Ανανέωση Τώρα: 8 Οικονομικοί Τρόποι για να την Πετύχετε

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ανανέωση Τώρα: 8 Οικονομικοί Τρόποι για να την Πετύχετε

Ψάχνετε έξυπνες ιδέες για ανανέωση; Εδώ θα βρείτε 8 τρόπους για να καταφέρετε να αλλάξετε το σπίτι και τη διάθεσή σας χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή, όλοι νιώθουμε την ανάγκη να αλλάξουμε τον χώρο μας. Ευτυχώς, ακόμα και οι πιο απλές κινήσεις, προσθήκες ή ανταλλαγές μπορούν να ανανεώσουν σπίτι σας στη στιγμή. Οι περισσότερες, δε, από αυτές είναι τόσο οικονομικές που δεν θα τις καταλάβει το... πορτοφόλι σας!

Coffee Table Αποτελεί το κεντρικό σημείο του καθιστικού σας και, έτσι, ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή σε αυτό, θα φέρει αέρα ανανέωσης σε ολόκληρο τον χώρο. Φροντίστε, λοιπόν, να το καθαρίσετε καλά και, εφόσον χρειάζεται, να το περάσετε με λίγο βερνίκι. Η επιφάνειά του θα λάμψει και θα φαίνεται σαν καινούριο! Τέλος, ασχοληθείτε ξανά με τη διακόσμησή του: αλλάξτε τη θέση στα αξεσουάρ σας, μετακινήστε ή αφαιρέστε κάποια από αυτά. Σε γενικές γραμμές, ο αριθμός των αντικειμένων που υπάρχουν στο coffee table σας είναι καλύτερο να παραμένει περιορισμένος αν θέλετε να πετύχετε ένα φρέσκο, μοντέρνο και καθαρό οπτικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε εδώ πώς θα μετατρέψετε τα αξεσουάρ σας σε σταρ της διακόσμησης.

Να θυμάστε ότι το υλικό του coffee table σας αναδεικνύεται περισσότερο όταν είναι λιτά διακοσμημένο.

Να θυμάστε ότι το υλικό του coffee table σας αναδεικνύεται περισσότερο όταν είναι λιτά διακοσμημένο.

Φυτά Δεν χρειάζεται να αγοράσετε φυτά και λουλούδια της εποχής για να ανανεώσετε το χώρο σας. Αρκεί να αλλάξετε θέση στις γλάστρες σας για να δείτε το χώρο σας με άλλο μάτι.

Ντουλάπα Καθαρίστε καλά την ντουλάπα σας και αποθηκεύστε ξεχωριστά τα ρούχα, τις κουβέρτες, τα παπλώματα και τις θήκες που δεν χρειάζεστε πια λόγω εποχής. Στη συνέχεια, διπλώστε και βάλτε σε τάξη τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες και τις πετσέτες σας και ταξινομήστε τα ανά χρώμα και χρήση. Τέλος, φροντίστε να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας λευκά είδη σε περίοπτη θέση έτσι ώστε να μπορείτε να τα βρίσκετε εύκολα και γρήγορα.

Τα γλαστράκια με φρέσκα μυρωδικά θα ανανεώσουν την κουζίνα σας άμεσα και οικονομικά!

Τα γλαστράκια με φρέσκα μυρωδικά θα ανανεώσουν την κουζίνα σας άμεσα και οικονομικά!

Έπιπλα Πειραματιστείτε με τη διαρρύθμιση των επίπλων σας στο χώρο. Μη διστάσετε να αλλάξετε θέση ή ακόμη και δωμάτιο σε αυτά. Για παράδειγμα, αντικαταστήστε την πολυθρόνα που έχετε στο υπνοδωμάτιό σας με μια καρέκλα τραπεζαρίας ή μεταφέρετε μια πολυθρόνα από το καθιστικό στο γραφείο σας. Το ρίσκο που θα πάρετε θα σας έχει άμεση διακοσμητική ανταπόδοση στο πλαίσιο της ανανέωσης!

Δείτε εδώ πώς θα κάνετε το υπνοδωμάτιο σας το πιο άνετο μέρος στον κόσμο.

Ποιος είπε ότι οι καρέκλες που έχετε στην κουζίνα σας δεν κάνουν για το γραφείο σας;

Ποιος είπε ότι οι καρέκλες που έχετε στην κουζίνα σας δεν κάνουν για το γραφείο σας (ή και το αντίθετο);

Ψυγείο Όσο χαριτωμένα κι αν τα βρίσκετε, τα παλιά σημειώματα δεν έχουν καμία θέση στο ψυγείο σας. Μαζί με αυτά, μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε λογαριασμούς που έχετε πλέον πληρώσει, παλιές φωτογραφίες, ζωγραφιές των παιδιών σας ή ακόμα και παλιά μαγνητάκια. Μετά από αυτήν τη μίνι «επιχείρηση-σκούπα», ανατρέξτε στην αποθήκη και το προσωπικό σας αρχείο για να τα αντικαταστήσετε όλα τα παραπάνω με νέο υλικό. Κι αν νιώσετε την ανάγκη να κάνετε στροφή προς τον μινιμαλισμό, τότε δεν έχετε παρά να περιορίσετε σε 2-3 τα αντικείμενα που θα τοποθετήσετε την πόρτα του ψυγείου.

Φωτιστικά Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με αυτά - ή τουλάχιστον με το καπέλο τους. Καθαρίστε τη σκόνη τόσο από την εσωτερική όσο και από την εξωτερική πλευρά του. Για ποιο λόγο σας εφιστούμε την προσοχή; Ένα απλό ξεσκόνισμα φτάνει για να βελτιώσει άμεσα το φωτισμό του χώρου σας.

Δείτε καθαρά και το σπίτι σας με άλλο μάτι απλά καθαρίζοντας το καπέλο των φωτιστικών σας.

Δείτε καθαρά και το σπίτι σας με άλλο μάτι απλά καθαρίζοντας το καπέλο των φωτιστικών σας.

Κάδρα και πίνακες Αλλάξτε τη θέση τους, δημιουργήστε νέες συνθέσεις χρησιμοποιώντας αφίσες και πίνακες που έχετε ήδη στο σπίτι ή πρόσφατα ανασύρατε από την αποθήκη και τοποθετήστε κάδρα και πίνακες σε αναπάντεχα μέρη (όπως είναι ο διάδρομοι ή η είσοδος) για να ζωντανέψετε ακόμα και τις πιο κρυφές γωνίες του σπιτιού σας.

Βιβλιοθήκη Χρησιμοποιήστε την ήδη υπάρχουσα συλλογή βιβλίων σας για να ανανεώσετε την όψη της βιβλιοθήκης σας. Ταξινομήστε τα βιβλία σας ανά είδος, χρώμα ή μέγεθος για να κάνετε τη συλλογή σας να ξεχωρίσει. Για ένα πιο ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα, τολμήστε να τοποθετήσετε μερικά βιβλία οριζόντια στα ράφια σας.

Μπορεί τα ράφια της βιβλιοθήκης σας  να ακολουθούν τις κλασικές γραμμές, αυτό όμως δε χρειάζεται να ισχύει για τον προσανατολισμό των βιβλίων σας.

Μπορεί τα ράφια της βιβλιοθήκης σας να ακολουθούν τις κλασικές γραμμές, αυτό όμως δε χρειάζεται να ισχύει για τον προσανατολισμό των βιβλίων σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανανεώστε το Σπίτι και τους Τοίχους σας Κρεμώντας Πράγματα που Ήδη Έχετε

.

8 υπέροχα tips για να ανανεώσετε τη διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού σας.

Πού Μπορείτε να Αγοράσετε τα πιο Οικονομικά Διακοσμητικά;

.

Υπάρχουν κόλπα για ανανέωση που θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πιο ακριβό από το διακοσμητικό budget σας; Φυσικά και ναι!

Αποκτήστε το πιο Καθαρό, Οργανωμένο και Μίνιμαλ Σπίτι με 14 Έξυπνες Ιδέες

.

Νιώθετε το σπίτι σας βαρύ κι... ασήκωτο; Δείτε πώς μπορείτε να το απαλλάξετε από περιττά αντικείμενα εύκολα, γρήγορα και –προπάντων- άμεσα.

20 Ευρώ Είναι Αρκετά για να Ανανεώσετε Διακοσμητικά το Σπίτι σας

.

9 τρόποι για να ανανεώσετε όλο το σπίτι σας με πολύ λίγα χρήματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Απίστευτα Υπνοδωμάτια με Διακόσμηση που Ταιριάζει σε Κάθε Σπίτι!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εξαφανίστε Εύκολα την Επίμονη Μυρωδιά του Φαγητού από το Σπίτι!