5 Έξυπνα Tips για να Αλλάξετε Καριέρα Μετά τα 40!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Έξυπνα Tips για να Αλλάξετε Καριέρα Μετά τα 40!

Η αλλαγές είναι τρομακτικές σε κάθε ηλικία, αλλά κάποιες φορές φαίνεται πως όσο μεγαλώνουμε ο φόβος αυτός γίνεται χειρότερος. Οι αλλαγές ωστόσο είναι πολλές φορές θετικές ή ακόμα και απαραίτητες.

Αν δουλεύετε για πάνω από 15-20 χρόνια, το πιθανότερο είναι πως μπορείτε να αντιληφθείτε πότε ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω: η πολιτική του γραφείου σας εξοντώνει, νιώθετε πως δεν προχωράτε και πως δεν υπάρχει καμία θετική πρόκληση στη δουλειά σας. Νιώθετε πως ήρθε η ώρα να αλλάξετε εργοδότη ή ακόμα και καριέρα! Δεν είναι μια εύκολη περίοδος, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Δείτε 5 tips που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

6 Λόγοι για να Αλλάξετε Δουλειά Αυτόν τον Σεπτέμβριο

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο γνωριμιών σας Το να στέλνετε βιογραφικά δεν θα σας βοηθήσει και πολύ. Αυτό που μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο είναι οι παλιοί σας συνάδελφοι και οι φίλοι. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε εταιρείες που κάνουν προσλήψεις και θα δείξουν πραγματικό ενδιαφέρον γι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε. Βρείτε ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς και έχουν τους ίδιους στόχους. Αυτοί θα αποτελέσουν το νέο σας εργασιακό περιβάλλον.

καριέρα

Αυτό που μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο είναι οι παλιοί σας συνάδελφοι και οι φίλοι.

Δείξτε τι μπορείτε να κάνετε Σε αυτό το σημείο της καριέρας σας έχετε ήδη αποδείξει αυτά που μπορείτε να κάνετε. Έχετε περάσει από δύσκολες περιόδους, έχετε βγει από αυτές και έχετε μάθει. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεστε λιγότερη εκπαίδευση. Όλα τα παραπάνω πρέπει να τα δείξετε στον υποψήφιο εργοδότη σας, έτσι ώστε να γνωρίζει πως η εμπειρία σας είναι χρήσιμη για την εταιρεία του.

καριέρα

Έχετε ήδη περάσει από δύσκολες περιόδους, έχετε βγει από αυτές και έχετε μάθει.

Τips για Εργαζόμενους: 7 Τρόποι για να Τελειώνετε πιο Γρήγορα τη Δουλειά σας

Να είστε τολμηροί Μπορείτε να κάνετε δύσκολες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και ίσως ερωτήσεις-πρόκληση για την εταιρεία. Αν είστε γυναίκα και έχετε μάθει να είστε συγκαταβατική, ίσως ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας αυτή τη στάση και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με θάρρος. Έχετε εμπειρία, έχετε γνώμη και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Οι επιχειρήσεις θα το εκτιμήσουν.

καριέρα

Έχετε εμπειρία, έχετε γνώμη και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις.

Βρείτε έναν μέντορα Οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει μεγάλη πορεία στην επαγγελματική τους ζωής επικεντρώνονται στην ουσία, φέρνουν εις πέρας αυτό που έχουν να κάνουν και δεν αγχώνονται για μικροπράγματα. Βρείτε έναν τέτοιο άνθρωπο και εμπνευστείτε τον για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας.

καριέρα

Οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση.

6 πανέξυπνοι diy τρόποι για να οργανώσετε το γραφείο σας (και να αγαπήσετε λίγο παραπάνω τη δουλειά σας)

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία Παρόλο που υπάρχει η αντίθετη άποψη, η ηλικία δεν επηρεάζει τις τεχνολογικές γνώσεις. Η τεχνολογία είναι σημαντικό μέρος της κοινωνίας, το ίδιο κι εσείς. Πιθανώς ήδη γνωρίζετε να χρησιμοποιείτε αρκετές εφαρμογές πάνω στο κομμάτι της δουλειάς. Μην αφήσετε υποψήφιους εργοδότες να πιστέψουν ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο. Δείξτε τους αυτά που γνωρίζετε και εφαρμόστε τα στην πράξη.

καριέρα

Η τεχνολογία είναι σημαντικό μέρος της κοινωνίας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Διαφορετικοί Τρόποι για να Ζεσταθείτε Αυτόν τον Χειμώνα

.

Αυτά είναι τα καλύτερα χειμερινά gadgets που θα σας ζεστάνουν τις κρύες μέρες και νύχτες.

5 Αλλαγές στο Υπνοδωμάτιο που θα σας βοηθήσουν να Κοιμάστε Καλύτερα

.

Συμβουλές για να βελτιώσετε το υπνοδωμάτιο σας και να κοιμάστε καλύτερα.

Αυτό Είναι το Νέο Stick για Selfies που θα σας Ενθουσιάσει!

.

Αυτό είναι το νέο στικ για selfies που έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους!

Αυτό Είναι το Κόλπο για να Καταφέρετε να Οργανώσετε το Σπίτι σας!

.

Λαμβάνοντας υπόψη μερικά βασικά πράγματα θα καταφέρετε να παραμείνετε οργανωμένοι.

Αυτά Είναι τα πιο Κοινά Οικονομικά Λάθη που Κάνουν οι Άνθρωποι κάτω των 40 Ετών

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε αυτά τα πολύ συχνά οικονομικά λάθη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Μόνοι σας Αυτόν τον Εύκολο Χαλβά για την Καθαρά Δευτέρα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πίτσα
Μια Πίτσα που δεν θα σας Γεμίσει Καθόλου Ενοχές!