Η Χρωματική Παλέτα που Προτείνουν οι Interior Designers για το Υπνοδωμάτιο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Η Χρωματική Παλέτα που Προτείνουν οι Interior Designers για το Υπνοδωμάτιο

Ο μέσος άνθρωπος περνά το ένα τρίτο της ζωής του στον ύπνο, αλλά ένα υπνοδωμάτιο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέρος όπου μπορεί κάποιος να κοιμηθεί. Σε αντίθεση με το υπόλοιπο σπίτι σας, το οποίο προορίζεται να το απολαύσετε με παρέα, η διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι κάτι πολύ προσωπικό καθώς πρόκειται για το μόνο μέρος όπου μπορείτε να βρείτε λίγη παρηγοριά από τον υπόλοιπο κόσμο και απλά να χαλαρώσετε.

Ωστόσο σε ό,τι αφορά στα χρώματα, οι επαγγελματίες του χώρου συμφωνούν ομόφωνα: Οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι κορυφαίες και δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε γιατί.

Τα ουδέτερα χρώματα προσφέρουν μια οπτική άνεση. «Λατρεύω τα γαλήνια, ήρεμα υπνοδωμάτια», εξηγεί η σχεδιάστρια Gabriela Eisenhart, ιδρύτρια μιας εταιρείας με έδρα την Ατλάντα που ονομάζεται Silo Studios .

Αλλά με τόσους πολλούς τόνους για να διαλέξετε — λευκά! εκρού! γκρι! taupe! γκρεζ! Αν ψάχνετε κάπου για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας, οι σχεδιαστές λένε ότι αυτά τα τρία ουδέτερα χρώματα για τους τοίχους είναι εντελώς ονειρικά.

Απαλό Γκρι


Ο σχεδιαστής Joel Wong της εταιρείας OWIU Design με έδρα το Λος Άντζελες αποκαλεί τοSherwin-Williams' Skyline Steel (SW 1015) «σίγουρη επιλογή». Σκεφτείτε αυτή την απόχρωση ως το απόλυτο greige: Οι ζεστοί του τόνοι δημιουργούν ένα απαλό, φιλόξενο σκηνικό χωρίς να αλλοιώνουν την υπόλοιπη διακόσμηση ενός δωματίου. \

Καθαρό Λευκό


Αν ψάχνετε για ένα κλασικό χρώμα που θα ταιριάζει με σχεδόν οποιοδήποτε στιλ στο υπνοδωμάτιο, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα καθαρό λευκό. Σύμφωνα με τον Eisenhart, το Decorator's White (CC-20) του Benjamin Moore έχει τους  δροσερούς τόνους που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να κοιμάστε στα σύννεφα. «Το Decorator's White είναι το τέλειο απαλό, βαμβακερό λευκό που αντανακλά όμορφα το φυσικό φως χωρίς να κάνει τον χώρο να αισθάνεται πολύ αποστειρωμένος», λέει.

Γκρι ανθρακί


Τα ελαφριά, αέρινα ουδέτερα μπορεί να είναι προφανείς επιλογές για το υπνοδωμάτιο σας, αλλά αν λαχταράτε κάτι πιο απροσδόκητο, το studio "Mason Meyer Design" στο Λος Άντζελες προτείνει μια πιο πλούσια απόχρωση το γκρι ανθρακί. Αντισταθμίζοντας το πιο σκούρο χρώμα του τοίχου με πιο ανοιχτόχρωμα έπιπλα, κλινοσκεπάσματα και υφάσματα, δημιουργείτε μια εκπληκτική αντίθεση.

πηγή: apartment therapy

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπνοδωμάτιο: Ανανεώστε το με τις Τάσεις του Φθινοπώρου!

.

Δώστε αέρα ανανέωσης στο υπνοδωμάτιο με τους πιο οικονομικούς και στιλάτους τρόπους!

7 Νέοι Τρόποι να Βάλετε Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο!

.

Θέλετε τα όνειρα σας να είναι... χρωματιστά; Μάθετε πώς θα βάλετε λίγο χρώμα στον τόπο που γεννιούνται τα όνειρά σας κυριολεκτικά, το υπνοδωμάτιο.

Δημιουργήστε το πιο Χαλαρωτικό Υπνοδωμάτιο με αυτές τις Πανέξυπνες Ιδέες!

.

Φτιάξτε το πιο όμορφο υπνοδωμάτιο με τις υπέροχες, οικονομικές ιδέες που σας δίνουμε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ανανεώστε την Κουζίνα σας για το Φθινόπωρο: Minimal Ιδέες και Πρακτικές Λύσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Κόλπο για να Οργανώσετε τις Κούπες του Καφέ Χωρίς να Γεμίσετε τα Ντουλάπια της Κουζίνας σας