Γιατί το Greige Είναι το Ουδέτερο Χρώμα που Πρέπει να Γνωρίζετε!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Γιατί το Greige Είναι το Ουδέτερο Χρώμα που Πρέπει να Γνωρίζετε!

Η αξία των ουδέτερων χρωμάτων είναι ανεκτίμητη. Λειτουργούν ως χρώματα που φέρνουν την ισορροπία στους χώρους και αποτελούν τον ιδανικό καμβά για να βάλετε πινελιές κάποιου έντονου χρώματος.

Αυτό Είναι το Μοναδικό Οικολογικό Χρώμα που Πρέπει να Βάλετε στο Σπίτι σας

Το greige είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές χρώμα και όχι άδικα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός του γκρι και του μπεζ (εξού και το όνομά του) και αυτό του προσδίδει κάποιες ιδιαιτερότητες.

greige

Είναι ο τέλειος συνδυασμός του γκρι και του μπεζ.

Το γκρι ήταν πάντα μια πολύ δημοφιλής επιλογή στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και του design. Ο λόγος είναι πως δημιουργεί έναν πολύ ήρεμο καμβά ο οποίος δεν κουράζει το βλέμμα και ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα. Το ίδιο ισχύει και για το μπεζ που πρωτοστάτησε ως ουδέτερη βάση στους τοίχους πολλών σπιτιών και για πολλές δεκαετίες.

greige

Παίρνει ελαφρώς διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα με τον φωτισμό που δέχεται!

Από τη μία, το γκρι εντάσσεται στην ψυχρή περιοχή της παλέτας των χρωμάτων, σε αντίθεση με το μπεζ που θεωρείται ένα θερμό χρώμα. Αυτό είναι που κάνει και greige ένα χρώμα πολύ ιδιαίτερο: παίρνει ελαφρώς διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα με τον φωτισμό που δέχεται!

Μόνο με Αυτό το Χρώμα οι Εξωτερικοί Τοίχοι δεν Βρωμίζουν Εύκολα!

Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε το δικό σας greige αποφασίζοντας ποιο χρώμα θέλετε να είναι το επικρατέστερο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα greige με περισσότερο γκρι, που θα έχει όμως μια μικρή ποσότητα από το θερμό μπεζ έτσι ώστε να ‘μαλακώσει’. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα greige με περισσότερο μπεζ αν θέλετε ένα ουδέτερο χρώμα που θα κλίνει περισσότερο προς τα θερμά.

greige

Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε το δικό σας greige αποφασίζοντας ποιο χρώμα θέλετε να είναι το επικρατέστερο.

Βάψιμο Σπιτιού: Γίνετε Επαγγελματίες με 8 Tips!

Ένα είναι το σίγουρο: και το μπεζ, αλλά και το γκρι, είναι και τα δύο ουδέτερα χρώματα και αυτό σημαίνει πως ο συνδυασμός τους είναι επίσης ουδέτερος. Φυσικά υπάρχουν πολλά greige στην αγορά. Μπορείτε, λοιπόν, να επιλέξετε τις δόσεις γκρι και μπεζ που θέλετε να βάλετε στο σπίτι σας, ανάλογα με τον φυσικό φωτισμό που έχετε και ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Και φυσικά να έχετε όλες τις θετικές ιδιότητες της ψυχρής αλλά και της θερμής παλέτας που προσφέρουν αυτά τα δύο χρώματα!

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε το Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού να Μεταμορφώνεται με Αυτή την Αλλαγή στο Πάτωμα!

.

Μπορεί το μαύρο δάπεδο να σας φαίνεται εκκεντρικό, αλλά είναι απόλυτα κομψό, μοντέρνο και σικάτο. Για να σας πείσουμε, σας παρουσιάζουμε 7 απτές αποδείξεις!

Μονώστε την Ταράτσα με Αυτό το ΥΛΙΚΟ. Tο Αποτέλεσμα θα σας Εκπλήξει!

.

Δώστε στην ταράτσα σας εξαιρετική στεγάνωση με τον πιο απλό τρόπο!

Χρώματα που μας… ζεσταίνουν

.

Η ηλιακή μπογιά, δηλαδή ένα χρώμα που παράγει ενέργεια με τον ήλιο, είναι πραγματικότητα και τη δημιούργησαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Notre Dame.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

9 Χρώματα για το Μπάνιο που θα το Κάνουν να Δείχνει Πάντα Καθαρό!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή η Απόχρωση του Γκρι είναι Πολύ στη Μόδα Φέτος!