Χάρτινα Ποτηράκια Καφέ: Να τι Μπορείτε να Κάνετε με Αυτά!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Χάρτινα Ποτηράκια Καφέ: Να τι Μπορείτε να Κάνετε με Αυτά!

Στην Αμερική μόνο χρησιμοποιούνται καθημερινά πάνω από 400 εκατομμύρια χάρτινα ποτηράκια καφέ. Στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι αντίστοιχο σε μικρότερη κλίμακα. Δείτε λοιπόν, τι να κάνετε με όλα αυτά τα χάρτινα ποτηράκια από τον καφέ που πίνετε καθημερινά.

Ποτηράκια για πάρτι Σε αυτό το project θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καινούρια χάρτινα ποτηράκια γιατί τα ήδη χρησιμοποιημένα δεν γίνεται να πλυθούν καθώς θα χαλάσουν. Βάψτε τα ποτηράκια με ακρυλική μπογιά για να τους δώσετε μια πιο παιχνιδιάρικη όψη και να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε στο πάρτι του παιδιού σας. Με αυτόν τον τρόπο θα γλυτώσετε χρήματα αγοράζοντας απλά μονόχρωμα ποτήρια (που είναι πιο φθηνά από τα πολύχρωμα) και βάφοντάς τα στη συνέχεια με τις μπογιές του παιδιού σας.

Βάψτε με ακρυλική μπογιά τα ποτήρια σας.

Βάψτε με ακρυλική μπογιά τα ποτήρια σας.

Για να πετύχετε το βάψιμο των ποτηριών θα χρειαστείτε ακρυλική μπογιά και νερό. Βάλτε σε ένα μπολάκι 1/2 κ.γ. μπογιά και διαλύστε με νερό. Πάρτε ένα φλατ πινέλο και τραβήξτε λωρίδες με όποιον τρόπο σας αρέσει πάνω στο ποτηράκι σας. Προσέξτε μόνο να μην βάλετε τη μπογιά κοντά στο στόμιο του ποτηριού γιατί οι καλεσμένοι σας θα λερωθούν.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι.

6 Εναλλακτικές Χρήσεις για το Συρματάκι της Κουζίνας

Συσκευασία δώρου Κατά καιρούς σας έχουμε δείξει διάφορους τρόπους για να τυλίγετε με εναλλακτικούς τρόπους τα δώρα σας. Ε αυτός λοιπόν, είναι ο αγαπημένος μας. Κόψτε ένα ποτηράκι από το στόμιο μέχρι 3 εκατοστά βάθος και ανά 4 περίπου εκατοστά περιμετρικά.

Αρχικά το ποτήρι σας θα είναι κάπως έτσι (αφού το κόψετε και περάσετε τα τρουκς).

Αρχικά το ποτήρι σας θα είναι κάπως έτσι (αφού το κόψετε και περάσετε τα τρουκς).

Βάλτε τρουκς με το ειδικό εργαλείο (θα βρείτε και το εργαλείο και τα τρουκς σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας) πάνω στο ποτήρι. Κολλήστε πολύχρωμη αυτοκόλλητη ταινία στο στόμιο για πιο όμορφο αποτέλεσμα και περάστε μια κορδελίτσα ή ένα σχοινί μέσα από τις τρύπες για να κλείσει η συσκευασία σας.

Δείτε πόσο όμορφες γίνονται οι συσκευασίες δώρου με τη χρήση χάρτινων ποτηριών.

Δείτε πόσο όμορφες γίνονται οι συσκευασίες δώρου με τη χρήση χάρτινων ποτηριών.

Γλάστρα Ένας ακόμα ενδιαφέρον τρόπος για να χρησιμοποιήσετε πλαστικά ποτηράκια ή δοχεία είναι ως γλάστρες. Βάψτε τα ποτήρια με διαλυμένη σε νερό ακρυλική μπογιά (θα βρείτε ακρυλικές μπογιές σε βιβλιοπωλεία ή χρωματοπωλεία) και φυτέψτε κανονικά τα φυτά σας βάζοντας χώμα και σπόρους ή έτοιμα λουλούδια με μεταφύτευση από άλλα γλαστράκια.

Φτιάξτε όμορφα γλαστράκια.

Φτιάξτε όμορφα γλαστράκια.

Βαμβάκι: 9 Απίστευτες Χρήσεις που δεν Σκεφτήκατε Ποτέ

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από τα Starbucks και την Alliance for the Environmental Innovation, κάθε χάρτινο κύπελλο χαρτί που κατασκευάζεται είναι υπεύθυνο για εκπομπή 100 γραμμαρίων διοξειδίου του άνθρακα.

Γιρλάντα για διακόσμηση Διακοσμήστε το σπίτι σας για ένα πάρτι φτιάχνοντας την πιο fan γιρλάντα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μερικά πλαστικά ποτηράκια σε διάφορες αποχρώσεις, να τους κάνετε στη βάση (ακριβώς στο κέντρο) μια τρύπα με οδοντογλυφίδα και να περάσετε μέσα από τις τρύπες σχοινί. Κολλήστε ανά δύο τα ποτηράκια με πουά αυτοκόλλητη ταινία ή βάλτε στο στόμιο ταινία διπλής όψης και κολλήστε πάνω ό,τι θέλετε. Αν έχετε ποτηράκια από καφέ, μπορείτε είτε να τα ντύσετε με αυτοκόλλητη ταινία ή να τα βάψετε για να πετύχετε παρόμοιο αποτέλεσμα.

Φτιάξτε υπέροχες γιρλάντες.

Φτιάξτε υπέροχες γιρλάντες.

6 Φανταστικές Χρήσεις για τη Φλούδα του Καρπουζιού που Έμεινε

Γιρλάντα με λαμπάκια Μπορείτε επίσης να φτιάξετε εύκολα μια γιρλάντα με λαμπάκια για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας. Κάντε μικρές τρύπες στα ποτηράκια σας και περάστε μέσα από κάθε τρύπα ένα λαμπάκι. Στερεώστε το λαμπάκι εσωτερικά με λίγη αυτοκόλλητη ταινία.

Χρησιμοποιήστε λαμπάκια και χάρτινα ποτήρια για να φτιάξετε την πιο φωτεινή γιρλάντα για το μπαλκόνι.

Χρησιμοποιήστε λαμπάκια και χάρτινα ποτήρια για να φτιάξετε την πιο φωτεινή γιρλάντα για το μπαλκόνι.

Διακοσμητικό στεφάνι Το πιο απλό diy διακοσμητικό που μπορείτε να φτιάξετε με χάρτινα ποτηράκια είναι το εξής. Πάρτε ποτηράκια τοποθετήστε τα το ένα μέσα στο άλλο, ασφαλίστε τα στη θέση τους με λίγη κόλλα και κρεμάστε το στεφάνι που θα φτιάξετε όπου θέλετε μέσα στο σπίτι με δύο κορδέλες (δείτε το δέσιμο που θα κάνετε στην παρακάτω εικόνα).

Το πιο γρήγορο και εύκολο στεφάνι!

Το πιο γρήγορο και εύκολο στεφάνι!

Παραμάνα: 7 Έξυπνες Χρήσεις που θα σας Λύσουν τα Χέρια!

Σετ ζωγραφικής Πάρτε πλαστικά πιατάκια, ζωγραφίστε με μαρκαδόρο έναν κύκλο και κολλήστε ένα ποτηράκι με το στόμιο προς τα κάτω. Φτιάξτε με λίγο χαρτόνι ένα κυκλάκι και περάστε το μέσα από ένα χάρτινο τετραγωνάκι για να στολίσετε το καπέλο σας (όπως στην εικόνα). Κόψτε τη βάση του ποτηριού για να χρησιμεύσει το ποτηράκι ως θήκη για μαρκαδόρους και κηρομπογιές.

Τα παιδάκια σας θα ενθουσιαστούν!

Τα παιδάκια σας θα ενθουσιαστούν!

Λάμπα Αν έχετε απλή χάρτινη ή υφασμάτινη στρογγυλή λάμπα και θέλετε να την ανανεώσετε, τότε απλά πάρτε μερικά ποτηράκια χάρτινα ή πλαστικά και κολλήστε τα πάνω στη λάμπα, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Η μπάλα μεταμορφώνεται σε εκπληκτικό διακοσμητικό αντικείμενο βάζοντας πάνω της ποτηράκια.

Η λάμπα μεταμορφώνεται σε εκπληκτικό διακοσμητικό αντικείμενο βάζοντας πάνω της ποτηράκια.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αρκετά ποτηράκια και πιστόλι ζεστής κόλλας. Αν δεν έχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλή κόλλα για χαρτί ή πλαστικό που θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία.

Άλλο πράγμα..

Άλλο πράγμα..

5 Καθημερινά Αντικείμενα και οι Εντυπωσιακές Οικιακές Χρήσεις τους!

Αξεσουάρ για πάρτι Θέλετε να κάνετε πάρτι στο κοριτσάκι σας και ψάχνετε να βρείτε μια ωραία ιδέα για δωράκια για τις φίλες του παιδιού σας; Φτιάξτε όμορφες πριγκιπικές στέκες που θα φορέσουν όλα τα κοριτσάκια στο πάρτι και θα τους αρέσουν πολύ. Θα χρειαστείτε χάρτινα ποτηράκια, φουντίτσες, μαρκαδόρους, κόλλα και απλές μαύρες στέκες. Περάστε τη στέκα μέσα από το ποτηράκι κάνοντας σε αυτό δύο μικρές τρύπες. Κολλήστε τη στέκα εσωτερικά στο ποτήρι για να μείνει στη θέση του το ποτήρι και κόψτε το πάνω μέρος του ποτηριού όπως φαίνεται στην εικόνα. Ζωγραφίστε τα ποτηράκια σε ό,τι αποχρώσεις θέλετε και κολλήστε στις γωνίες που δημιουργήθηκαν φουντίτσες.

Το πιο κοριτσίστικο diy γίνεται με ένα χάρτινο ποτηράκι και μια στέκα.

Το πιο κοριτσίστικο diy γίνεται με ένα χάρτινο ποτηράκι και μια στέκα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Απίστευτες Χρήσεις της Κιμωλίας Μέσα στο Σπίτι

.

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας με λίγη κιμωλία.

13 Εναλλακτικές Χρήσεις για τα Αρωματικά Μαντηλάκια

.

Αυτές οι πανέξυπνες χρήσεις θα σας κάνουν να δείτε τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου... με άλλο μάτι!

Για να Κρεμάσετε Ολόισια ένα Κάδρο Πρέπει να Ξέρετε Αυτό

.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κρεμάσετε έναν πίνακα ολόισια στον τοίχο.

7 Μεγάλα Λάθη στη Διακόσμηση του Σπιτιού που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε!

.

Διαβάστε ποιες είναι οι πιο ξεπερασμένες ιδέες διακόσμησης και πώς να τις αποφύγετε στο σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Εξαφανίσετε την Άσχημη Μυρωδιά Μετά το Σφουγγάρισμα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Πιο Απλό Κόλπο που θα σας Χαρίσει την πιο Καθαρή Κουζίνα!