Πανέμορφες Οικογενειακές Φωτογραφίες: 5 Tips που Πρέπει να Ξέρετε για να τις Διακοσμήσετε

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πανέμορφες Οικογενειακές Φωτογραφίες: 5 Tips που Πρέπει να Ξέρετε για να τις Διακοσμήσετε

Πολύς κόσμος λατρεύει να κρεμάει οικογενειακές φωτογραφίες στο σπίτι του. Η συγκεκριμένη διακόσμηση όμως θέλει προσοχή γιατί εύκολα μπορεί να ξεπεράσει το όριο. Παρακάτω θα δείτε μερικές εύκολες συμβουλές για να τις εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας με απόλυτη επιτυχία.

Επιλέξτε τα κάδρα με προσοχή Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να επιλέξετε κάδρα σε διαφορετικά μεγέθη ώστε να φαίνεται η gallery με τις οικογενειακές φωτογραφίες πιο ενδιαφέρουσα. Επιλέξτε ορθογώνια κάδρα σε οριζόντια και κάθετη μορφή αλλά και κάδρα από διαφορετικά υλικά. Η ομοιομορφία στη διακόσμηση είναι κάτι ξεπερασμένο και πλέον ένας χώρος δείχνει πιο ενδιαφέρων αν είναι ανομοιόμορφα διακοσμημένος.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά μεγέθη κάδρων για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά μεγέθη κάδρων για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Διαλέξτε τον σωστό χώρο Ο χώρος στον οποίο θα βάλετε τα κάδρα σας μέσα στο σπίτι παίζει σημαντικό ρόλο. Μια καλή ιδέα είναι να τα βάλετε πάνω σε ένα κενό τραπέζι σε γκρουπ των τριών και ανάμεσά τους να βάλετε ένα βάζο με όμορφα φρέσκα λουλούδια. Μπορείτε επίσης να βάλετε τα κάδρα σας στη βιβλιοθήκη ανάμεσα από βιβλία αλλά και στο χολ ώστε να μην κλέβουν τα βλέμματα από τη διακόσμηση του σαλονιού σας.

Βρείτε το σωστό μέρος για να διακοσμήσετε με οικογενειακά κάδρα

Βρείτε το σωστό μέρος για να διακοσμήσετε με οικογενειακά κάδρα.

Μετατρέψτε τα κάδρα σε τέχνη Παίξτε με τις φωτογραφίες που θέλετε να κρεμάσετε στον τοίχο σας φτιάχνοντας όμορφα κολάζ ή διακοσμώντας τα κάδρα σας με διάφορα αξεσουάρ. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια gallery την οποία να ενισχύσετε βάζοντας ανάμεσα τους άλλα κάδρα με λέξεις όπως «Αγάπη» και «Οικογένεια».

Κάθετο κολάζ Μπορείτε να διακοσμήσετε το χολ σας ή κάποιον τοίχο ανάμεσα σε δύο δωμάτια βάζοντας ένα κάθετο κάδρο με τις φωτογραφίες της οικογένειας. Έτσι θα γεμίσετε τον χώρο σας και θα του δώσετε μια γλυκιά ατμόσφαιρα που ταιριάζει πολύ σε σπίτια με οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξτε όμορφα κολάζ με οικογενειακές φωτογραφίες

Φτιάξτε όμορφα κολάζ με οικογενειακές φωτογραφίες.

Αποφύγετε τις επιτραπέζιες κορνίζες Πλέον είναι μόδα να μπαίνουν τα κάδρα πάνω σε ράφια και βιβλιοθήκες. Οι παλιού τύπου επιτραπέζιες κορνίζες που στερεώνονταν μόνες τους είναι πλέον κάπως ξεπερασμένες και γι'αυτό προτιμήστε απλά κάδρα που θα βάλετε πάνω στα ράφια σας όπως στη φωτογραφία παρακάτω.

Επιλέξτε καδράκια είτε για να βάλετε στον τοίχο σας είτε σε κάποιο ράφι του δωματίου σας

Επιλέξτε κάδρα είτε για να βάλετε στον τοίχο σας είτε σε κάποιο ράφι του δωματίου σας.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες είναι όμορφο να υπάρχουν σε έναν χώρο καθώς του προσθέτουν ζεστασιά και ηρεμία. Επιλέξτε όμορφες φωτογραφίες που σας δημιουργούν θετικά συναισθήματα και βάλτε τις στον τοίχο σας είτε μέσα σε κάδρα, είτε σε μορφή κολάζ. Ενισχύστε τις φωτογραφίες σας με όμορφα logos που θα δώσουν πιο μοντέρνα πινελιά στην gallery σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε τις Φωτογραφίες σας στον Τοίχο με τους πιο Όμορφους Τρόπους

.

Αυτές είναι οι πιο ωραίες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με φωτογραφίες.

Αυτοί οι Όμορφα Διακοσμημένοι Τοίχοι θα σας Δώσουν Ιδέες για τους Δικούς σας

.

Δείτε 12 διαφορετικούς τρόπους για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με κάδρα!

Αυτά Είναι τα Μεγαλύτερα Λάθη της Διακόσμησης (τα Κάνουν Ακόμα και οι Ειδικοί)

.

Ουδείς αλάθητος! Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν 6 διακοσμητικά ατοπήματα στα οποία πέφτουν ακόμα και όσοι δηλώνουν ειδικοί!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μύγες: Ο πιο Εύκολος Τρόπος να τις Ξεφορτωθείτε μια και Καλή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς Μπορώ να Φωτίσω τα Έργα Τέχνης που Βρίσκονται στους Τοίχους του Σπιτιού μου;»