Αυτές Είναι οι Καλοκαιρινές Τάσεις στα Χρώματα του Τοίχου

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Αυτές Είναι οι Καλοκαιρινές Τάσεις στα Χρώματα του Τοίχου

Το καλοκαίρι έρχεται και σίγουρα στο μυαλό των περισσοτέρων από εμάς υπάρχει ένα πράγμα: μια εποχιακή διακοσμητική ανανέωση. Είναι γνωστό πως ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να ανανεωθεί το εσωτερικό των σπιτιών είναι η αλλαγή του χρώματος των τοίχων.

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τα χρώματα, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις φετινές τάσεις. Ας μην καθυστερούμε όμως και ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στο Βάψιμο των Τοίχων!

Κόκκινο Παρόλη την έντασή του, το κόκκινο έχει ανακηρυχτεί ήδη το χρώμα της χρονιάς. Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη ότι αρκετοί περιμένουν να το δουν στους τοίχους του σπιτιού τους. Καταλαβαίνουμε πως η απόφαση δεν είναι πολύ εύκολη, καθώς το κόκκινο είναι ένα χρώμα με ισχυρή παρουσία. Μην αφήσετε, όμως, τον φόβο να σας πτοήσει – πρόκειται απλώς για ένα χρώμα και μπορείτε να το αλλάξετε στο μέλλον. Το κόκκινο ταιριάζει στα μικρά δωμάτια (αρκεί να έχουν φυσικό φως), αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε έναν μόνο τοίχο για να τον αναδείξει.

καλοκαιρινές τάσεις

Παρόλη την έντασή του, το κόκκινο έχει ανακηρυχτεί ήδη το χρώμα της χρονιάς.

Μουντά μπλε Αν δεν το έχετε ήδη διαπιστώσει, τα μουντά μπλε μας αρέσουν πολύ – και όχι μόνο σ' εμάς! Το ευρύ φάσμα αποχρώσεων και η τονική ποικιλομορφία των μουντών μπλε τα κάνουν το ιδανικό χρώμα για διακόσμηση. Στα «συν» είναι ότι ταιριάζουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Μη διστάσετε, λοιπόν, να τα χρησιμοποιήσετε αν θέλετε κάποιο χρώμα με έντονη προσωπικότητα που θα σας αφήνει παράλληλα πολλά διακοσμητικά περιθώρια.

καλοκαιρινές τάσεις

Η τονική ποικιλομορφία των μουντών μπλε τα κάνουν το ιδανικό χρώμα για διακόσμηση.

Πιάστε ένα Ρολό στα Χέρια και Βάλτε Αυτά τα Μοντέρνα Χρώματα στο Σπίτι σας!

Ανοιχτό πράσινο Το ανοιχτό πράσινο είναι το ιδανικό χρώμα αν θέλετε να φρεσκάρετε την όψη της κουζίνας σας. Συνδυάζεται άψογα με γήινα υλικά όπως το ξύλο και δημιουργεί περιβάλλοντα που αποπνέουν ηρεμία και μία πινελιά φύσης. Μη διστάσετε να το παντρέψετε με άλλα χρώματα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στα χρώματα που ταιριάζουν πολύ με το ανοιχτό πράσινο ανήκει το λευκό, το γκρι, το πορτοκαλί και το κίτρινο.

καλοκαιρινές τάσεις

Το ανοιχτό πράσινο είναι το ιδανικό χρώμα αν θέλετε να φρεσκάρετε την όψη της κουζίνας σας.

Τα Χρώματα του Φενγκ Σούι για Ένα Χαρούμενο Σπίτι

Κίτρινο Μπορεί το κίτρινο να μην αποτελεί καινούργια τάση, αλλά σίγουρα δεν είναι από τα χρώματα που φαίνεται πως θα υποχωρήσουν σύντομα. Έντονο, φωτεινό και γεμάτο προσωπικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει το κίτρινο μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την κουζίνα, αλλά έχει αποδείξει πως ταιριάζει σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Αν η έντασή του σας αγχώνει μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε σε μικρές δόσεις βάζοντας στον χώρο σας μερικές κίτρινες καλοκαιρινές πινελιές.

καλοκαιρινές τάσεις

Έντονο, φωτεινό και γεμάτο προσωπικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει το κίτρινο μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Greige: To Απόλυτα Διαχρονικό Χρώμα για το Εσωτερικό του Σπιτιού σας

.

Το μοναδικό greige μπαίνει στα σπίτια και τα μεταμορφώνει.

Αυτά Είναι τα πιο Hot Χρώματα Σύμφωνα με το Pinterest!

.

Η αναφορά του Pinterest για το 2018 αποκαλύπτει τα πιο hot χρώματα της χρονιάς.

Το Greek Blue Είναι το Χρώμα που έχει Γίνει Ανάρπαστο σε όλο τον Κόσμο!

.

Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε με ένα από τα πιο δυνατά χρώματα της σεζόν, το Greek Blue.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε το Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού να Μεταμορφώνεται με Αυτή την Αλλαγή στο Πάτωμα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καφετί χρώματα
Αυτά Είναι τα Χρώματα που θα Κάνουν Θραύση Φέτος