9 Trends Διακόσμησης που θα Δείτε Φέτος Παντού!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

9 Trends Διακόσμησης που θα Δείτε Φέτος Παντού!

Μπορεί κάποιοι βασικοί κανόνες διακόσμησης να μην αλλάζουν αλλά κάθε χρόνο εμφανίζονται καινούργια διακοσμητικά trends τα οποία τείνουν να ακολουθούν όλο και περισσότεροι. Δείτε ποια είναι τα 9 πιο δυνατά trends αυτή τη στιγμή στη διακόσμηση. 

Μαύρες ανοξείδωτες συσκευές Κάθε λίγα χρόνια αλλάζουν τα χρώματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα μας. Το μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι φαίνεται να είναι το trend που θα δούμε να κυριαρχεί σε ηλεκτρικές συσκευές και μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί προσθέτει σοφιστικέ χαρακτήρα στις κουζίνες μας. Επίσης οι μαύρες ανοξείδωτες συσκευές δημιουργούν ωραία αντίθεση με ανοιχτόχρωμους τοίχους (που συνήθως επιλέγουμε για τις κουζίνες μας) αλλά και εντυπωσιακές παλ ταπετσαρίες.

Πώς να Βάλετε Σιγά-Σιγά την Ανοιξιάτικη Διακόσμηση στο Σπίτι σας

Tip Συνδυάστε στην κουζίνα σας τις μαύρες ανοξείδωτες συσκευές με γκρι αποχρώσεις στους τοίχους και στα ντουλάπια καθώς το γκρι είναι επίσης ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν. Το baby pink συνδυασμένο με μαύρες συσκευές είναι ακόμα μια ιδέα που δεν συναντάμε συχνά και δημιουργεί ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα σε μια κουζίνα.

Οι μαύρες ανοξείδωτες συσκευές είναι must.

Οι μαύρες ανοξείδωτες συσκευές είναι must.

Οι τραπεζαρίες παραμένουν στο προσκήνιο Μπορεί πολλοί διακοσμητές να προτείνουν να καταργήσουμε σιγά-σιγά τις τραπεζαρίες και να τις συγχωνεύσουμε με το σαλόνι ή την κουζίνα, μετατρέποντας ταυτόχρονα τις τραπεζαρίες σε γραφεία ή χώρους ψυχαγωγίας, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Οι τραπεζαρίες διακοσμούνται φέτος πιο χαλαρά με όμορφα μοντέρνα έπιπλα που δεν είναι αυστηρά και συντηρητικά όπως συνηθιζόταν παλαιότερα.

Έξτρα tip Συνδυάστε διαφορετικές καρέκλες μεταξύ τους στην τραπεζαρία σας για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα στη διακόσμηση του χώρου σας.

Οι τραπεζαρίες παραμένουν στο προσκήνιο και διακοσμούνται πλέον πιο χαλαρά.

Οι τραπεζαρίες παραμένουν στο προσκήνιο και διακοσμούνται πλέον πιο χαλαρά.

Συνδυάστε διαφορετικούς τύπους ντουλαπιών Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε συνηθίσει σε έναν τύπο ντουλαπιών στην κουζίνα. Φέτος βλέπουμε πιο έντονα από ποτέ να συνδυάζονται διαφορετικοί τύποι ντουλαπιών δίνοντας στην κουζίνα περισσότερο στιλ και χαρακτήρα.

Έτσι θα Διακοσμήσετε Όλους τους Χώρους του Σπιτιού με 50 Ευρώ!

Φέτος οι κουζίνες διακοσμούνται με 2 τύπους και αποχρώσεις ντουλαπιών.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, τα πάνω ντουλάπια στη συγκεκριμένη κουζίνα είναι γκρι με κύματα και τα κάτω ντουλάπια είναι πιο απλά και μίνιμαλ.

Πατώματα που ζεσταίνονται Τα πατώματα που ζεσταίνονται είναι ένα trend που έχει ήδη αρχίσει να αποκτάει φανατικό κοινό. Μέχρι τώρα αυτά τα πατώματα χρησιμοποιούνταν κυρίως στο μπάνιο αλλά πλέον πολλοί τα προτιμούν και για την είσοδο του σπιτιού.

thehomeissue_trends06

Τα θερμαινόμενα πατώματα χρησιμοποιούνται σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και προσφέρουν έξτρα ζεστασιά.

Καθρέφτες με χαρακτήρα Οι καθρέφτες είναι φέτος ένα από τα πιο δυνατά trends. Άλλωστε ένας καθρέφτης με χαρακτήρα δίνει πολύ στιλ σε όλο το χώρο. Ειδικά στο μπάνιο, οι καθρέφτες με ιδιαίτερο κόψιμο θα χρησιμοποιηθούν πολύ για να αναβαθμίσουν το μπάνιο μας και να του δώσουν έξτρα πόντους στιλ.

Το γνωρίζατε πως οι καθρέφτες δίνουν ενέργειας σύμφωνα με το φενγκ σούι; Δυστυχώς αυτή η ενέργεια μπορεί αν είναι και αρνητική αν δεν τοποθετήσετε τον καθρέφτη σας στο σωστό σημείο. Ποιο είναι το σωστό σημείο; Στο χολ δεν πρέπει ο καθρέφτης να βλέπει την πόρτα του σπιτιού, ενώ στο υπνοδωμάτιο δεν πρέπει να είναι απέναντι από το κρεβάτι.

Φενγκ Σούι Tips για να Φέρετε την Παλιά σας Σχέση Πίσω

Οι καθρέφτες γίνονται οι πρωταγωνιστές στη διακόσμηση.

Οι καθρέφτες γίνονται οι πρωταγωνιστές στη διακόσμηση.

Η επιστροφή των μπιντέδων Μπορεί οι μπιντέδες να ήταν στη μόδα πριν από πολλά χρόνια αλλά όπως φαίνεται η επιστροφή τους είναι γεγονός. Στην Αμερική το 2015 το 5% των σπιτιών είχε μπιντέ στο μπάνιο του ενώ το 2016 το ποσοστό δείχνει να αυξάνεται συνεχώς.

Η μεγάλη επιστροφή των μπιντέδων!

Η μεγάλη επιστροφή των μπιντέδων!

Σαλόνια χωρίς τηλεοράσεις Όλο και περισσότερος κόσμος βγάζει σιγά-σιγά τις τηλεοράσεις από το σαλόνι τοποθετώντας τις σε υπνοδωμάτια ή ακόμα και στην κουζίνα. Η αλήθεια είναι άλλωστε πως το σαλόνι είναι ένας χώρος μέσα στον οποίο η οικογένεια έρχεται πιο κοντά, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί ακόμα πιο εύκολα αν δεν υπάρχει τηλεόραση. Διακοσμήστε τους τοίχους με κάδρα, πίνακες ζωγραφικής, gallery δικών σας έργων, κολάζ φωτογραφιών ή gallery με καθρέφτες που επίσης είναι πολύ στη μόδα φέτος και βγάλτε την τηλεόραση από το τοπίο.

Διακόσμηση με Πολύχρωμα Έπιπλα που θα Δώσουν Χρώμα και Ζωντάνια στο Χώρο σας

Η τηλεόραση πλέον δεν θεωρείται απαραίτητο στοιχείο του σαλονιού.

Η τηλεόραση πλέον δεν θεωρείται απαραίτητο στοιχείο στη διακόσμηση του σαλονιού.

Κάντε το τζάκι το επίκεντρο της διακόσμησης Το τζάκι αποκτάει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού μας μέσα στο 2016. Έτσι αν είχατε σκοπό να βάλετε την τηλεόρασή σας πάνω από το τζάκι σας, ίσως θα πρέπει να αλλάξετε γνώμη. Αφήστε το τζάκι σας να λάμψει δίνοντάς του τον κεντρικό ρόλο στη διακόσμηση του σαλονιού σας. Τον χειμώνα μπορείτε να το λειτουργείτε κανονικά ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι μπορείτε να το διακοσμήσετε με κεριά, πίνακες ή λουλούδια.

Το τζάκι γίνεται το επίκεντρο της διακόσμησης σε πολλά σαλόνια.

Το τζάκι γίνεται το επίκεντρο της διακόσμησης σε πολλά σαλόνια.

Μια ιδέα διακόσμησης που μας αρέσει πολύ γαι τους ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς μήνες είναι να τοποθετήσετε μέσα στο τζάκι σας ένα παλιό ποτιστήρι με όμορφα πολύχρωμα λουλούδια.

Μια ιδέα διακόσμησης που μας αρέσει πολύ για τους ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς μήνες είναι να τοποθετήσετε μέσα στο τζάκι σας ένα παλιό ποτιστήρι με όμορφα πολύχρωμα λουλούδια μέσα σε αυτό.

Διακοσμήστε το μπάνιο σας όπως το υπόλοιπο σπίτι Το 2016 τα μπάνια διακοσμούνται όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Μια πολυθρόνα, ένα χαλάκι, μερικά κεριά και ένα μπουκέτο με λουλούδια αρκούν για να δώσουν στιλ στο χώρο. Βέβαια, δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν τόσο μεγάλα μπάνια ώστε να χωρέσουν μια ολόκληρη πολυθρόνα μέσα σε αυτά (βλέπε Kim Kardashian) αλλά σίγουρα μπορούν να τα στολίσουν με όμορφα, μικρά διακοσμητικά που θα το βοηθήσουν να αναδειχτεί.

9 Ιδέες που Μπορείτε να «Κλέψετε» από ένα Μικροσκοπικό Σπίτι

thehomeissue_mpanio

Το μπάνιο διακοσμείται πλέον σαν κανονικό δωμάτιο.

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά trends που βλέπουμε ήδη να κυριαρχούν σε πολλά καινούργια σπίτια. Υιοθετήστε όποια από αυτά θέλετε ή ακολουθήστε το δικό σας ένστικτο δημιουργώντας ένα σπίτι σύμφωνα με τα δικά σας γούστα. Άλλωστε η διακόσμηση του σπιτιού πρέπει πάντα να γίνεται πρώτα από όλα με γνώμονα το τι αρέσει σε εσάς και όχι το τι είναι στη μόδα. Μην ξεχνάτε πως ο βασικός κανόνας που κυριαρχεί φέτος στη διακόσμηση του σπιτιού είναι πως «η ομοιομορφία πέθανε και η διαφορετικότητα-πρωτοτυπία σε κάθε δωμάτιο είναι το απόλυτο must».

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Αγαπήσετε την Μικρή σας Κουζίνα

.

Μετατρέψτε την μικρή σας κουζίνα σε έναν χώρο που θα λατρέψετε.

Μοναδική Διακόσμηση με Έμπνευση από τη Φύση

.

Τρόποι για να διακοσμήσετε με έμπνευση από τη φύση.

Δώστε Στιλ στο Σπίτι σας με Αυτές τις Αποχρώσεις!

.

Αυτές είναι οι καλύτερες αποχρώσεις για το σπίτι σας αυτή τη σεζόν.

Σικ Διακόσμηση στο Υπνοδωμάτιο: Μεταμόρφωση Τώρα!

.

Κάντε το υπνοδωμάτιό σας το πιο στιλάτο δωμάτιο του σπιτιού. Δείτε πώς...


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Βάλετε Σιγά-Σιγά την Ανοιξιάτικη Διακόσμηση στο Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Trend Alert: Μάθετε Ποιες Tάσεις Ήρθαν για να Μείνουν και Ποιες Φεύγουν!