5 Βασικές Ιδέες για να Μεταμορφώσετε Οικονομικά το Καθιστικό σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

5 Βασικές Ιδέες για να Μεταμορφώσετε Οικονομικά το Καθιστικό σας!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε  μία περιουσία για να δείτε το σαλόνι σας με άλλα μάτια. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το νέο σας καθιστικό είναι μόλις 5 κινήσεις μακριά!

Το καθιστικό είναι ένα από τα δωμάτια στο οποίο περνάτε τον περισσότερο χρόνο μέσα στην ημέρα. Άρα λογικό είναι να κουράζεστε εύκολα τους ίδιους και τους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς, τα ίδια υλικά και τα ίδια μοτίβα. Υπάρχουν πολλές εύκολες, απλές και οικονομικές λύσεις που θα ανανεώσουν το περιβάλλον του καθιστικού σας. Παρακάτω θα βρείτε 5 από τις πλέον αποτελεσματικές.

Υπόθεση Καναπές: Όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε πριν τη Μεγάλη Αγορά

Χρώμα Αποτελεί την πιο εύκολη λύση για να εμφυσήσετε νέα πνοή σε οποιονδήποτε χώρο. Η διαδικασία αυτή καθαυτή δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Επιπλέον, αν δεν είστε σίγουροι για την αλλαγή, μπορείτε να περιορίσετε το νέο χρώμα σε έναν τοίχο. Φροντίστε το χρώμα που θα επιλέξετε να ταιριάζει με εκείνο που κυριαρχεί στις υπόλοιπες επιφάνειες του καθιστικού σας.

thehomeissue_saloni

Για να ανανεώσετε το σαλόνι σας μπορείτε απλά να βάλετε ένα όμορφο κάλυμμα στους καναπέδες.

Καλύμματα Τα καλύμματα δίνουν νέο look στα ήδη υπάρχοντα έπιπλά σας, ενώ σας επιτρέπουν να «κουκουλώσετε» τυχόν φθορές που δεν θέλετε να βρίσκονται σε κοινή θέα. Επιπλέον, σας προσφέρουν πληθώρα επιλογών τόσο σε χρώματα όσο και σε μοτίβα (φλοράλ, ασπρόμαυρο, κλπ.), είναι πολύ οικονομική λύση, ενώ είναι εύκολο να τα αλλάξετε και πάλι ανά πάσα στιγμή.

Αντιθέσεις Αντί να επιλέξετε τα μαξιλάρια σας με βάση τον καναπέ σας, προσπαθήστε να τα ταιριάξετε με τους τοίχους του καθιστικού σας. Αν οι τοίχοι σας είναι λευκοί ή είστε φαν της μονοχρωμίας, καλό είναι να επιλέξετε χρώματα που θα δημιουργήσουν έντονες αντιθέσεις.

thehomeissue_saloni01

Συνδυάστε τα μαξιλάρια με τους τοίχους του καθιστικού σας για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

Πίνακες και κάδρα Αν έχετε ελεύθερες επιφάνειες, δοκιμάστε να τις γεμίσετε με έναν μεγάλο πίνακα, αφίσες, ή ακόμα και πολλά μικρά κάδρα με φωτογραφίες.

6 Aξεσουάρ που Πρέπει να Έχει Κάθε Σαλόνι

Διαρρύθμιση Ο πιο άμεσος τρόπος για να αλλάξετε το look του καθιστικού σας είναι να «πειράξετε» τη διαρρύθμιση του χώρου. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε νέες γωνίες, αλλάζοντας τα σημεία αναφοράς των επίπλων σας. Για παράδειγμα, αν έχετε διαμορφώσει τη διάταξη του καθιστικού σας έτσι ώστε τα έπιπλά να «κοιτούν» προς το τζάκι, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα αναδιατάξτε με βάση κάποιο άλλο σημείο αναφοράς (πχ. την τηλεόραση σας).

12 Κινήσεις για να Διαλέξετε Έπιπλα που Μεγαλώνουν το Καθιστικό

thehomeissue_makeover002

Οι πίνακες και τα κάδρα δημιουργούν άμεσα οπτικό ενδιαφέρον.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε το Σαλόνι σας Σούπερ Στιλάτο Προσθέτοντας Μόνο Πουφ

.

Δείτε πώς θα φτιάξετε σαλόνι για βραβείο προσθέτοντας μόνο ένα-δυο πουφ.

Μόνο με 20 Ευρώ: Υπέροχες Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας

.

Αυτές είναι οι πιο οικονομικές λύσεις για να διακοσμήσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας.

Στιλάτες Κουρτίνες: Αυτές Είναι οι Καλύτερες της Σεζόν

.

Αυτές είναι οι πιο stylish επιλογές για τις κουρτίνες σας αυτή τη σεζόν.

Έτσι θα Γίνει το Κλασικό σας Σπίτι, Μοντέρνο και Εντυπωσιακό

.

Έχετε ξεμείνει με διακόσμηση από άλλη εποχή; Έτσι θα κάνετε το σπίτι σας μοντέρνο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

Διακόσμηση για Φρέσκα Σπίτια

.

Φρέσκες ιδέες και κλασικές συμβουλές διακόσμησης σας περνάνε από βασική εκπαίδευση προτού επιχειρήσετε να ανανεώσετε τον χώρο σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σικ Διακόσμηση: Υιοθετήστε την Ακολουθώντας Αυτά τα 7 Tips

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Οικονομικές Ιδέες για Ένα Στιλάτο Καθιστικό