Εντυπωσιακή διακόσμηση σε άσπρο και μαύρο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Εντυπωσιακή διακόσμηση σε άσπρο και μαύρο

Πετύχετε διακριτική πολυτέλεια μέσα από την απλότητα του πιο διαχρονικού συνδυασμού.

Αντιθέσεις σε αρμονία Το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η αρμονία μεταξύ των δύο χρωμάτων. Φροντίστε τα μεγέθη των όγκων και των μοτίβων να βρίσκονται σε ισορροπία μέσα στον χώρο.

maxalto_black_and_white_1@2x

Αυτός ο κλασικός συνδυασμός ταιριάζει με όλα τα στυλ διακόσμησης, και όχι μόνο με το μίνιμαλ, όπως λανθασμένα πιστεύουν μερικοί.

Πιπεράτες λεπτομέρειες Εκτός από το αφαιρετικό ύφος που όλοι γνωρίζουμε -και συχνά καταλογίζουμε- στους χώρους με ασπρόμαυρη διακόσμηση, ο συνδυασμός αυτός μπορεί να γίνει ο ιδανικός καμβάς για να εντάξετε στοιχεία από ασιατικές, έθνικ, μπόχο, ποπ κλπ. επιλογές στον χώρο σας.

Έτσι, ένα διακοσμητικό στοιχείο με print ζέβρας (μαξιλάρι, χαλί κλπ.), μια ξύλινη έθνικ καρέκλα και ένα ύφασμα με ντελικάτα άνθη αμυγδαλιάς ασιατικής προέλευσης συνεργάζονται τέλεια μέσα ένα τέτοιο περιβάλλον.

The big picture Κάντε τη σύγχρονη τέχνη σύμμαχό σας. Ένα έργο μεγάλων διαστάσεων λειτουργεί σαν παράθυρο στον χώρο. Διαλέξτε κάτι εντυπωσιακό, δραματικό και ταυτόχρονα φωτεινό, για να συνεχίσετε το παιχνίδι της αντίθεσης.

tamizo_project_black_and_white_2@2x

Χρησιμοποιήστε τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες του σπιτιού, π.χ. παράθυρα ή δάπεδα, σαν άλλο ένα στοιχείο της διακόσμησης.

Παίξτε με τα σχήματα Τα γεωμετρικά μοτίβα, οι γραφιστικές απεικονίσεις, οι έντονες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και τα δομικά στοιχεία (όπως είναι οι κολόνες, τα δοκάρια, οι σκάλες, τα πλακάκια) δουλεύουν υπέρ σας δίνοντας ενδιαφέρουσα προοπτική ακόμα και στον πιο βαρετό χώρο. Αξιοποιήστε τα!

Κομμάτια sur mesure Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά σε έναν χώρο. Ένα στοιχείο σχεδιασμένο και υλοποιημένο αποκλειστικά για εσάς θα προκαλεί το ενδιαφέρον όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο τοίχος του καθιστικού θα μεταμορφώσει όλο τον χώρο αν επενδυθεί με ασπρόμαυρο μάρμαρο, ενώ το ξύλινο δάπεδο θα κάνει μια ζεστή αντίθεση στην ψυχρότητα του άσπρου και του μαύρου.

Kόκκινο χαλί Εμπλουτίστε τις «ασπρόμαυρες» επιλογές σας με ιδιαίτερα prints και διακοσμητικές λεπτομέρειες . Για παράδειγμα, σε έναν χώρο που θέλετε να είναι λιγότερο αυστηρός προσθέστε ένα ύφασμα με μοτίβα toile de jouy. Ή βάλτε στο τελείωμα μιας ριγέ ασπρόμαυρης κουρτίνας ένα ύφασμα με γκρο υφή - όπως το τελείωμα στο πέτο ενός tuxedo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε στη Διακόσμηση με Λευκό Χρώμα

.

Eίναι ανάλαφρο, δροσερό και με άπειρες δυνατότητες, καθώς μεταμορφώνεται από boho ή ρομαντικό σε σοφιστικέ ή παραδοσιακό.

«Τι χαλί να βάλω σε ασπρόμαυρο σαλόνι»;

.

Απαντήσαμε στη φίλη μας Ιωάννα Πούλου για το χαλί που χρειάζεται: «Το σαλόνι μου είναι ασπρόμαυρο και θέλω να το "ζεστάνω" λίγο, τι χρώμα χαλί θα μπορούσα να επιλέξω»;

Αυτά είναι τα Καλύτερα Χρώματα για να τα Συνδυάσετε με το Μαύρο στη Διακόσμηση

.

Μάθετε ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για να τα συνδυάσετε με το μαύρο στη διακόσμηση.

4 ιδέες για πετυχημένο mix 'n' match

.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δημιουργικό και όμορφο από αρμονικές συνυπάρξεις διαφορετικών πραγμάτων. Μικρές εκπλήξεις που αναζωογονούν τον χώρο και βάζουν την προσωπική σας σφραγίδα μέσα σε αυτόν. Δείτε πώς γίνεται... σωστά το mix 'n' match!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

To… debate της διαρρύθμισης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Πουά στη Διακόσμηση