Ο Λόγος που Πρέπει να Αποφεύγετε το Αρωματικό Χαρτί Υγείας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Ο Λόγος που Πρέπει να Αποφεύγετε το Αρωματικό Χαρτί Υγείας

Έχετε ποτέ περάσει από τον διάδρομο με τα χαρτιά υγείας στο σούπερ μάρκετ και σκεφτεί πόσο ωραίο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτί υγείας που προσδίδει μια ευχάριστη μυρωδιά στο μπάνιο σας;

Το αρωματικό χαρτί υγείας φαίνεται να είναι μια καλή επιλογή - είναι διαθέσιμο στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα και φαίνεται να προσθέτει μια ευχάριστη πινελιά στα προϊόντα του μπάνιου σας. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Στην ουσία, το αρωματικό χαρτί υγείας είναι απλά κανονικό χαρτί που έχει εμπλουτιστεί με διάφορα αρώματα κατά τη διάρκεια της παραγωγής ή έχει έναν αρωματισμένο πυρήνα που διαχέει την μυρωδιά. Αυτά τα αρώματα περιέχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χημικές ουσίες. Παρά το ότι προσφέρουν μια ευχάριστη μυρωδιά, αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο σύστημα της τουαλέτας σας. Για να αποφύγετε δαπανηρές επισκευές όπως βουλώματα και βλάβες, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση αρωματικού χαρτιού υγείας.

Ποια προβλήματα προκαλεί το αρωματικό χαρτί υγείας;

Το σηπτικό σας σύστημα (χώρος συλλογής αποβλήτων) βασίζεται σε μια ευαίσθητη ισορροπία βακτηρίων και ενζύμων που διασπούν τα απόβλητα. Η χρήση αρωματικού χαρτιού υγείας προσθέτει χημικές ουσίες και αρώματα που μπορούν να διαταράξουν αυτή την ισορροπία. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά για να διασπάσει τα απόβλητα, προκαλώντας υδραυλικά προβλήματα, βουλώματα και υπερφορτώσεις με την πάροδο του χρόνου.

Αντί για αρωματικό χαρτί υγείας, προτιμήστε τις κανονικές, μη αρωματικές ποικιλίες. Το κανονικό χαρτί υγείας έχει σχεδιαστεί για να διαλύεται πιο εύκολα και είναι λιγότερο πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στο σηπτικό σας σύστημα. Μια εξαιρετική εναλλακτική είναι η χρήση μπιντέ, που μειώνει την ποσότητα του χαρτιού υγείας που χρησιμοποιείτε και προσφέρει μια πιο υγιεινή και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Με αυτές τις απλές αλλαγές, μπορείτε να προστατεύσετε το σηπτικό σας σύστημα και να αποφύγετε δαπανηρές επισκευές.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4+ Χρήσεις για το Αντικολλητικό Χαρτί που δεν Έχετε Σκεφτεί

.

Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να φτιάξετε με λίγο αντικολλητικό χαρτί.

Φτιάξτε Εύκολα και Οικονομικά το Τέλειο Αρωματικό για το Μπάνιο

.

Αυτό είναι το πιο εύκολο και οικονομικό αρωματικό diy για το μπάνιο σας.

Το Τέλειο Αρωματικό για να μη Μυρίζει ο Κάδος Απορριμμάτων σας

.

Αυτό είναι το πιο απλό αρωματικό που μπορείτε να φτιάξετε για τα σκουπίδια σας.

4 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Καθαρίσετε με Χαρτί Κουζίνας

.

4 αντικείμενα που δεν πρέπει να έρθουν ποτέ σε επαφή με το χαρτί της κουζίνας.

4 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Καθαρίσετε με Χαρτί Κουζίνας

.

4 αντικείμενα που δεν πρέπει να έρθουν ποτέ σε επαφή με το χαρτί της κουζίνας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Ιδέες για να Ανανεώσετε το Μπάνιο σας Μόνο με Χρώμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι Καλύτεροι Χρωματικοί Συνδυασμοί για ένα Καθιστικό με Γκρι Καναπέ