Διαλέξτε Γρήγορα και Απλά τις πιο Όμορφες Αποχρώσεις για το Σπίτι σας

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Διαλέξτε Γρήγορα και Απλά τις πιο Όμορφες Αποχρώσεις για το Σπίτι σας

Το να βάλετε τα σωστά χρώματα στους τοίχους του σπιτιού σας δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι στην ουσία μια απόφαση που πρέπει να πάρετε πριν καν σκεφτείτε πώς θα διακοσμήσετε τον χώρο σας. Ακόμα, όμως, κι αν απλά θέλετε να αλλάξετε χρώμα στους τοίχους σας η επιλογή σας θα επηρεάσει όχι μόνο τον χώρο σας διακοσμητικά αλλά και την ψυχολογία σας. 

Η Kraft Paints μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε αυτό που ουσιαστικά δυσκολεύεστε να κάνετε μόνοι σας... να βρείτε τα κατάλληλα χρώματα για το δικό σας σπιτικό.

Κάνοντας ένα κλικ στην κατηγορία «ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ» θα βρεθείτε κατευθείαν εκεί που επιθυμείτε… στις πιο όμορφες αποχρώσεις για όλα τα γούστα, εμπνευσμένες από τα χρώματα της Ελλάδας. Και αφού κάνετε την επιλογή σας απλά σημειώνετε το χρώμα και τον κωδικό και προχωράτε στην αγορά του χρώματος βρίσκοντας από την κατηγορία «ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ» το πιο κοντινό σε εσάς χρωματοπωλείο. Τόσο απλά!!

αποχρώσεις

Διαλέξτε πανεύκολα ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις.

Επιπλέον, μπαίνοντας στα Videos της Kraft θα μπορέσετε να δείτε ποια ακριβώς χρώματα υπάρχουν γύρω μας στην πανέμορφη χώρα που ζούμε. Θα βρείτε ποιο ακριβώς πράσινο είναι το πράσινο του γκαζόν, ποιο μπλε είναι το μπλε του ουρανού και ποιο καφέ είναι το καφέ του ελληνικού μας καφέ. Οι αποχρώσεις αυτές σας θυμίζουν την παιδική σας ηλικία, τις ξένοιαστες στιγμές σας και σας χαλαρώνουν. Αυτό σημαίνει πως τις θέλετε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο μέσα στο σπίτι σας.

Πέρα, όμως, από τα χρώματα στο kraftpaints.gr μπορείτε να βρείτε κάνοντας ένα κλικ στην κατηγορία «ΠΡΟΪΟΝΤΑ» ό,τι χρειάζεστε για την προστασία των μετάλλων και των ξύλινων επιφανειών του σπιτιού σας καθώς και οτιδήποτε αφορά την επισκευή, την στεγάνωση και την θερμομόνωση.

Και δεν φτάνουν μόνο αυτά αλλά οι συμβουλές διακόσμησης που μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία «ΕΜΠΝΕΥΣΗ» θα σας δώσουν πολλές χρωματικές ιδέες έτσι ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή στο βάψιμο του σπιτιού σας. Εκεί μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και πώς να κάνετε τους σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς.

αποχρώσεις

Βάλτε το χρώμα του ελληνικού καφέ σε έναν τοίχο του σπιτιού σας.

Μπείτε, λοιπόν, στο site της Kraft Paints και βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Αναζητήστε την απόχρωση που επιλέξατε και ζητήστε να δείτε τη βεντάλια KRAFT Inspired Collection στο κοντινότερο χρωματοπωλείο. Εάν έχετε απόκλιση στην απόδοση της απόχρωσης που επιλέξατε, αυτό οφείλεται στην οθόνη της συσκευής σας ( υπολογιστής, tablets, κινητές συσκευές) αλλά και στις τεχνικές εκτύπωσης, τη γυαλάδα του χρώματος, το φωτισμό ή τη φύση της βαφόμενης επιφάνειας. Συνιστούμε δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχετε την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σας χώρο.

Οι αποχρώσεις που έχουν το σύμβολο F είναι ειδικά επιλεγμένες για εξωτερικές επιφάνειες με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα πιο Hot Χρώματα Σύμφωνα με το Pinterest!

.

Η αναφορά του Pinterest για το 2018 αποκαλύπτει τα πιο hot χρώματα της χρονιάς.

Τα Χρώματα του Φενγκ Σούι για Ένα Χαρούμενο Σπίτι

.

Δείτε τι λέει το φενγκ σούι για κάθε χρώμα και δημιουργήστε το πιο χαρούμενο σπίτι.

Δύο Χρώματα στον Τοίχο: Δείτε πώς θα το Κάνετε Σωστά!

.

Ιδέες για να βάψετε τους τοίχους σας με δύο διαφορετικά χρώματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα Χρώματα που Έχουν Επιλέξει οι Celebrities για τα Σπίτια τους!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χρώματα και μοτίβα για το παιδικό δωμάτιο