7 Οικονομικές και Στιλάτες Ιδέες Διακόσμησης για το Υπνοδωμάτιο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

7 Οικονομικές και Στιλάτες Ιδέες Διακόσμησης για το Υπνοδωμάτιο

To υπνοδωμάτιο είναι το καταφύγιό μας, ο χώρος που χαλαρώνουμε και ανανεώνουμε τις μπαταρίες μας. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να είναι διακοσμημένο με τρόπο που να μας εμπνέει και να μας φέρνει γαλήνη.

Αν θέλετε να ανανεώσετε την διακόσμηση του αλλά διστάζετε λόγω οικονομικών περιορισμών, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάλετε χρώμα και ζωντάνια στο δωμάτιό σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Μαξιλάρια Τα μαξιλάρια αποτελούν τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο για να προσθέσετε χρώμα και μοτίβο στην κρεβατοκάμαρά σας. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα, υφές και μοτίβα. Μπορείτε να συνδυάσετε 2-3 χρώματα που ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου. Για μια πιο ενδιαφέρουσα όψη, συνδυάστε μαξιλάρια με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Aντικείμενα τέχνης Υπάρχουν πάρα πολλά αντικείμενα τέχνης που είναι πολύ οικονομικά και μπορείτε να  ανακαλύψετε ανά πάσα ώρα και στιγμή στο δρόμο που περπατάτε από κάποιον πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη που εκθέτει τα έργα του στους δρόμους. Βρείτε έναν πίνακα που σας γοητεύει και πιστεύετε πως θα ταίριαζε στο δωμάτιό σας και βάλτε του μια ωραία κορνίζα. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε και ένα πόστερ με θέμα της αρεσκείας σας.

Φωτιστικά Αν στο δωμάτιό σας κυριαρχεί η μονοτονία, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα επιπλέον χρώμα βάζοντας ένα εντυπωσιακό φωτιστικό. Αμέσως το δωμάτιό σας θα αποκτήσει περισσότερη ζωντάνια χωρίς να έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα.

Βάλτε την προσωπικότητά σας Το να προσθέσετε στο δωμάτιό σας στοιχεία της προσωπικότητά σας δεν είναι κάτι που στοιχίζει. Αν, για παράδειγμα, σας αρέσει το μοντέρνο και ρομαντικό στιλ μπορείτε να προσθέσετε σκεπάσματα με έντονα floral prints.

μικρά υπνοδωμάτια

Αν πάλι προτιμάτε ένα πιο σοφιστικέ και αφαιρετικό ύφος στον χώρο τότε διακοσμήστε σε ασπρόμαυρο στιλ και ενισχύστε με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Φυσικές αποχρώσεις Τα φυσικά-γήινα χρώματα είναι ιδανικά για τη διακόσμηση του δωματίου σας καθώς το κάνουν να δείχνει πιο ζεστό και οικείο. Επιλέξτε, λοιπόν, για τη διακόσμησή του γήινα χρώματα, προσθέστε ζεστό φωτισμό και μερικά κεριά και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Γωνιά χαλάρωσης Προσθέστε μια πολυθρόνα αν έχετε μια κενή γωνία στον χώρο για να χαλαρώσετε πριν πάτε για ύπνο ή το πρωί όταν ξυπνάτε. Πιείτε τον καφέ σας χαζεύοντας τα πρώτα νέα της ημέρας ή απλά κάντε λίγο διαλογισμό για να ξεκινήσει η μέρα σας δυναμικά.

μοντέρνα υπνοδωμάτια

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαμηλά Κρεβάτια: Η νέα Τάση Πάει ένα Βήμα Παραπέρα!

.

Πάρτε ιδέες από αυτά τα μοντέρνα χαμηλά κρεβάτια και εμπνευστείτε για το δικό σας!

Οι πιο Οικονομικές και Ωραίες Ιδέες Διακόσμησης για την Κρεβατοκάμαρα

.

Αυτές είναι οι οικονομικές λύσεις που θα μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά σας.

8 Προβλήματα στο Υπνοδωμάτιο που Λύνονται με Αυτά τα Έξυπνα Tips

.

Αλλάξτε την ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας με αυτά τα απλά tips.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει τα 13 Βήματα για ένα Υπέροχο Υπνοδωμάτιο

.

Έτσι θα φτιάξετε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας χωρίς να ξοδευτείτε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ντουλάπα: Οδηγός για Οργάνωση και Αποθήκευση Όλο τον Χρόνο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βάψτε τα Πλακάκια της Κουζίνας σας και Κάντε τα να Δείχνουν σαν Καινούργια