Βρείτε το στρώμα που σας ταιριάζει (video)

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παρόλο που στο κρεβάτι περνάμε το 1/3 της ζωής μας δεν αποφασίζουμε εύκολα να αλλάξουμε το στρώμα παρά μόνο όταν αρχίσει η φθορά του ή όταν αρχίσουμε να νιώθουμε τη ζημιά που έχει κάνει επάνω στο σώμα μας - μέση, μύες. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο κακός ύπνος είναι συνέπεια του άγχους και των προβλημάτων της ημέρας. Ένα καλό στρώμα έχει την ικανότητα να ξεκουράζει το σώμα και κατά συνέπεια βοηθά και το μυαλό να χαλαρώσει. Αντίθετα, ένα κακό στρώμα είναι ικανό να σας κάνει να νιώθετε ανησυχία και μόνιμη κούραση ακόμα και αν κοιμάστε 7-8 ώρες κάθε βράδυ. Μπορεί να προκαλέσει μυϊκούς και σκελετικούς πόνους ιδίως στην περιοχή του αυχένα και της μέσης. Το στρώμα είναι επένδυση στην υγεία. Δείτε τους διαφορετικούς τύπους στρωμάτων (ορθοπεδικό, ανατομικό, οικολογικό, αφρού μνήμης, στρώμα νερού) και επιλέξτε το στρώμα που είναι κατάλληλο για εσάς! Δείτε επίσης τι λέει ο τρόπος που κοιμάστε για τον χαρακτήρα σας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει τις Νέες Τάσεις Διακόσμησης για το 2015

.

Δείτε τις νέες προτάσεις στα χρώματα, τα υφάσματα και τα έπιπλα καθώς και συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων για να είναι το σπίτι σας στιλάτο και τη νέα χρονιά.

Ιδανικό Στρώμα και Χαλαρωτικό Υπνοδωμάτιο από τον Σπύρο Σούλη (VIDEO)

.

Βρείτε το κατάλληλο στρώμα για εσάς σύμφωνα με το δικό σας σωματότυπο!

Τρόποι να ζεσταθείτε και να ζεστάνετε το παιδί σας στο κρεβάτι! (video)

.

Εάν το σπίτι σας είναι κρύο σίγουρα θα είναι και η κρεβατοκάμαρά σας. Μάθετε πώς μπορείτε να ζεσταθείτε στο κρεβάτι σας αλλά και να κρατήσετε ζεστό το παιδί στη διάρκεια της νύχτας, εύκολα και οικονομικά χωρίς την ανάγκη θέρμανσης.

9 Σημαντικά Tips από τον Σπύρο Σούλη για το Σπίτι και την Καθημερινότητα (video)

.

Δείτε τα tips που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και θα λύσετε καθημερινά προβλήματα του σπιτιού με απλό, οικονομικό αλλά και οικολογικό τρόπο!

Ο Σπύρος Σούλης σας Αποκαλύπτει πώς θα Κρατήσετε το Κρύο Έξω από το Σπίτι! (VIDEO)

.

Κάντε εύκολα τις κατάλληλες κινήσεις για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια της θερμότητας στο σπίτι σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εύκολα τρικ για να φαίνονται τα δωμάτια μεγαλύτερα! (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Σημαντικά tips για το σπίτι και την καθημερινότητα (video)