Πανέξυπνα το Ενοικιαζόμενο Σπίτι σας με ΑΥΤΑ τα Κολπάκια

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακοσμήστε Πανέξυπνα το Ενοικιαζόμενο Σπίτι σας με ΑΥΤΑ τα Κολπάκια

Αν είστε ενοικιαστής ενός σπιτιού θα έχετε νοιώσει πολλές φορές την ανάγκη να ανανεώσετε τον χώρο σας αλλά δυσκολεύεστε γιατί αυτό το σπίτι δεν σας ανήκει. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες αλλαγές και μίνι ανακαινίσεις που μπορείτε να κάνετε σε ενοικιαζόμενα σπίτια και θα σας κάνουν να αισθανθείτε περισσότερο ως ιδιοκτήτης και λιγότερο ως νικάρης.

Βάψιμο τοίχων Μπορείτε να ξεσπάσετε με όποιον τρόπο θέλετε στον τοίχο σας βάφοντάς τον όπως ακριβώς επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ταπετσαρίες ή αυτοκόλλητα που βγαίνουν εύκολα χωρίς να κάνουν καμία ζημιά. Και μιας και μιλάμε για ταπετσαρίες δείτε τι σχέδιο ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Βάψτε τους τοίχους ό,τι απόχρωση θέλετε.

Μίνι οικοσυστήματα φυτών Τα αποκαλούν terrariums και είναι «ενυδρεία» για φυτά. Πρόκειται για γυάλινα δοχεία στα οποία μέσα βάζουμε φυτά που ζουν σε εσωτερικούς χώρους. Λόγω του γυαλιού τα φυτά παίρνουν το φως που τους χρειάζεται και λόγω του δοχείου έχουν την κατάλληλη θερμοκρασία. Είναι ιδανικά για χώρους που δεν διαθέτουν μπαλκόνι και θα τα λατρέψετε αν δεν έχετε το δικό σας σπίτι για να καλλιεργήσετε ό,τι θέλετε ή αν δεν διαθέτετε κήπο και έχετε αδυναμία στα φυτά.

Προσθέστε γλάστες, μίνι ενυδρεία φυτών για να νοιώσετε πιο οικία σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι

Προσθέστε γλάστες, μίνι ενυδρεία φυτών για να νοιώσετε πιο οικία σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι.

Χρησιμοποιήστε την τέχνη Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τέχνη για να γεμίσετε το σπίτι σας και να του δώσετε χαρακτήρα προσθέτοντας πράγματα που σας εκφράζουν και σας κάνουν να νοιώθετε πιο όμορφα. Βάζοντας έναν ωραίο πίνακα στον τοίχο ή τοποθετώντας ιδιαίτερα διακοσμητικά, κάνετε το σπίτι σας πιο φιλόξενο ενώ του προσδίδεται κάτι από τη δική σας προσωπικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Ανανεώστε τα ντουλάπια Αλλάξτε πόμολα και χερούλια σε όλα τα ντουλάπια και συρτάρια που προϋπήρχαν στο σπίτι. Αντικαταστήστε τα παλιά πόμολα με καινούρια (πιο στιλάτα) και κρατήστε τα παλιά ώστε να τα ξαναβάλετε στη θέση τους όταν έρθει η ώρα να ξαναμετακομίσετε.

Βάλτε στιλάτα πόμολα και χερούλια και αμέσως ο χώρος σας θα μεταμορφωθεί.

Βάλτε στιλάτα πόμολα και χερούλια και αμέσως ο χώρος σας θα μεταμορφωθεί.

Πρόσθετη βιβλιοθήκη Αγοράστε ράφια ή βιβλιοθήκες που είναι στην ίδια απόχρωση με τον τοίχο σας ώστε να φαίνονται σαν να είναι κομμάτι του τοίχου. Αν καταφέρετε να βρείτε ένα σημείο του σπιτιού με εσοχή τότε θα μπορείτε να βάλετε εκεί τη βιβλιοθήκη σας για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Βάλτε ράφια και βιβλιοθήκες στην ίδια απόχρωση με τον τοίχο για να νοιώσετε πώς ανακαινίσατε τον χώρο σας για να δημιουργήσετε την αίσθηση της εννιαίας βιβλιοθήκης

Βάλτε ράφια και βιβλιοθήκες στην ίδια απόχρωση με τον τοίχο για να νιώσετε πώς ανακαινίσατε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε την αίσθηση της ενιαίας βιβλιοθήκης.

Κρύψτε οτιδήποτε δεν σας αρέσει Αν το σπίτι που νοικιάζετε έχει αντικείμενα που δεν σας αρέσουν τότε κρύψτε τα μέχρι να αποφασίσετε να μετακομίσετε. Για παράδειγμα αν στα παράθυρα υπάρχουν περσίδες, μπορείτε είτε να τις κατεβάσετε και να τις ξαναβάλετε όταν χρειαστεί ή να τις καλύψετε με κουρτίνες.

Μια όμορφη κουρτίνα μπορεί να κρύψει προβληματικά σημεία του τοίχου που δεν σας αρέσουν να τα βλέπετε και χαλάνε το decor του υπόλοιπου σπιτιού.

Μια όμορφη κουρτίνα μπορεί να κρύψει προβληματικά σημεία του τοίχου που δεν σας αρέσουν να τα βλέπετε και χαλάνε το decor του υπόλοιπου σπιτιού.

Κουζίνα σε Ενοίκιο: Ανανεώστε την με τους πιο Οικονομικούς Τρόπους

Διακοσμήστε με τρέλα Όταν είστε σε ένα σπίτι με ενοίκιο σίγουρα δεν μπορείτε να γκρεμίσετε τοίχους, να μεγαλώσετε τα δωμάτια ή να κάνετε παρεμβάσεις πάνω στις επιφάνειές του. Αυτό που μπορείτε να κάνετε όμως άφοβα, είναι να διακοσμήσετε το σπίτι με ό,τι λαχταράει η ψυχή σας δημιουργώντας έναν όμορφο χώρο που θα σας ηρεμεί και θα σας κάνει να νοιώθετε υπέροχα.

Μην ξεχνάτε πάνω από όλα πως αυτό το σπίτι σας ανήκει (έστω και προσωρινά) και μπορείτε να το διακοσμήσετε όπως ακριβώς θέλετε. Αν για παράδειγμα, επιθυμείτε να βάλετε ένα super εκκντρικό καναπέ σαν αυτόν της φωτογραφίας τότε κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει.

Μην ξεχνάτε, πάνω από όλα, πως αυτό το σπίτι σας ανήκει (έστω και προσωρινά) και μπορείτε να το διακοσμήσετε όπως ακριβώς θέλετε. Αν για παράδειγμα, επιθυμείτε να βάλετε ένα super εκκεντρικό καναπέ σαν αυτόν της φωτογραφίας τότε κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπίτι σε Ενοίκιο: Ανακαλύψτε τα Έπιπλα που θα σας Ακολουθήσουν σε Κάθε Σπίτι

.

Αυτά τα έπιπλα θα δώσουν στιλ και θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς να χρειαστεί να πάρετε άδεια από τον σπιτονοικοκύρη.

Σπίτι στο Ενοίκιο: Όλα Όσα δεν Πρέπει να Κάνετε

.

Αν νοικιάζετε σπίτι θα πρέπει να επιλέξετε με προσοχή τα έπιπλα που θα αγοράσετε. Δείτε ποια έπιπλα να αποφύγετε και τι να επιλέξετε στη θέση τους.

Πείτε «Ναι» σε αυτές τις 7 Διακοσμητικές.... Αμαρτίες!

.

Σε αυτά τα παραπτώματα μπορείτε να υποπέσετε με τις ευλογίες των ειδικών.

Πανέξυπνα Έπιπλα για κάθε Μικρό Διαμέρισμα!

.

Δείτε τα πιο έξυπνα έπιπλα για να εξοικονομήσετε χώρο στο μικρό σας διαμέρισμα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Martha Stewart σας Αποκαλύπτει τα Μεγάλα Λάθη Διακόσμησης που Κάνετε στο Σαλόνι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γυαλιά Ηλίου και Οράσεως: Μάθετε να τα Καθαρίζετε Σωστά!