Έντονα Χρώματα σε Μικρό Χώρο; Κι όμως, Γίνεται με Αυτά τα Tips!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Έντονα Χρώματα σε Μικρό Χώρο; Κι όμως, Γίνεται με Αυτά τα Tips!

Το να βάψετε έναν μικρό χώρο είναι αρκετά δελεαστικό, πόσο μάλλον αν σας έχει περάσει από το μυαλό να τον βάψετε ένα έντονο χρώμα. Αν ο χώρος σας ήταν μεγάλος ίσως ήσασταν λιγότερο διστακτικοί, τώρα όμως που είναι μικρός έχετε τις αμφιβολίες σας.

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να ανησυχείτε. Τα έντονα και φωτεινά χρώματα μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν έναν μικρό χώρο, να του δώσουν βάθος και φυσικά να τον κάνουν πιο περιπετειώδη. Όταν λοιπόν θα έρθει η ώρα να τον βάψετε, σταματήστε να βάζετε κανόνες για τα χρώματα και έχετε υπόψη σας τα παρακάτω tips!

Οι πιο Έξυπνες Ιδέες για να Κάνετε το Μικρό σας Σπίτι να Δείχνει Πολύ Μεγαλύτερο!

Αποφασίστε ότι θα το τολμήσετε Και κάντε το: βάλτε έντονα χρώματα που θα δώσουν στον χώρο σας πολλή «ζωή» και προσωπικότητα και θα τον κάνουν να φαίνεται πιο σημαντικός. Ένα γεμάτο  μπλε-πράσινο για παράδειγμα ταιριάζει με τα ξύλινα έπιπλα και θα κάνει τον μικρό σας χώρο ιδιαίτερα κομψό.

Αποφασίστε ότι θα το τολμήσετε.

Χρησιμοποιήστε «αιχμηρά» φωτεινά χρώματα Αν αναρωτιέστε τι είναι τα «αιχμηρά» φωτεινά χρώματα, θα σας εξηγήσουμε αμέσως: τα έντονα κόκκινα, τα σκούρα ροζ και τα «κροκί» ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Ανοίγουν τον χώρο και ξεγελάνε το μάτι. Αντί να σκέφτεστε πόσο μικρός είναι, θα σκέφτεστε πόσο όμορφος είναι!

Χρησιμοποιήστε «αιχμηρά» φωτεινά χρώματα.

Ξεκινήστε από κάτι μικρό Βάψτε μια πόρτα, ένα κομμάτι της εισόδου ή μια κολώνα. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά ίσως ανακαλύψετε πως η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να εξετάσετε αν πραγματικά σας αρέσει το συγκεκριμένο χρώμα, ώστε να επεκταθείτε σε μεγαλύτερες επιφάνειες.

Ξεκινήστε από κάτι μικρό

Απίθανες Τεχνικές Βαψίματος: Δεν θα Πιστεύετε ότι Αυτοί οι Τοίχοι δεν Έχουν Ταπετσαρία!

Μην αποκλείσετε τους μεταλλικούς τόνους Μπορεί να μη σας έχει περάσει από το μυαλό, αλλά οι μεταλλικές αποχρώσεις «ανοίγουν» έναν μικρό χώρο. Πάρτε μερικά τέτοια χρώματα και «παίξτε» εφαρμόζοντάς τα σε διάφορες μικρές επιφάνειες πριν δεσμευτείτε σε κάτι πιο μόνιμο – πάντως σε καμία περίπτωση μην τα αποκλείσετε!

Μην αποκλείσετε του μεταλλικούς τόνους.

Χρησιμοποιήστε ένα μοναδικό φωτεινό χρώμα Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πώς να διαχειριστείτε τον χώρο σας χρωματικά, επιλέξτε ένα φωτεινό χρώμα και βάλτε μόνο αυτό στον χώρο σας. Δημιουργεί την οφθαλμαπάτη ότι το ταβάνι είναι ψηλότερα και είναι δυσκολότερο να διακρίνει κάποιος που τελειώνει ο ένας τοίχος και που ξεκινάει ο άλλος. Είναι επίσης ευκολότερο να διακοσμήσετε και τον υπόλοιπο χώρο όταν είστε αντιμέτωποι μόνο με ένα χρώμα και όχι με πολλά.

Χρησιμοποιήστε ένα μοναδικό φωτεινό χρώμα

Μην ξεχνάτε ότι το άσπρο είναι και αυτό φωτεινό Αν ακόμα είστε διστακτικοί να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα στο μικρό σας χώρο, μπορείτε πάντα να βάψετε το σπίτι σας λευκό. Είναι ασφαλές, φωτεινό και μπορείτε να δοκιμάσετε να βάψετε έναν μικρό τοίχο σε ένα άλλο χρώμα όταν θα νιώσετε έτοιμοι!

Μην ξεχνάτε ότι το άσπρο είναι και αυτό φωτεινό

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Πράγματα που θα Κάνουν πιο Άνετο έναν Μικρό Χώρο

.

Μικρός χώρος και άνεση δεν τα πάνε καλά μαζί, γι' αυτό δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα βρούνε μεταξύ τους τέλεια!

Αυτά τα Πράγματα Μέσα στο Σπίτι δεν Ξέρατε ότι Μπορείτε να τα Βάψετε

.

Η πιο εύκολη κίνηση ανανέωσης είναι να βάψετε τους τοίχους. Δείτε και μερικά άλλα πράγματα που μπορείτε να βάψετε στο σπίτι σας.

Ένας Κανόνας Διακόσμησης που Πρέπει να Ξέρετε!

.

Αυτός είναι ο κανόνας που διδάσκουν στις σχολές διακόσμησης. Εμείς σας δείχνουμε και πώς να τον σπάσετε.

Πώς το Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο Επηρεάζει τη Ζωή και Τον Ύπνο σας

.

Αποχρώσεις που θα αλλάξουν την εικόνα του δωματίου σας αλλά και τη ζωή σας.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Σωστά τα Σκούρα Χρώματα στον Τοίχο

.

Συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε σκούρα χρώματα στους τοίχους και να μεταμορφώσετε τον χώρο σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Μπλε στη Διακόσμηση: Πάρτε Ιδέες από τα Σπίτια 7 Διακοσμητών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πινελιές χρώματος
7 Αποδεδειγμένα Πετυχημένοι Τρόποι για να Βάλετε Πινελιές Χρώματος στον Χώρο σας