Μούχλα και Υγρασία στο Μπάνιο; Προστατέψτε το με Αυτούς τους Τρόπους

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μούχλα και Υγρασία στο Μπάνιο; Προστατέψτε το με Αυτούς τους Τρόπους

Από τον Σπύρο Σούλη

Είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού που μαζεύει πολλή μούχλα και υγρασία και πολλές φορές -τις περισσότερες θα έλεγα- αυτές δεν μπορούν να κρυφτούν με τίποτα.

Για ποιο λόγο το μπάνιο είναι ένα δωμάτιο τόσο επιρρεπές στη μούχλα και την υγρασία;

Η μούχλα συνήθως εμφανίζεται σε μικρά, σκοτεινά δωμάτια που είναι ζεστά και υγρά. Ένα τέτοιο είναι σίγουρα το μπάνιο σας. Το θέμα, όμως, δεν είναι να μάθετε να ζείτε με τη μούχλα αλλά να την αντιμετωπίσετε. Διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία σας.

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς αποτέλεσμα, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν έχετε δοκιμάσει. Αρχικά, διαβάστε αυτό το άρθρο για να βρείτε τη λύση στο πρόβλημα της υγρασίας, μια και καλή.

Με το Master Hydrocontrol της KRAFT Paints δεν θα δείτε ξανά μούχλα στο μπάνιο.

Αναφέρομαι στο καινοτομικό αντιμυκητιακό χρώμα Master Hydrocontrol της ελληνικής KRAFT Paints. Πρόκειται για ένα πλαστικό χρώμα απίστευτα ποιοτικό με υψηλή αντιμυκητιακή δράση το οποίο είναι ιδανικό για το μπάνιο αλλά και την κουζίνα.

Παρέχει διπλή αντιμουχλική δράση και προστατεύει περισσότερο και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την υγρασία. Επομένως είναι ιδανικό και έξτρα αποτελεσματικό για χώρους που έχουν πολύ υγρασία και δημιουργούνται υδρατμοί, όπως είναι το μπάνιο σας. Επίσης είναι τέλειο για χώρους που δεν αερίζονται καλά ή που δεν έχουν επαρκή φυσικό φωτισμό, όπως είναι πέρα από τα μπάνια, τα WC, οι κουζίνες, τα υπόγεια, οι αποθήκες κλπ.

Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά ένα χρώμα;

1. Έχει ισοθερμική ιδιότητα και μικροσκοπικά υαλοσφαιρίδια.

2. Εξισορροπεί τη θερμοκρασία των τοίχων.

3. Αποτρέπει την υγροποίηση συσσωρευμένων υδρατμών λόγω διαφοράς θερμοκρασίας.

Με το που βάφετε, επομένως, με το χρώμα Master Hydrocontrol προλαβαίνετε την ανάπτυξη μικροοργανισμών και αποτρέπετε την εμφάνιση υγρασίας, μούχλας και μυκήτων. Σημειώστε και αυτό: Η ισχυρή αντιµουχλική και αντιµικροβιακή προστασία που παρέχει αυτό το χρώμα είναι πιστοποιηµένη από το διεθνώς αναγνωρισµένο ινστιτούτο IMSL.

Πρόκειται για ένα χρώμα που έχει απίστευτη αντοχή στο πλύσιμο.

Και δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω, το Master Hydrocontrol έχει και μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο. Πλένεται εύκολα και αντέχει στο συχνό πλύσιμο με απορρυπαντικά. Επίσης, έχει εκπληκτικό ultra ματ αποτέλεσμα που σημαίνει πως καλύπτει οποιαδήποτε ατέλεια του τοίχου. Είναι σχεδόν άοσμο και φυσικά θα το βρείτε σε αμέτρητες ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του συστήματος KRAFT INSPIRED COLOR.

Επομένως, το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να γλιτώσετε από την υγρασία είναι να βάψετε το μπάνιο σας με το Master Hydrocontrol. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάτε να ανοίγετε τις κουρτίνες για να μπαίνει φως καθώς και να αφήνετε το παράθυρο λίγο ανοιχτό για να φεύγουν οι υδρατμοί (αν δεν έχετε παράθυρο φροντίζετε να αφήνετε πού και πού το φως του μπάνιου ανοιχτό).

Πάρτε έμπνευση και βρείτε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαύρο-Άσπρο στην Κουζίνα: Οι Καλύτεροι Συνδυασμοί που Έχετε Δει

.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι ασπρόμαυροι συνδυασμοί για την κουζίνα σας.

Το Χρώμα που Ταιριάζει σε Κάθε Υπνοδωμάτιο!

.

Βάλτε το πιο "αθώο" χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας.

Τα χρώματα του Πλούτου: Χρησιμοποιήστε Αυτές τις Αποχρώσεις για να Αποκτήσετε Περισσότερα Χρήματα!

.

Αυτά είναι τα χρώματα του πλούτου που θα φέρουν οικονομική ευημερία στο σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ιδιαίτερες Αποχρώσεις που θα Κάνουν τους Τοίχους σας να Ξεχωρίσουν!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπορώ να Παραγγείλω Χρώματα για το Σπίτι Από το Σπίτι;
More in ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΧΡΩΜΑ
Ιδιαίτερες Αποχρώσεις που θα Κάνουν τους Τοίχους σας να Ξεχωρίσουν!

Η κατάλληλη απόχρωση είναι το σημείο εκείνο που πρέπει να μελετήσετε αρκετά πριν ξεκινήσετε το βάψιμο.

Close