Ο Σοκαριστικός Λόγος για τον Οποίον Πρέπει Οπωσδήποτε να Πλένετε τα Καινούρια Ρούχα πριν τα Φορέσετε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Ο Σοκαριστικός Λόγος για τον Οποίον Πρέπει Οπωσδήποτε να Πλένετε τα Καινούρια Ρούχα πριν τα Φορέσετε

Είναι ωραίο πράγμα τα τα ψώνια και είναι σίγουρα ακόμα πιο ωραίο και απόλυτα κατανοητό να θέλετε να φορέσετε τα ολοκαίνουρια ρούχα με το που φύγατε από το κατάστημα. Αλλά δεν πρέπει ποτέ να το κάνετε λόγω ενός επικίνδυνου χημικού. 

Πριν όμως κάνετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξέρετε πως φορώντας καινούρια ρούχα, χωρίς να τα έχετε πλύνει πρώτα, κινδυνεύετε από ένα σωρό μικρόβια και υπάρχει κίνδυνος να κολλήσετε ψείρες, ψώρα ή να βγάλετε κάποιο έκζεμα.

Φροντίστε να πλένετε όλα τα καινούρια ρούχα, σεντόνια, πετσέτες και εσώρουχα που αγοράζετε πριν τα φορέσετε.

Φροντίστε να πλένετε όλα τα καινούρια ρούχα, σεντόνια, πετσέτες και εσώρουχα που αγοράζετε πριν τα φορέσετε.

Ο Δρ. Donald Belsito του Πανεπιστημίου της Columbia τονίζει πως το είδος της βαφής ενδυμάτων και ίχνη από φορμαλδεΰδη που βρίσκονται συνήθως σε πολλά εργοστάσια κατασκευής ειδών ένδυσης μπορεί συχνά να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην ανθρώπινη επιδερμίδα.

Φτιάξτε Φυσική Βαφή Ρούχων με Φρούτα και Λαχανικά!

Κάντε τα ψώνια σας με ενθουσιασμό αλλά κάντε υπομονή και μην φορέσετε τα καινούρια σας ρούχα την ίδια μέρα. Πρώτα πρέπει να πλυθούν.

Κάντε τα ψώνια σας με ενθουσιασμό αλλά κάντε υπομονή και μην φορέσετε τα καινούρια σας ρούχα την ίδια μέρα. Πρώτα πρέπει να πλυθούν.

Η φορμαλδεΰδη χρησιμοποιείται προκειμένου να μην δημιουργηθούν "ρυτίδες" στα βαμβακερά ρούχα κατά την κατασκευή τους. Παρόλο που οι περισσότερες χώρες έχουν ρυθμίσει τις ποσότητες που χρησιμοποιούν, το 2010 βρέθηκαν ρούχα στην αμερικάνικη αγορά που είχαν υπερβεί τα επιτρεπτά όρια αυτού του χημικού, καθώς προέρχονται από χώρες στις οποίες ο κανονισμός δεν εφαρμόζεται τόσο αυστηρά.

Από άπλυτα καινούρια ρούχα μπορεί να κολλήσετε πολλές δερματικές παθήσεις.

Από άπλυτα καινούρια ρούχα μπορεί να εμφανίσετε δερματικές παθήσεις.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά δερματικά προβλήματα σε ανθρώπους που φόρεσαν αυτά τα ρούχα. Ο Belsito τονίζει πως έχουν υπάρξει αρκετά περιστατικά μετάδοσης ψώρας και ψειρών μόνο και μόνο από τη δοκιμασία ρούχων στα καταστήματα. Γι’ αυτό φροντίστε να πλένετε πολύ καλά τα ρούχα σας και κυρίως τα είδη με τα οποία έρχεστε άμεσα σε επαφή όπως είναι οι πετσέτες, τα σεντόνια και τα εσώρουχα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είναι Απίστευτο το τι Κρύβεται Μέσα στην Καφετιέρα σας

.

Μπορεί μια αθώα καφετιέρα να σας στείλει στο νοσοκομείο; Διαβάστε και ανακαλύψτε την απάντηση.

Αυτά Είναι τα πιο Απρόσμενα Σημεία του Σπιτιού που Προκαλούν Αλλεργίες (Μέρος Β)

.

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας, ρίχνουμε φως σε 5 ακόμη σημεία στο σπίτι σας που ενδέχεται να προκαλούν και να εντείνουν τις αλλεργίες σας!

Τρομακτική Έρευνα: Γιατί δεν Πρέπει να Ασχολείστε με το Κινητό Αμέσως πριν τον Ύπνο

.

Όλοι ασχολούνται με το κινητό ή το τάμπλετ πριν κοιμηθούν; Ξέρατε, όμως, πόσο κακό κάνει στην υγεία σας; Δείτε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να προτιμήσετε ένα βιβλίο.

Αυτά Είναι τα πιο Απρόσμενα Σημεία του Σπιτιού που Προκαλούν Αλλεργίες (Μέρος Α)

.

Tα αλλεργιογόνα στοιχεία παραμονεύουν στα πιο απίθανα σημεία, σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Δείτε ποια είναι αυτά, καθώς και εύκολους τρόπους για να τα ξεφορτωθείτε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Τέλειοι Τρόποι να Χρησιμοποιήσετε το Ξίδι στο Σπίτι! (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

9 Τρόποι να Ξεπεράσετε τη Μελαγχολία των Διακοπών