Καθάρισμα ψαριών: Δεν θα Πιστεύετε τι Πρέπει να Χρησιμοποιήσετε για να μη Μυρίζουν τα Χέρια σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Καθάρισμα ψαριών: Δεν θα Πιστεύετε  τι Πρέπει να Χρησιμοποιήσετε για να μη Μυρίζουν τα Χέρια σας!

Εσείς τι κάνετε όμως για να μη μυρίζουν τα χέρια σας μετά το καθάρισμα; Εμείς από τη μεριά σας σας έχουμε μια δοκιμασμένη λύση η οποία θα διώξει κάθε άσχημη μυρωδιά από τα χέρια σας. 

Το πρώτο πράγμα στο οποίο πάει το μυαλό των περισσοτέρων για να μη μυρίζουν τα χέρια μετά το καθάρισμα των ψαριών είναι η χρήση γαντιών. Αυτή είναι και η καλύτερη επιλογή! Μα θα ήταν τρολ αν σας το γράφαμε τώρα. Το θέμα είναι τι κάνετε αν έχετε αλλεργία στο φυσικό λάστιχο (latex) ή την πούδρα των γαντιών ή στην καλύτερη απλώς δεν έχετε γάντια!

Εξαφανίστε Εύκολα την Επίμονη Μυρωδιά του Φαγητού από το Σπίτι!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι προτού ξεκινήσετε με το καθάρισμα των ψαριών να τρίψετε τα χέρια σας με αλάτι! Το θαλασσινό αλάτι ενισχύει την προστασία του δέρματος των χεριών ενώ παράλληλα αποτρέπει τη χαρακτηριστική και έντονη μυρωδιά των ψαριών να εισχωρήσει στο δέρμα. Απλώς πάρτε ένα κουτάλι της σούπας αλάτι και τρίψτε τα χέρια σας όπως θα κάνατε αν τα πλένατε με την εξής διαφορά: Επιμείνετε στην περιοχή γύρω από τα νύχια!

Χρησιμοποιήστε «ψιλό» αλάτι για να μην προκαλέσετε εκδορές στα χέρια σας.

Χρησιμοποιήστε «ψιλό» αλάτι για να μην προκαλέσετε εκδορές στα χέρια σας. Δείτε επίσης 7 Πράγματα που Μπορείτε να Καθαρίσετε Μόνο με Αλάτι.

Έτσι θα Εξαφανίσετε την Άσχημη Μυρωδιά της Σκορδαλιάς από το Στόμα σας!

Ας υποθέσουμε όμως πως ξεχάσατε το αλάτι και τώρα τα χεράκια αναβλύζουν τα αρώματα της θάλασσας δίχως σταματημό όσες φορές κι αν τα πλύνετε. Τι κάνετε; Υπάρχει λύση και πραγματικά δε σας πάει με τίποτα το μυαλό! Η λύση είναι μία και λέγεται «μαλακτικό ρούχων». Κι όμως ναι! Το μαλακτικό των ρούχων θα καλύψει τις μυρωδιές απ’ ότι ψάρι κι αν καθαρίσετε. Πλύνετε κανονικά τα χέρια σας χρησιμοποιώντας μαλακτικό αντί για κρεμοσάπουνο και διώξτε δια παντός τη μυρωδιά.

Ξεχάσατε να Αγοράσετε Μαλακτικό Ρούχων, Φτιάξτε το Μόνοι σας Στο Λεπτό!

Η ποσότητα του μαλακτικού που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε είναι ίση με αυτή της μεζούρας του απλικατέρ του κρεμοσάπουνού σας.

Η ποσότητα του μαλακτικού που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε είναι ίση με αυτή της μεζούρας του απλικατέρ του κρεμοσάπουνού σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Εξαφανίσετε τη Μυρωδιά του Κρεμμυδιού από τα Χέρια σας

.

Πέραν του ότι σας πιάνουν τα κλάματα μυρίζουν και τα χέρια σας με τον πιο δυσάρεστο τρόπο.

Δείτε τι θα Συμβεί αν Βάλετε ένα Πορτοκάλι στο Ψυγείο!

.

Με απλά υλικά γίνονται θαύματα μέσα στην κουζίνα.

Ασετόν: 6 Χρήσεις του που δεν Έχουν να Κάνουν με τα Νύχια σας

.

Εκτός από να ξεβάψετε τα κακοβαμμένα νυχάκια σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε πολλά μέρη μέσα στο σπίτι σας κυρίως ως θαυματουργό καθαριστικό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε 5 Αντικείμενα που Μπορείτε να Βάλετε στο Πλυντήριο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε Έξυπνα τα Παλιά Ασημικά σας
More in TIPS, ΣΠΙΤΙ
Δείτε 5 Αντικείμενα που Μπορείτε να Βάλετε στο Πλυντήριο

Ναι πολύ καλά διαβάζετε, το πλυντήριο είναι διαθέσιμο και για άλλα αντικείμενα που χρειάζονται και αυτά τον καθαρισμό τους.

Close