Υπόθεση Αράχνες: Αυτά Είναι τα Σημεία που Αγαπούν αλλά Ξεχνάτε να Καθαρίσετε

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Υπόθεση Αράχνες: Αυτά Είναι τα Σημεία που Αγαπούν αλλά Ξεχνάτε να Καθαρίσετε

Δείτε τα 3 σημεία που μαζεύουν περισσότερες αράχνες και χαλάστε τους την ημέρα «γκρεμίζοντας» τα σπίτια τους.

Όσο και να μην θέλετε να το παραδεχτείτε στον εαυτό σας, υπάρχουν τουλάχιστον 3 σημεία στο σπίτι στα οποία οι αράχνες κάνουν πάρτι. Εσείς μπορεί να μην τις βλέπετε και επομένως να μην σας πολυενοχλούν αλλά καλό είναι να ξέρετε που ακριβώς γεννούν τα αυγά τους στις ντουλάπες, το μπάνιο και την κουζίνα σας.

Κάτω από τον νεροχύτη σας Ανοίξτε την πόρτα του ντουλαπιού που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη σας και κοιτάξτε στην οροφή του. Γύρω από τους σωλήνες του νεροχύτη σας θα βρείτε αρκετούς ιστούς. Οι αράχνες αγαπούν τα σημεία που δεν καθαρίζονται συχνά και η κάτω πλευρά του νεροχύτη σίγουρα είναι ένα από αυτά. Τους αρέσει η δροσιά κι έτσι στήνουν εκεί τους ιστούς τους. Προσπαθήστε να καθαρίζετε εκεί κάτω μια φορά την εβδομάδα.

Μάθετε, επίσης, ποιες είναι οι 6 κρυψώνες για μικρόβια στην κουζίνα.

thehomeissue_tip_araxnes02

Ο ιστός της αράχνης είναι ένα μικρό έργο τέχνης, αλλά όχι από αυτά που θέλετε για το σπίτι σας...

Γύρω από κουτιά και σκουπιδοτενεκέδες Υπάρχουν μερικές αράχνες που είναι «σκοτεινοί τύποι» και τους αρέσει να ζουν στο σκοτάδι και σε σημεία που έχουν ησυχία και γαλήνη ενώ ταυτόχρονα είναι και ζεστά. Πού καλύτερα, λοιπόν, από τους σκουπιδοτενεκέδες και γύρω από αυτούς; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα σημεία και καθαρίστε όλα εκείνα τα μέρη που δεν έχουν μετακινηθεί εδώ και μήνες και γενικότερα δεν συνηθίζετε να μετακινείτε.

Μέσα σε αχρησιμοποίητα παπούτσια Τα αχρησιμοποίητα παπούτσια είναι για τις αράχνες ό,τι είναι για εσάς μια πολυτελής σουίτα. Αν έχετε κάποιο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που έχετε καιρό να φορέσετε ή ένα ζευγάρι μπότες το οποίο δεν έχετε αποθηκεύσει καλά τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε να είστε σίγουροι πως μέσα σε αυτά τα παπούτσια οι αράχνες θα έχουν κάνει κατάληψη. Πριν τα φορέσετε, λοιπόν, κάντε τους ένα καλό εσωτερικό καθάρισμα για να μην βρουν μέσα τα πόδια σας δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εύκολο Καθάρισμα Σπιτιού Αυτή την Άνοιξη Χωρίς να Κουνήσετε Ούτε το Δαχτυλάκι σας (Σχεδόν)!

.

Αυτά είναι τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε για το πιο εύκολο καθάρισμα σπιτιού!

Εξαφανίστε τα Άλατα από τα πιο Δύσκολα Σημεία του Σπιτιού

.

Δείτε ποια είναι τα σημεία του σπιτιού στα οποία κάνουν κατάληψη τα άλατα, καθώς και τον πιο σίγουρο τρόπο για να τα ξεφορτωθείτε μια και καλή.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Κίνηση που θα σας Χαρίσει την πιο Οργανωμένη Κουζίνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν θα Πιστεύετε Ποιες είναι οι 10 Χρήσεις της Στάχτης στην Καθημερινότητά σας