Τι να Προσέξετε Πριν Επιλέξετε Χρώμα για τους Τοίχους σας

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τι να Προσέξετε Πριν Επιλέξετε Χρώμα για τους Τοίχους σας

Μήπως αποφασίσετε πως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το χρώμα των τοίχων σας, αλλά δεν έχετε ιδέα τι να επιλέξετε; Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποφασίσουν τι χρώμα να βάψουν τους τοίχους του σπιτιού τους και όχι άδικα.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που είναι φυσικό να αναρωτιέστε ποια είναι η σωστή και τι θα συμβεί αν τελικά πάρετε μια λάθος απόφαση. Για να σας βγάλουμε από αυτή τη δύσκολη θέση συγκεντρώσαμε 5 πράγματα που υπόσχονται να κάνουν την επιλογή του χρώματος μια εύκολη διαδικασία.

Βάψιμο Σπιτιού: Γίνετε Επαγγελματίες με 8 Tips!

Εμπιστευθείτε το αρχικό σας ένστικτο Η επιλογή του χρώματος ενός χώρου ακούγεται απλή, όταν όμως έρχεται η ώρα της τελικής απόφασης, οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να αμφισβητούν την αρχική τους επιλογή ή αλλάζουν γνώμη. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Εμπιστευθείτε το αρχικό σας ένστικτο – είναι συνήθως το σωστό.

χρώμα

Εμπιστευθείτε το αρχικό σας ένστικτο – είναι συνήθως το σωστό.

Πρώτα τα έπιπλα ή τα χρώματα; Αν σχεδιάζετε τον χώρο από την αρχή και η επιλογή χρώματος είναι κομμάτι της ευρύτερης διαδικασίας, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε πρώτα τα βασικά (μεγάλα) έπιπλα του χώρου. Αυτά θα σας καθοδηγήσουν για να πάρετε την τελική σας επιλογή και να πετύχετε ένα αποτέλεσμα με συνοχή. Εξάλλου είναι πιο εύκολο να αλλάξετε τα χρώματα των τοίχων από τον καναπέ σας.

χρώμα

Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε πρώτα τα βασικά (μεγάλα) έπιπλα του χώρου.

Αυτά Είναι τα 4 Χρώματα που θα Κάνουν το Μικρό σας Διαμέρισμα να Δείχνει Μεγάλο!

Το κλειδί βρίσκεται στην ένταση Όταν έρθει η ώρα να περιορίσετε τις επιλογές σας, υπάρχει ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει τη διαφορά: προσπαθήστε να επιλέξετε χρώματα τα οποία έχουν ένταση – είναι με άλλα λόγια «γεμάτα». Είτε πρόκειται για ανοιχτά είτε για σκούρα χρώματα, όσο πιο έντονα είναι τόσο καλύτερα θα ανταποκρίνονται στο φυσικό φως.

χρώμα

Προσπαθήστε να επιλέξετε χρώματα τα οποία έχουν ένταση.

Διαλέξτε το μέρος που θα το δοκιμάσετε Το μέρος που δοκιμάζετε το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο. Αν είναι δυνατόν δοκιμάστε το δίπλα στις ροζέτες του ταβανιού και μακριά από χρώματα του δωματίου που θα σας αποσπάσουν την προσοχή. Αν δεν έχετε την υπομονή να το κάνετε, τότε επιλέξτε το ανοιχτότερο από τα υποψήφια χρώματα.

χρώμα

Το μέρος που δοκιμάζετε το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο.

Μην Βάψετε Ποτέ Έτσι τους Τοίχους σας! Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη Είναι Αυτά

Μην είστε φειδωλοί στις δοκιμές Όταν δοκιμάζετε το χρώμα σας, μην περιοριστείτε σε ένα μικρό σημείο. Προσπαθήστε να βάψετε μια αρκετά μεγάλη περιοχή του τοίχου και παρατηρήστε την σε διάφορες ώρες μέσα στη μέρα - το φως έχει τη δύναμη να αλλάζει το χρώμα δραστικά. Σε κάθε περίπτωση μην επιλέξετε χρώμα απλά βάζοντας το δείγμα από το χρωματολόγιο στον τοίχο!

χρώμα

Όταν δοκιμάζετε το χρώμα σας, μην περιοριστείτε σε ένα μικρό σημείο.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπνοδωμάτιο: 8 Υπέροχες Ιδέες για να το Βάψετε

.

Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί για να βάλετε χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας.

Ώρα για Αλλαγή Μόνο με Λίγο Χρώμα!

.

Δεν χρειάζεται να βάψετε ολόκληρους τοίχους για να φανεί η διαφορά. Αρκεί και μόνο έναν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Υπνοδωμάτιο: Πώς να Διακοσμήσετε με τις πιο Ωραίες Παστέλ Αποχρώσεις!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Σωστά τα Σκούρα Χρώματα στον Τοίχο