Αυτό Πρέπει να Υπάρχει σε Κάθε Σπίτι με Οικογένεια

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτό Πρέπει να Υπάρχει σε Κάθε Σπίτι με Οικογένεια

Eίναι σημαντικό, σε κάθε σπίτι με οικογένεια, να υπάρχει ένας χώρος που να είναι εύκολα προσβάσιμος και να βρίσκεται κατά προτίμηση κοντά στην εξώπορτα για να τοποθετείτε όλα τα απαραίτητα της ημέρας σας. Αυτός ο χώρος μπορεί να είναι από ένα μικρό δωμάτιο μέχρι μια άνετη παπουτσοθήκη με έξτρα ράφια και συρτάρια.

Αυτός ο χώρος είναι απαραίτητος για πολλούς λόγους. Εκεί μπορείτε να έχετε τα παπούτσια σας, τα οποία θα φοράτε και θα βγάζετε αμέσως κάθε φορά που φεύγετε ή επιστρέφετε στο σπίτι.

Επίσης εκεί θα τοποθετείτε πάντα τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου σας και θα μπορείτε να φυλάτε πράγματα που σας χρειάζονται καθημερινά, όπως τους φορτιστές των κινητών, του υπολογιστή ή και πράγματα που παίρνετε καθημερινά στη δουλειά σας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάχνετε κάθε πρωί.

Φτιάξτε έναν όμορφο χώρο κοντά στην εξώπορτα για να οργανώνετε εκεί την επόμενη μέρα σας αλλά και για να αφήνετε εκεί κλειδιά, κινητά, τσάντες και παπούτσια.

Φτιάξτε έναν όμορφο χώρο κοντά στην εξώπορτα για να οργανώνετε εκεί την επόμενη μέρα σας αλλά και για να αφήνετε εκεί κλειδιά, κινητά, τσάντες και παπούτσια.

Στον συγκεκριμένο χώρο μπορείτε να βάζετε και την αλληλογραφία σας για να μην την πετάτε δεξιά και αριστερά και μετά αναρωτιέστε με πάθος «Μα γιατί να μας κόψουν το ρεύμα;».

Στον χώρο αυτόν μπορείτε επίσης να κάθεστε κάποια λεπτά μέσα στη μέρα σας για να οργανώσετε την επόμενη μέρα και να διευθετήσετε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει για το σπίτι ή την οικογένειά σας.

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξτε έναν πίνακα σημειώσεων και κρεμάστε τον σε έναν τοίχο. Αν έχετε ένα μικρό χώρο που θα τοποθετήσετε όλα τα παραπάνω, τότε βάλτε τον πίνακά σας εκεί. Αν δεν έχετε χώρο, επιλέξτε μια γωνιά του σπιτιού που θα γίνει αυτός ο χώρος για εσάς. Μπορείτε εκεί να έχετε το γραφείο σας, από πάνω έναν πίνακα σημειώσεων και δίπλα ένα κλειστό έπιπλο για παπουτσοθήκη αλλά και με έξτρα συρτάρια για να βάζετε κλειδιά, φορτιστές και άλλα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Αν έχετε περισσότερη άνεση στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να αφιερώσετε ένα μικρό δωματιάκι για αυτόν τον σκοπό.

Αν έχετε περισσότερη άνεση στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να 'αφιερώσετε' ένα μικρό δωματιάκι για αυτόν τον σκοπό.

Μπορείτε επιπλέον να βάλετε μερικές κρεμάστρες ή έναν όμορφο καλόγερο για να κρεμάτε το παλτό και την τσάντα σας. Έτσι, όταν θα πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας θα ξέρετε πως σε εκείνο το σημείο βρίσκονται όλα όσα χρειάζεται να πάρετε μαζί σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρά Μυστικά Οργάνωσης που θα Διευκολύνουν την Καθημερινότητά σας!

.

Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά οργάνωσης που πρέπει να ξέρετε.

Αυτά τα Tips Αποθήκευσης θα Βάλουν σε Τάξη τη Ζωή σας

.

Αυτές οι έξυπνες λύσεις για αποθήκευση στο σπίτι σας θα σας γλιτώσουν από τους τσακωμούς που προκύπτουν από την ακαταστασία.

Ακατάστατο Σπίτι; 6 Tips για Όσους Πιστεύουν ότι Ποτέ δεν θα Καταφέρουν να το Βάλουν σε Τάξη

.

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να οργανώσετε ένα ακατάστατο σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Τέλεια Μάσκα Αντιγήρανσης με Ακτινίδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε Μπάνιο Μέσα στο Σαλόνι σας με Αυτή την Απίστευτη Μπανιέρα