3 Τρόποι για να Έχετε Πολύ Καλύτερη Διάθεση Μέσα στο Σπίτι σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

3 Τρόποι για να Έχετε Πολύ Καλύτερη Διάθεση Μέσα στο Σπίτι σας!

Αναβαθμίστε το σπίτι σας αφιερώνοντας μια μικρή γωνιά του στην προσωπική σας χαλάρωση και ευεξία.

Πόσες δικαιολογίες μπορείτε να σκεφτείτε προκειμένου να μην αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας; Σίγουρα δεκάδες - άλλες συνηθισμένες κι άλλες πιο ευφάνταστες. Το θέμα, όμως, είναι ότι όλες καταρρίπτονται εύκολα αν αναλογιστείτε ότι μπορείτε να επιτύχετε την ψυχική ανανέωση που ονειρεύεστε χωρίς να βγείτε από το σπίτι. Αρκούν μερικές επεμβάσεις για να αποκτήσετε το δικό σας χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Για να σας διευκολύνουν να βρείτε πιο γρήγορα και εύκολα το δρόμο προς την προσωπική σας ηρεμία, σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν με αλλάξετε το σπίτι και την ψυχολογία σας!

Φέρτε το γυμναστήριο στο σπίτι Μπορεί να μη βρίσκετε χρόνο για γυμναστική ή να θεωρείτε ότι η συνδρομή σε αυτό αποτελεί πολυτέλεια. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ήρθε η ώρα να τον ξεπεράσετε μεταφέροντας το γυμναστήριο στο σπίτι σας! Πώς θα το καταφέρετε; Απλά, φροντίστε να προμηθευτείτε τον βασικό εξοπλισμό. Αυτός περιλαμβάνει ένα λάστιχο, βαράκια (από 1 ως 3 κιλά) κι ένα στρώμα. Το συνολικό κόστος τους, άλλωστε, είναι μικρό μπροστά στα απίστευτα οφέλη που θα αποκομίσετε από την τακτική άσκηση: πέρα από καλύτερη εμφάνιση και φυσική κατάσταση, η γυμναστική θα βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σας καθώς ενισχύει την παραγωγή των ορμονών που σχετίζονται με την καλή διάθεση! 

σπίτι

Η άσκηση φτιάχνει τη διάθεση. Γυμναστείτε μέσα στο σπίτι.

Ψυχολογία και Ακαταστασία: Τι Σημαίνει το ότι Είστε Ακατάστατοι;

Πρασινίστε τον χώρο σας Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι έρευνες που αποφαίνονται ότι η ενασχόληση με τα φυτά και την κηπουρική συμβάλλει στη μείωση εμφάνισης καρδιοαγγειακών νοσημάτων και τη κακής χοληστερόλης αλλά και στην αντιμετώπιση του διαβήτη. Με άλλα λόγια, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις καλοί λόγοι για να πιάσετε το φτυάρι και την τσάπα. Συνθηκολογήστε, λοιπόν, με τους πράσινους φίλους μας και χαρίστε τους περίοπτη θέση στο σπίτι αλλά και την καθημερινότητά σας. Και επειδή κάθε αρχή είναι δύσκολη, μπορείτε να ξεκινήσετε την κηπουρική από τα εύκολα και οικονομικά: φυτέψτε μυρωδικά, όπως το δεντρολίβανο, το θυμάρι, ο βασιλικός και ο δυόσμος. 

Παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους μας περιορίζει το καθημερινό στρες, μας χαλαρώνει και μας δίνει… χρόνια. Επιπλέον, μας προσφέρει στιγμές πραγματικής εσωτερικής ανανέωσης. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα επιτραπέζια παιχνίδια μπορεί να αποτελέσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και να εκτοξεύσουν την ενέργειά σας στα ύψη. Τα καλά νέα είναι ότι τα επιτραπέζια χωρίζονται σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες (πχ. γνώσεων, στρατηγικής, τύχης) ή τα μέσα που απαιτούνται για να παιχτούν (πχ. πιόνια, κάρτες, τράπουλα). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε αρκετά παιχνίδια που να καλύπτουν τα γούστα όλης της παρέας. Όσο για πού θα τα αποθηκεύσετε; Το coffee table και η βιβλιοθήκη του καθιστικού σας αποτελούν τις καλύτερες επιλογές. 

Τα Χρώματα που Φτιάχνουν την Ψυχολογία σας

σπίτι

Καλέστε φίλους στο σπίτι και παίξτε επιτραπέζια. Θα περάσετε όμορφα χαλαρώνοντας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Έχετε μια Όμορφη Μέρα!

.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ξεκινήστε την ημέρα σας με αυτόν τον τρόπο για να είστε χαρούμενοι μέχρι να πέσετε για ύπνο!

3 Βιώσιμα Καθαριστικά Προϊόντα που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

.

Τα καθαριστικά προϊόντα συνήθως περιέχουν αρκετά χημικά που σε βάθος χρόνου μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία.

Τελικά τα Σεντόνια Μιλάνε και Λένε Πολλά! Τι Λένε για τον Χαρακτήρα σας;

.

Τι λένε τα σεντόνια σας για τον χαρακτήρα σας; Λένε πολλά και εμείς τα ανακαλύψαμε!

8 Λόγοι για τους Οποίους Πρέπει να Αλλάξετε Δουλειά!

.

Μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα και να αλλάξετε δουλειά;

Πέντε Ασκήσεις που Βελτιώνουν την Κακή Διάθεση

.

Νιώθετε στεναχωρημένοι, αγχωμένοι, καταθλιπτικοί; Η γυμναστική θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την κακή ψυχολογία.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι Τροφές που σας Κάνουν να Δείχνετε Μεγαλύτεροι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα Gadget Μπάνιου που δεν Ξέρετε ότι Θέλετε